forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Cover Reloaded 2013
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 29

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 25/05/2013 : 02:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Originally posted by emirem

Inace vidim KW stavio neke slike i vidim ona za DYD "noci punog mjeseca"(nisam je prije vidio) zadnja u nizu jako zanimljiva,a "tama" je mrak!

"Tama" je lose prebojana fotografija, i slepcu je to jasno

Hmm, ne mora biti. Mozda covjek jednostavno crta realisticnim stilom.
Nego, mene je tematski iznenadio Igman. Njegova naslovnica je mozda i najteza i najozbiljnija, a od njega smo inace navikli na lakse teme.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 25/05/2013 : 02:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Uhh, a evo i broj 142, Andrea Schepisi koji je prosle godine pobjedio sa Zagorom! Decko stvarno ima talenta! Izgleda da se specijalizira za svjetlo/izvor svjetla. Tehnicki sigurno jedna od najjacih i sigurno bi mogla na pravi strip bez problema. Decko jede za dorucak i Villu i Stana

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 25/05/2013 : 07:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

quote:
Originally posted by emirem

Inace vidim KW stavio neke slike i vidim ona za DYD "noci punog mjeseca"(nisam je prije vidio) zadnja u nizu jako zanimljiva,a "tama" je mrak!

"Tama" je lose prebojana fotografija, i slepcu je to jasno

Hmm, ne mora biti. Mozda covjek jednostavno crta realisticnim stilom.

Ne aludiram na stil, nego na male izdajnicke fleke na pojedinim mestima

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19815 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/05/2013 : 09:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Uhh, a evo i broj 142, Andrea Schepisi koji je prosle godine pobjedio sa Zagorom! Decko stvarno ima talenta! Izgleda da se specijalizira za svjetlo/izvor svjetla. Tehnicki sigurno jedna od najjacih i sigurno bi mogla na pravi strip bez problema. Decko jede za dorucak i Villu i Stana

boljaod prošlogodišpnjeg oceana, ali za mene to nije sam vrh

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 25/05/2013 : 14:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Jos jedan s nase gore list, Bobana Vucanovic
(Stavljao sam njene table u topicu Storm Ebonheart-lice mjeseca

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 25/05/2013 14:14:33
Go to Top of Page

MisterYES
Average Member

Bosnia and Herzegovina
559 Posts

Member since 01/10/2003

Posted - 25/05/2013 : 16:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit MisterYES's Homepage  Send MisterYES a Private Message  Reply with Quote
Nisam brojao tacno ali mi se odokativno cini da je "Džoni" brojcano najobradjivanija tema?

Procitao sam tu epizodu nekad sigirno ali se ne sjecam da me je nesto dojmila.

@IGMAN2: super si momenat iz epizode odabrao za naslovnu ;)
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/05/2013 : 17:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Zanimljiva... bas mi se svidja dizajn, ko u Jenkija. :)
Pomalo komicno a pomalo retro smek.

Igmanova stvarno mozda i "najteza", jos je i nase gore list. Naviknut sam na origi naslovnicu, pa je ovo stvarno "zanimljiv pogled". Mozda u 2.0 vidimo i kakvu takvu naslovnicu.

Schepisi je luud! :o

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19815 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/05/2013 : 17:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
pa reko ja da mi je ta retro među 3, odmah uz ricu i dantea

Edited by - tinton on 25/05/2013 17:07:47
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/05/2013 : 17:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Promakla mi izgleda... nisam vidio da je vec bila tu postavljena.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19815 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/05/2013 : 20:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
pa nije ja ju vidio na fejsbuku

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2428 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 25/05/2013 : 20:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MisterYES

Nisam brojao tacno ali mi se odokativno cini da je "Džoni" brojcano najobradjivanija tema?

Procitao sam tu epizodu nekad sigirno ali se ne sjecam da me je nesto dojmila.

@IGMAN2: super si momenat iz epizode odabrao za naslovnu ;)

Preporučam da probaš ponoviti Džonia
Pun je teških momenata i osjećaji frcaju na sve strane, a opet nije ljiga.

Što se tiće moje naslovne, samo radi ideje sam je i stavio... jer, kako se i vidi, crtački baš i nije nešto.
Naime, kako ne znam bojati, niti imam neki program za to, ovo je bila samo skica za vježbu bojanja (vidi se da su Dylan i ona kula navrnuti... i sl). Na kraju, nakon što sam napacko boju, niti sam imao vremena, niti mi se je dalo opet packati.
Da me par poznanika nije nagovorilo, ne bi ovo ni slao.
Ne patim da osvojim nešto, pa me toliko i ne dira što je ispala ovako.
Ove godine je gadna konkurencija, pa i da sam izglancao naslovnicu, teško da bi nešto upecao

Usput...Bobana je stavila naslov epizode na engleskom...
Znaći li to da nije obavezan talijanski... jesam li ja, onda, mogao staviti hrvatski naslov...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 25/05/2013 : 20:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Znaci takmicenje je gotovo. Moj konacni poredak ostaje ovaj:

quote:
Originally posted by King Warrior

poslije prvih 131 naslovnica, evo mojih favorita:
1. 67
2. 77
3. 100
4. 110
5. 16
6. 109

Od nasih najvise mi se dopadaju verzije od Igmana (ideja 11/10), Bagija i Duplog.
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2428 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 25/05/2013 : 20:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Evo upravo pogledah naslovnice sa natječaja i vidjeh tamo bar tri-četiri parodije koje su ušle u zvaničnu konkurenciju a moj i ddekijev rad su izbacili...Odoh se zapaliti u znak protesta...

Ne znam da li se ovo računa kao parodija, ali stavljena je van drugih naslovnica. Ali, za razliku od Bagijevog rada - je stavljena.

Otkačena ideja, ali i Bagijeva mi je izmamila osmijeh
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 25/05/2013 : 20:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MisterYES

Usput...Bobana je stavila naslov epizode na engleskom...
Znaći li to da nije obavezan talijanski... jesam li ja, onda, mogao staviti hrvatski naslov...

Ma, nema pojma o italijanskom ili kako da nadje orig.naziv na mrezi. Ona je moj sapatnik u gradskom prevozu, a juce sam joj slucajno rekao da je konkurs u toku. Bukvalno je nacrtala naslovnicu u par sati i poslala je. Verujem da joj je bila vratolomija.

Inace ni sama nije zadovoljna finalnim rezultatom, ali mi je pricala o viziji naslovnice. Znam sta je htela da postigne ali...steta

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 25/05/2013 : 20:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:

Evo upravo pogledah naslovnice sa natječaja i vidjeh tamo bar tri-četiri parodije koje su ušle u zvaničnu konkurenciju a moj i ddekijev rad su izbacili...Odoh se zapaliti u znak protesta...

Ne znam da li se ovo računa kao parodija, ali stavljena je van drugih naslovnica. Ali, za razliku od Bagijevog rada - je stavljena.

A ma to je Marco Grasso, glavni i odgovorni CR-a, odradio malu sprdnju. Ova ne konkurise

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 25/05/2013 20:37:21
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 25/05/2013 : 22:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:

A ma to je Marco Grasso, glavni i odgovorni CR-a, odradio malu sprdnju. Ova ne konkurise

Zašto ne?
Pa to je čista umjetnost.
Odma bi dao 43,8 milijuna dolara za to da imam.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 25/05/2013 : 23:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
To je glupost, a ne umjetnost... Radije bih dao duplo za ovu naslovnicu za Johnny Freaka koja je fenomenalna.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 25/05/2013 : 23:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Pa i ta crna je umjetnost, Dadaizam.
Inace, potcjenio sam onu retro naslovnicu. Stvarno je cool i odskace od ostalih!

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9075 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/05/2013 : 23:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Šta znače ovi pozivi na kraju? Da autori provere da li im je ilustracija na stranici sa ostalim?
Go to Top of Page

MisterYES
Average Member

Bosnia and Herzegovina
559 Posts

Member since 01/10/2003

Posted - 27/05/2013 : 00:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit MisterYES's Homepage  Send MisterYES a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Šta znače ovi pozivi na kraju? Da autori provere da li im je ilustracija na stranici sa ostalim?

Mislim da jeste, bar sam tako skontao.

Pokusavaju da sve postave na net jer u momentu isteka roka nisu sve one blagovremeno pristigle uspjeli uploadovati a imali su i nekih tech. problema sa prikazom nekih pa valjda da se to sve složi.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 27/05/2013 : 12:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Na prvoj stranici dodan link za sve naslovnice na konkursu + direktni linkovi i pregled nasih domacih naslovnica

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 27/05/2013 : 13:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

To je glupost, a ne umjetnost... Radije bih dao duplo za ovu naslovnicu za Johnny Freaka koja je fenomenalna.

Daj shvati sarkazam.

Edited by - Windwalker on 27/05/2013 13:00:30
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 27/05/2013 : 13:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

quote:
Originally posted by Zagor12

Daj shvati sarkazam.

Mozda nije u toku...
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=43929

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 27/05/2013 : 13:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
"Mrak" je bas mracna...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 27/05/2013 : 13:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Evo mali pregled nasih momaka

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 27/05/2013 13:34:33
Go to Top of Page
Page: of 29 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000