forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 NBA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 180

Caleb
Advanced Member

Greece
16484 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/05/2013 : 20:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ocigledniji koraci od ovih ne mogu biti. Iz aviona se vidi.
Ako vec sudije seru, pa ne sviraju ovo, neka se bar zvanicno promene pravila po tom pitanju.
Dzejms ko da je krenuo na tacdan, a ne na kos.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 23/05/2013 20:03:20
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 23/05/2013 : 20:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Dzejms ko da je krenuo na tacdan, a ne na kos.

Pa bilo je price da bi moga pric u NFL..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 23/05/2013 : 20:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson

Pa prvi korak se sa snimka moze registrovati s pozicije od suprotnog kosa. Mislim da je jasno da je sa dva koraka napravio prednost pre nego sto je spustio loptu. Mislim da je sudija kraj zapisnickog stola to morao da vidi.

Mediji ne spominju to uopste, ali prakticno je svaki drugi komentar na vesti u fazonu "tako bih i ja mogao da igram u NBA". Lose sudjenje na stetu oba tima, ali ono poslednje je ipak direktno odlucilo pobednika.

Ma dobro slazem se..ja to iskreno na prvu nisam skuzia, ali da suci kojima je to posal bi trebali bolje..

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16484 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/05/2013 : 20:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Da odu on i Vejd i da malo uzivamo u kosarci.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31438 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 24/05/2013 : 07:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
http://www.hrsport.net/vijesti/461749/kosarka-nba/lebron-james-jednoglasno-u-prvoj-postavi-nba-sezone/

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 24/05/2013 : 09:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
petorke su bezveze - nema bosha recimo

bryant nije mogao bit u prvoj petorci

kao ni howard u bilo kojoj petorci

There can be only one, me!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/05/2013 : 10:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

petorke su bezveze - nema bosha recimo

bryant nije mogao bit u prvoj petorci

kao ni howard u bilo kojoj petorci

Potpis..Bosh je def. triba biti uvrsten..

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 24/05/2013 : 11:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
Bosh je Miamiju daleko vazniji od Wade-a, a Wade se ugurao

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/05/2013 : 11:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bosh je Miamiju daleko vazniji od Wade-a, a Wade se ugurao

Da i ja sam napisa jos za vrime sezone da je Bosh posta drugi igrac ekipe..Wade je totalno nepouzdan..

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 25/05/2013 : 11:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Jedna od najboljih utakmica ove sezone. Vrhunska predstava oba tima

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 25/05/2013 : 12:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
krivo johnhartson :)

vrhunska predstava tima i izvanredne trojke s druge strane (i solidna klupa ovaj put) ;)

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 28/05/2013 : 07:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
SA metlom u finale, vjerujem da osvajaju naslov

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31438 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 28/05/2013 : 09:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Bit će izjednačeno finale, San Antoniju ide po željama, sad se i mogu odmorit skoro tjedan dana!

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 28/05/2013 : 09:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
San Antonio ima siroku klupu, i ima super timsku igru

S indianom nevjerume da ce imat problema, a Miami vjerujem da mogu neutralizirat

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 28/05/2013 : 14:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Kako to uopće ide sa NBA ligom - da li klub može ispast? Ili ući unutra?
U kojem su natjecanju drugi košarkaški klubovi?

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/05/2013 : 14:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

San Antonio ima siroku klupu, i ima super timsku igru

S indianom nevjerume da ce imat problema, a Miami vjerujem da mogu neutralizirat

san antonio ima parkera
taj igrač je zaista nevjerojatan - on mi definitivno ulazi u društvo dražena, galisa, kukoča, dalipagića, sabonisa...i ostalih europskih velikana
a jaki su spursi i pod košem - splitter i duncan mogu dobit dvoboj s boshem
vidjet ćemo što će na to reći james
u svakom slučaju, priželjkujem miami u finalu, jer to će biti spektakl

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 28/05/2013 : 14:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

nba je pro liga - nema ispadanja osim ako klub sam ode iz lige, ulasci unutra samo ako liga odobri

imas jos ibl, pbl, nba-d (ovo je kao druga nba liga, gdje nba klubovi imaju svoje filijale) i ovbl - to su jos 4 pro lige, ali slabije

i onda imas jos niz amaterski, polumaterskih, regionalnih liga

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 28/05/2013 : 15:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Moram da priznam da me je San Antonio bas iznenadio i da sam potpuno fulao u proceni

Ocekivao sam neizvesnu seriju jer sam bio ubedjen da ce Memphis dobiti bitku pod kosem, ali Timmy, Splitter i Diaw (pa i Bonner) su mislili drugacije i potpuno nadigrali centarsku liniju Grizlija. Ne secam se kad je Z-Bo imao ovako losu seriju. Arthur je igrao mnogo manje nego sto sam ocekivao. Gasol i Conley su jedini igrali dobro, ali, sto kaze Kari Pesic, slaba vajda od toga kad su Parker i Timmy igrali izvanredno

Ono sto mi nije bilo jasno celu seriju je zasto je Hollins tvrdoglavo drzao i Allena i Princea kao startere, kad su u pitanju pre svega defanzivni igraci. Mogao je da npr. Allena uvodi sa klupe u trenucima kad udje Manu i tako proba da ga neutralise. Ovako se na njemu bezveze trosio Pondexter koji je u napadu bio ubedljivo najraspolozeniji igrac Memphisa u ovoj seriji. Od pravog "Grit & Grind" Memphisa smo u ovoj seriji videli 1. cetvrtinu 3. utakmice i to je sve. Steta za njih jer je ovo mogao da bude njihov trenutak posto im se sve poklopilo.

Interesantno da ove godine Miami i SA prakticno nisu ni odmerili snage. Za prvi duel je Pop odmarao celu prvu postavu (i popio kaznu od lige zbog toga), dok je za drugi slicno uradio Spoelstra. I obe utakmice su bile na jednu loptu tako da valja ocekivati odlicno finale (znam da Miami nije jos siguran, ali kontra-jinxujem ))

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 28/05/2013 : 15:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dr strangelove

nba je pro liga - nema ispadanja osim ako klub sam ode iz lige, ulasci unutra samo ako liga odobri

imas jos ibl, pbl, nba-d (ovo je kao druga nba liga, gdje nba klubovi imaju svoje filijale) i ovbl - to su jos 4 pro lige, ali slabije

i onda imas jos niz amaterski, polumaterskih, regionalnih liga

ima u tom nba-d dobrih košarkaša ili je to sve srednja žalost?
još nisam čuo da je neki (naš) košarkaš otišao u tu ligu.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 28/05/2013 : 15:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
nemam pojma koliko je jaka ta liga

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 29/05/2013 : 07:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
Indiana izjednacila ;)

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31438 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/05/2013 : 08:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Još više odmora za Spurse :-)

Duncan i Popovich imaju već 4 prstena, Ginobili i Parker 3, nisu već dugo osvojili prsten od 2007., ali James ima dovoljno dobru ekipu oko sebe, a i sam može riješiti sve, bit će po svemu sudeći vrlo zanimljivo finale!

P.S. Miami je već na 3 poraza u Play offu.

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 29/05/2013 : 08:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
dovoljno je da dobro ogranice bosha ili wadea i vec je panika u miamiju :)

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31438 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/05/2013 : 11:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
http://www.hrsport.net/vijesti/462016/kosarka-nba/dugogodisnji-asistent-gregga-popovicha-preuzeo-klupu-atlanta-hawksa/

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 29/05/2013 : 11:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Jos jedan od pokazatelja zasto je San Antonio pravi model kako treba voditi fransizu je sadasnji broj NBA trenera i GM-ova koji su se "kalili" kod najboljeg comboa lige Pop/Buford. Jedno trecinu ekipa vode njihovi ucenici sto je najbolji dokaz koliko dobro rade.

Edited by - johnhartson on 29/05/2013 11:55:12
Go to Top of Page
Page: of 180 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000