kako kome, meni(a nisam neki osobiti fan Dilana) taj specijal je sasvim lijepo lego....Cossu neprepoznatljivo dobar a i priča zanimljive tematike, vukodlaci su uvijek bili hit.,.nisam pročitao baš sve specijale(ali jih imam) ali taj mi je odličan...bolji od (moram to reć) zadnjeg specijal Zagora.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kakva dosada! Jedan od najlošijih Dilandogova, koje sam čitao. Ili tačnije, koje nisam pročitao. Naime, počeo sam ga čitati nekih tri puta i nikad nisam došao dalje od petnaeste, šesnaeste stranice. A ni crtež nije od neke pomoći priči. Stvarno ne znaš šta je lošije...
dosadno, dosadno, dosadno...... melodramatična "sapunica" (da ne prepričavam onima koji nisu pročitali)..... još uz sve to nema ni Groucha i njegovih nekoliko viceva da barem malo podigunu prosjek 3/10
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."