Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 14/05/2013 : 13:02:28
|
Bas cudno kako jos nemas jednu iz Italije. Pa da si se toga prije sjetio, mogao si reci deckima iz SBE da ti sutnu jos jednu razglednicu u onaj paketic.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 14/05/2013 : 13:39:28
|
quote: Originally posted by Poli
Bas cudno kako jos nemas jednu iz Italije. Pa da si se toga prije sjetio, mogao si reci deckima iz SBE da ti sutnu jos jednu razglednicu u onaj paketic.
Imam razglednicu iz Italije....pogledaj na prvu stranicu ovog topika.
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 14/05/2013 : 16:31:12
|
aaa zo, ja sam mislio da imas samo one pored kojih ima ime onoga koji ti je poslao (kuzim, imena su samo za ove sa foruma, sve ok)
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 14/05/2013 : 18:51:38
|
quote: Originally posted by Poli
aaa zo, ja sam mislio da imas samo one pored kojih ima ime onoga koji ti je poslao (kuzim, imena su samo za ove sa foruma, sve ok)
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 25/05/2013 : 16:37:02
|
upravo radim na vlastitom sajtu posvečenom sakupljanju razglednica, tamo čete moči vidjeti i sve ove razglednice. Kada budem završio, stavit ču ovdje link.
Hvala na pažnji! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 27/05/2013 : 12:13:57
|
evo, možete posjetiti moj website koji sam napravio, u vezi razglednica:
http://members.webs.com/s/sitebuilder/pages/305786662/
Razglednice možete pogledati u Blog sektoru, ali na žalost nisam mogao staviti sve razglednice, jer nemam više prostora (trebalo bi vjerovatno kupiti više prostora....), i to je sve što sam dobio za ovakav besplatni sajt, tako da na žalost nisam mogao staviti sve razglednice. Na ovom sajtu su razglednice iz mislim da 56 različitih zemalja, više se nije dalo "uploadati".... Ima tamo i forum sektor. Ako znate za nekoga filatelista, koji isto tako sakuplja razglednice možete mu poslati moj link.
Hvala na pažnji! |
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 27/05/2013 : 13:21:27
|
quote: Originally posted by 1Euro
Razglednice možete pogledati u Blog sektoru, ali na žalost nisam mogao staviti sve razglednice, jer nemam više prostora (trebalo bi vjerovatno kupiti više prostora....), i to je sve što sam dobio za ovakav besplatni sajt, tako da na žalost nisam mogao staviti sve razglednice. Na ovom sajtu su razglednice iz mislim da 56 različitih zemalja, više se nije dalo "uploadati".... Ima tamo i forum sektor. Ako znate za nekoga filatelista, koji isto tako sakuplja razglednice možete mu poslati moj link.
Hvala na pažnji!
šta da uradim sa brdom razglednica večinom iz bivše juge??? |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 27/05/2013 : 13:40:56
|
quote: Originally posted by bubo
Hvala na pažnji!
šta da uradim sa brdom razglednica večinom iz bivše juge???
pa možeš otvoriti temu na mom sajtu (forumu), možda tamo pronađeš kupca. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 27/05/2013 : 17:41:55
|
quote: Originally posted by supermark
traži username i password
hm, možda se trebate najprije registrirati?
Pokušajte ovaj link:
http://worldofpostcards.webs.com/
i javite ako ide, da znam koji link slati ljudima.....
to je še frišna stran, pravkar narejena. Jaz bi podobno naredil za albume |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 27/05/2013 17:42:31 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 27/05/2013 : 21:13:29
|
quote: Originally posted by Risar_69
Pokušajte ovaj link:
to je še frišna stran, pravkar narejena. Jaz bi podobno naredil za albume
ja, to stran sem jaz naredil, ampak me zanima, če sploh dela...oziroma, kaj vi vidite ko kliknete ta link? Supermark pravi da se je potrebno registrirati...mene zanima, če lahko gledate slike razglednic na blogu, ali ne morete gledati?
Drugače p aja, takšno stran bi lahko ti naredil za albume, ampak tukaj je full malo prostora za slike, če želiš več prostora ga moraš pa doplačati....mogoče so kakšne strani, kjer imaš več brezplačneg aprostora.... Ker jaz npr ko sem delal to stran sploh nisem mogel vseh razglednic dati gor, ker je že zmanjkalo prostora..... |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 27/05/2013 : 21:20:13
|
Pokušajte ovaj link:
ja, to stran sem jaz naredil, ampak me zanima, če sploh dela...oziroma, kaj vi vidite ko kliknete ta link? Supermark pravi da se je potrebno registrirati...mene zanima, če lahko gledate slike razglednic na blogu, ali ne morete gledati?
Drugače p aja, takšno stran bi lahko ti naredil za albume, ampak tukaj je full malo prostora za slike, če želiš več prostora ga moraš pa doplačati....mogoče so kakšne strani, kjer imaš več brezplačneg aprostora.... Ker jaz npr ko sem delal to stran sploh nisem mogel vseh razglednic dati gor, ker je že zmanjkalo prostora.....
na blogu se vide razglednice Kazahstan ti je dopisnica? ili imaju takve razglednice? |
Edited by - Risar_69 on 27/05/2013 21:22:30 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 27/05/2013 : 21:38:04
|
Pokušajte ovaj link:
Drugače p aja, takšno stran bi lahko ti naredil za albume, ampak tukaj je full malo prostora za slike, če želiš več prostora ga moraš pa doplačati....mogoče so kakšne strani, kjer imaš več brezplačneg aprostora.... Ker jaz npr ko sem delal to stran sploh nisem mogel vseh razglednic dati gor, ker je že zmanjkalo prostora.....
na blogu se vide razglednice Kazahstan ti je dopisnica? ili imaju takve razglednice?
najverjetneje je dopisnica.....dvomim da imajo takšne razglednice....ampak druge iz Kazahstana nimam pa sem dal to gor....sicer jih imam še kar nekaj ampak jih ne morem dati gor ker ni več prostora....grrrrrrrrrrr. Pa hotel sem jih dati obojestransko, da bi se videle tudi znamke, ampak mi je še prej zmanjkalo prostora,.... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 03/06/2013 : 12:16:40
|
danas sam dobio razglednicu iz Islanda, a nigdje nisam pronašao razglednicu iz Švedske i Poljske pa sam ih skinuo sa spiska....iz Švedske imam ali je došla u pismu i to ne valja jer nema marke i žiga na razglednici a za Poljsku ne znam gdje bi bila.... Tako da su oba dvije zemlje "aktualne".... |
Edited by - 1Euro on 03/06/2013 12:17:08 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 03/06/2013 : 18:47:49
|
danas sam dobio razglednicu iz Islanda, a nigdje nisam pronašao razglednicu iz Švedske i Poljske pa sam ih skinuo sa spiska....iz Švedske imam ali je došla u pismu i to ne valja jer nema marke i žiga na razglednici a za Poljsku ne znam gdje bi bila.... Tako da su oba dvije zemlje "aktualne"....
Hehehe, ja sam pre dve godine u vozu upoznao jednu poljakinju, pa mi je pisala klasično pismo, ali ja na žalost još nisam odgovorio. Poslaču ti adresu, pa ji ti piši, ako ti šalje jednu razglednicu. Pokušati nije greh eh, kakav glupan, nisam ti baš ispao romantik |
Edited by - Risar_69 on 03/06/2013 18:54:02 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 03/06/2013 : 22:00:52
|
danas sam dobio razglednicu iz Islanda, a nigdje nisam pronašao razglednicu iz Švedske i Poljske pa sam ih skinuo sa spiska....iz Švedske imam ali je došla u pismu i to ne valja jer nema marke i žiga na razglednici a za Poljsku ne znam gdje bi bila.... Tako da su oba dvije zemlje "aktualne"....
Hehehe, ja sam pre dve godine u vozu upoznao jednu poljakinju, pa mi je pisala klasično pismo, ali ja na žalost još nisam odgovorio. Poslaču ti adresu, pa ji ti piši, ako ti šalje jednu razglednicu. Pokušati nije greh eh, kakav glupan, nisam ti baš ispao romantik
ja daj naslov, ji bom pisal....pa ji bom omenil, da sem dobil njen naslov od tebe,...mogoče obudim staro ljubezen (simpatijo?)!!!! in ti bo pisala |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/06/2013 : 11:50:52
|
uff, danas stigla razglednica iz otoka SVETA HELENA (tamo gdje je umro Napoleon...)
misliš tamo di su ga otrovali? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 11/06/2013 : 15:50:11
|
quote: Originally posted by lwood
uff, danas stigla razglednica iz otoka SVETA HELENA (tamo gdje je umro Napoleon...)
misliš tamo di su ga otrovali?
da |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 09/09/2013 : 18:03:05
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Oj, euro ako hoćeš pošaljem ti iz Istanbula. Vjerojatno tamo idem pa mi javi adresu na PM ako hoćeš
Hvala na javljanju i interesu ali Turska je več pokrivena.....na prvi stranici je spisak zemalja, čije razglednice sam več dobio. Znači trebaju mi razglednice iz zemalja koje NISU na spisku.
Hvala svejedno na ponudi i lijepo se provedi u Istanbulu!
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Topic |
|