forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 24/05/2013 : 11:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Heyoka mi u rodu Whiteweasel! ;-

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 25/05/2013 : 10:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Jerry, daj malo potakni Dade da do 15.6. izdadzu novog Nathana

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/05/2013 : 16:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

AA 28

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 25/05/2013 : 23:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Uh, i ja bi volio pa da svih 5 zadnjih knjiga odjednom podignem.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 25/05/2013 : 23:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nove, još nekolorirane naslovnice za knjigu broj 5:

NN 12 Posljednja bitka

NN 13 Iza zvijezda

NN 14 Izgorena zemlja

Koja vam je najbolja?
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 25/05/2013 : 23:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by bjelolasica

Uh, i ja bi volio pa da svih 5 zadnjih knjiga odjednom podignem.

NN47, SPEC 12, NN 5, SPEC 1...
Koja je peta????

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!

Edited by - bjelolasica on 25/05/2013 23:56:37
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/05/2013 : 00:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Malo si pobrkao stvari. Sad bi uskoro trebali izaći NN 47 i NN SPEC 12, ali ja uz to usput želim pokupiti i ove zadnje 3 koje si ti već pročitao.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 26/05/2013 : 00:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Malo si pobrkao stvari. Sad bi uskoro trebali izaći NN 47 i NN SPEC 12, ali ja uz to usput želim pokupiti i ove zadnje 3 koje si ti već pročitao.

Dobro jer sam već pomislio da ću bankrotirati.
I ja imam Nathana, a ti nemaš
Hihihihi!

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/05/2013 : 00:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Napokon dobismo dugoočekivani odgovor od Djoleta u vezi ovog zaokreta u serijalu od 250-og broja. Prenosim ga s Darkwoodovog foruma gdje je odgovorio na Lord Vaderov upit (a na moja silna pitanja preko PM-a ostao je nijem, neka, neka, bolje i ovako nego nikako ):

quote:
U toku, mada više ni sam ne znam zašto.

Liči na Gregorija Hantera. Odnosno, liči na ranog Natana, samo bez Mede da pridoda kakav-takav smisao likovima.

Promene su pre svega u tonu i kompleksnosti priča. Više avanture, manje bedačenja. I dok bi se dalo diskutovati, kao što sam spominjao ranije, da je NN kao strip pod Vijetijem postao previše depresivan i da nije jasno što Natan lepo ne uzme pištolj i ubije se, a kamoli što se trudi da bilo šta radi - ovo nije rešenje, očigledno.

Stari kontinuitet (Mister Alfa i sve to) je skrajnut, ubačen je taj novi zlica Omega, koji je potpuno neinteresantan i razrađen je manje nego što je i Skotos bio, i to je to.

Čekam da Vijeti za koju godinu završi priču sa Mister Alfom u sagi o Veneri, i ćao đaci.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/05/2013 : 00:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Znači, po Djoletu skroz silazna putanja.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 26/05/2013 : 00:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
I što Omega je zapravo žensko pa će na kraju serijal imati negativce koji će biti Alfa & Omega svega (doslovno i metaforički)

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/05/2013 : 14:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nije ni neka sreća kad se pogleda u zadnje vrijeme kakve epizode smo čitali nakon sage Alfa... To me više zabrinjava, a kamoli epizode koje dolaze nakon 120 brojeva. Kako smo mi još u davnoj Nathanovoj prošlosti, nismo ni vidjeli kasnija previranja i priče.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/05/2013 : 14:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Koja vam je najbolja?

Srednja, najviše odgovara Nathanovom karakteru, depresivno-melankoličnom.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 26/05/2013 : 15:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Odlične naslovnice, barem druge dvije.
Druga je favorit, a i treća bi mogla ispast zanimljiva.
Prva je dobro nacrtana, ali nekako dosadna, pogotovo za epizodu koju predstavlja.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 26/05/2013 : 15:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Meni prva razvaljuje. Nadajmo se da ju boja neće pokvariti.
Druga je ok, ali nije neki motiv za naslovnicu, dok treća djeluje prazno i bez detalja.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/05/2013 : 15:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy
dok treća djeluje prazno i bez detalja.

Nathan kao Lawrence od Arabije...

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 26/05/2013 : 15:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Vrlo vjerojatno će izabrat prvu za koricu knjige.
U svim dosadašnjim naslovnicama reprinta Nathan je u prvom planu.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

672 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 26/05/2013 : 15:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
treća , čini mi se, bi mogla biti jako ljepa kada je se oboja
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/05/2013 : 15:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Meni je druga uvjerljivo najbolja i napokon bi trebali jednu melankoličnu naslovnicu staviti u prvi plan. Mada je istina da uvijek izabiru Nathana u krupnom kadru. Valjda sad neće.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/05/2013 : 15:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Stari kontinuitet (Mister Alfa i sve to) je skrajnut, ubačen je taj novi zlica Omega, koji je potpuno neinteresantan i razrađen je manje nego što je i Skotos bio, i to je to.

Što znači skrajnut? Prema kontekstu mi zvuči kao odgođen? Uh, ko da nikad nisam čitao strip u srpskom prijevodu. Znači, onda je i Vietti otišao na neko vrijeme sa serijala, ili?

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/05/2013 : 16:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Bačen u stranu. Valjda Djole želi reći da su svi originalni autori, pa i Vietti koji je nosio drugu polovicu serijala, uzeli odmor. Došle nove snage koje pokušavaju kopirati Serrin duh serijala, ali izgleda da je to kvalitativno daleko od originala. A nema ni autora tipa Medde koji bi unio malo melankoličnog štiha.

Baš šteta, ali ajdemo doživjeti 250-i broj. Kako je Libellus krenuo ima nade.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/05/2013 : 16:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nego šta kažete, kad već Libellus spominjem, da bi uz ovakav ritam možda dogodine mogli dočekati Orbitalne ratove.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/05/2013 : 16:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote

Bijeg s Crvenog planeta
Medda/Catacchio

Osobno nemam nekih očekivanja od priča iz almanaha, tako da i svako malo odudaranje od dosadašnje djelovanja godi. I naravno, volim kad se vraćama Crvenom planetu; nekako mi Mars još uvijek zvuči mistično, neistraženo područje u kojem se još uvijek skrivaju dobre priče. Uključen je Medda, što je jedan od pokazatelja u kojem smjeru će ići, a ako ne to, onda u kojem tonu će priča biti ispričana. neki sveobuhvatni ton je melankolija, kao tugaljka onih drevnih životinja s Marsa koji nariču za starih danima, kad su bili slobodno i mladi. Tu je i obvezatan uvid u povijest Marsa i sve njegove najbolje i najzanimljivije karakteristike, a vidim i da se je život na Marsu napredovao, otvorio se poput cvijeta ostatku svijeta. Što i nije nužno bolje. (uh, kad se sjetim da nas očekuje i Rat svjetova, i obznanjenje svijetu onog marsovskog bratstva, ima na Marsu još materijala za priče, da).

Priča je zapravo nekako rudimentarna, nathan u potrazi za bjegunkinjom koja se skrasila na Marsu i koja slučajem postane zamjenska majka asocijalnom dječaku sanjaru. A na tragu su joj i ubojice; tko će joj prvi stati na rep? Kraj jest malo poetski, i dobra je zamjena za kruti i tako doslovni tragični kraj... Meddina mašta na krilima slobode. MIslim da bi to više spadalo kao podnaslov epizode, hm.

(P.S. Catacchio je za crtačkim kormilom, strah me ga spominjati da ne uznemirim Jerryja kad ovo čita)

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/05/2013 : 16:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bačen u stranu. Valjda Djole želi reći da su svi originalni autori, pa i Vietti koji je nosio drugu polovicu serijala, uzeli odmor. Došle nove snage koje pokušavaju kopirati Serrin duh serijala, ali izgleda da je to kvalitativno daleko od originala. A nema ni autora tipa Medde koji bi unio malo melankoličnog štiha.

Ma shvatio sam što je Djole napisao; samo nisam riječ nikad čuo. ;) Zanima me samo koliko se to razlikuje od trenutnih prosječnih epizoda; možda je čak i bolje kad gledam s ove pozicije. A Vietti je otišao na svoj novi redovni serijal Dragonero, i koliko sam shvatio, pitanje je hoće li se vratiti Neveru.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/05/2013 : 16:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Zanima me samo koliko se to razlikuje od trenutnih prosječnih epizoda; možda je čak i bolje kad gledam s ove pozicije.

Pa dobro, ipak moraš priznati da se epizode dižu nakon onih 15-20 epizoda poslije Sage Alfa, pravi se podloga za orbitalne ratove tako da možemo očekivati sve bolje i bolje epizode.
Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 3.21 seconds. Snitz Forums 2000