forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Igra prijestolja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 94

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 05/06/2013 : 09:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

nemojte gledat serije po knjigama :) i sve 5 :D

ma znam da si u pravu...samo nikako da se naviknem
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 05/06/2013 : 10:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
ne kapiras ti nista
Reziseri serije ,jer su ubacili ubistvo Robove drage kojeg u knjizi uopste nema...etooo

I zato su dakle idioti? Taj dio mi zapravo nije jasan.

Idioti su i sto nisu prikazali bitku na pesnici,sto je Renli prikazan kao gej...

U knjigama nije tako prikazan?
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8251 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/06/2013 : 11:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

quote:

quote:
ne kapiras ti nista
Reziseri serije ,jer su ubacili ubistvo Robove drage kojeg u knjizi uopste nema...etooo

Idioti su i sto nisu prikazali bitku na pesnici,sto je Renli prikazan kao gej...

naravno da je prikazan kao gej
u knjizi jedino nema opisanih scena seksa između njega i lorasa
dok u seriji ima
ali je sasvim jasno da su bili ljubavnici

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 05/06/2013 : 11:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

quote:

quote:
ne kapiras ti nista

naravno da je prikazan kao gej
u knjizi jedino nema opisanih scena seksa između njega i lorasa
dok u seriji ima
ali je sasvim jasno da su bili ljubavnici

Otkud ti to ????????????
Nisam procitao nista sto bi upucivalo na tako nesto...
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 05/06/2013 : 12:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

Otkud ti to ????????????
Nisam procitao nista sto bi upucivalo na tako nesto...

Eh, sad bi trebalo ić kopat po knjigama al to mi se ne da, al kolko se ja sjećam, nigdje to nije bilo eksplicitno kazano al je bilo natuknuto više puta na više načina

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 05/06/2013 : 12:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 05/06/2013 : 12:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 05/06/2013 : 13:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
ne kapiras ti nista

Idioti su i sto nisu prikazali bitku na pesnici,sto je Renli prikazan kao gej...ne mogu sad vise da se setim...uglavnom nerviraju me i pravi su idioti

Dakle, hoćeš reći kako su producenti idioti jer nemaju novaca? Da su producenti snimili tvoju bitku (koja bi vremenski zauzela možda 10-15 minuta jedne epizode), ne bi imali novaca za snimanje ostatka sezone. Je li tebi to jasno?

Što se Renlyja tiče, čak i da u knjigama nije prikazan kao homoseksualac (a jest), to bi bilo nebitno u kontekstu televizijskog serijala. Producenti sami odlučuju koliko će se vjerno držati predloška. Ti se možda nećeš slagati s time, ali nema smisla to nazivati idiotizmom.

Ironično, da se po pitanju Renlyja nisu držali knjige, ti bi sada bio sretniji.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 05/06/2013 : 18:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

quote:

quote:
ne kapiras ti nista

Idioti su i sto nisu prikazali bitku na pesnici,sto je Renli prikazan kao gej...ne mogu sad vise da se setim...uglavnom nerviraju me i pravi su idioti

Dakle, hoćeš reći kako su producenti idioti jer nemaju novaca? Da su producenti snimili tvoju bitku (koja bi vremenski zauzela možda 10-15 minuta jedne epizode), ne bi imali novaca za snimanje ostatka sezone. Je li tebi to jasno?

Što se Renlyja tiče, čak i da u knjigama nije prikazan kao homoseksualac (a jest), to bi bilo nebitno u kontekstu televizijskog serijala. Producenti sami odlučuju koliko će se vjerno držati predloška. Ti se možda nećeš slagati s time, ali nema smisla to nazivati idiotizmom.

Vidi Bushido...sve sto si rekao mozda i moze da posluzi kao opravdanje da treca sezona nije bila toliko dosadna do poslednje epizode.
Posto je treca knjiga, meni, bila mnogo napeta i zanimljiva ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da je treca sezona serije tako mlako uradjena.I ajde da zajebes Renlija, ali Loras je u knjizi sasvim ok lik.Taj homoseksualizam je zaista bio nepotrebno izmisljen?Cemu, nemaju para..malo ironije
Pesnica? Jebi ga,nisu imali para...pa sta da ocekujem sada da ce da preskoce svaku narednu bitku jer nemaju para
A onda ce da ubaceneku glupost, kao prisustvo Robove zene na crvenoj svadbi da povecaju dramatiku,pojacaju utisak...mislim sve mozes da opravdas ali za MENE je to sranje, idiotizam.Ako ne mislis tako prihvatam,ali za mene je bljeeeeeeeeeeeeeee....
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8251 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/06/2013 : 19:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
ne kapiras ti nista

Vidi Bushido...sve sto si rekao mozda i moze da posluzi kao opravdanje da treca sezona nije bila toliko dosadna do poslednje epizode.
Posto je treca knjiga, meni, bila mnogo napeta i zanimljiva ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da je treca sezona serije tako mlako uradjena.I ajde da zajebes Renlija, ali Loras je u knjizi sasvim ok lik.Taj homoseksualizam je zaista bio nepotrebno izmisljen?Cemu, nemaju para..malo ironije
Pesnica? Jebi ga,nisu imali para...pa sta da ocekujem sada da ce da preskoce svaku narednu bitku jer nemaju para
A onda ce da ubaceneku glupost, kao prisustvo Robove zene na crvenoj svadbi da povecaju dramatiku,pojacaju utisak...mislim sve mozes da opravdas ali za MENE je to sranje, idiotizam.Ako ne mislis tako prihvatam,ali za mene je bljeeeeeeeeeeeeeee....

ako ti je za renlya promaklo, ok
ali barem je loras nedvojbeno peder

ili ti čitaš neki čudan prijevod

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 05/06/2013 : 19:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
ne kapiras ti nista

ako ti je za renlya promaklo, ok
ali barem je loras nedvojbeno peder

ili ti čitaš neki čudan prijevod

Podseti me
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/06/2013 : 20:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Čitav svijet gleda seriju, a oni nemaju para da dočaraju išta više od dvoje ljudi koji kuju zavjeru...
Čak je i mačevanje na dosta slaboj razini.
I opet je serija odlična. Kakva bi bila da su se potrudili...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/06/2013 : 22:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Pa u tim vremenima još nisu taj tip odnosa nazivali pederlukom, samo da muškarac ima sklonosti prema istom spolu. I Renly i Loras su prikazani jako skloni jedan drugome u knjizi (naravno, bez eksplicitnih scena sexa kao u seriji); Lorasa ne zanimaju cure, i nije tajna da su Tyrelli skloni Renlyju zbog povezanosti s Lorasom (doduše, naknadno se i oženio njegovom sestrom). I da, Martin nije gurao u prvi plan renlyjevu homoseksualnost. Zapravo, meni ne smeta što je Renly otvoreni gay u seriji, no scenaristi su malo previše to gurali u prvi plan, ne znam što su htjeli pokazati, da imaju liberalne stavove. Isto kao i kad Joffrey muču cure oni ogromnim dildom, to mi je bezveze u seriji.

Nema veze s Lorasom i Renlyjem, no bacite pogled što striček martin priča, mislim da malo pretjeruje, no ipak...
http://www.theonion.com/articles/oh-shit-i-totally-forgot-that-happens,32673/

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 05/06/2013 22:07:49
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 05/06/2013 : 22:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa u tim vremenima još nisu taj tip odnosa nazivali pederlukom, samo da muškarac ima sklonosti prema istom spolu. I Renly i Loras su prikazani jako skloni jedan drugome u knjizi (naravno, bez eksplicitnih scena sexa kao u seriji); Lorasa ne zanimaju cure, i nije tajna da su Tyrelli skloni Renlyju zbog povezanosti s Lorasom (doduše, naknadno se i oženio njegovom sestrom). I da, Martin nije gurao u prvi plan renlyjevu homoseksualnost. Zapravo, meni ne smeta što je Renly otvoreni gay u seriji, no scenaristi su malo previše to gurali u prvi plan, ne znam što su htjeli pokazati, da imaju liberalne stavove. Isto kao i kad Joffrey muču cure oni ogromnim dildom, to mi je bezveze u seriji.

Nema veze s Lorasom i Renlyjem, no bacite pogled što striček martin priča, mislim da malo pretjeruje, no ipak...

Jebi ga, ja to nisam tako skapirao...zapravo znamo da Lorasa ne zanimaju zene jer je odbio Sansine simpatije.Vise kapiram da je on jos klinac koji se lozi na borbu,bitke,slavu.Hteo je da bude prvi zastitnik Renlija,kasnije prvi medju jednakima kad obuce belo... povezanost Tirela i Barateona nije samo zbog Lorasa i Renlija...

Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 05/06/2013 : 22:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
dobro meni stvarno nije jasno zašto im je tako slab budžet ? Pa popularnost je toliko velika,gotovo nezamisliva. Razumijem da veliku ulogu igra piratstvo,ali svejedno im to nije opravdanje.

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 05/06/2013 : 22:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakav je ovo clanak ? Kao da ga nije pisao Martin. "I'm not sure if it's in book three or four". sere ga opako.

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 05/06/2013 : 22:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Čitav svijet gleda seriju, a oni nemaju para da dočaraju išta više od dvoje ljudi koji kuju zavjeru...
Čak je i mačevanje na dosta slaboj razini.
I opet je serija odlična. Kakva bi bila da su se potrudili...

Da, to su upravo delovi na kojima se trebalo vise poraditi...secam se koliko je bio uzbudljiv taj deo dok su cekali napad na pesnici,pa zavera koju su kovali vec tada protiv Mormonta...mislim, da nakon ovolike gledanosti i uspeha prve dve sezone zaista bedno zvuci izgovor da je sve preskoceno zbog manjka para...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/06/2013 : 22:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vise kapiram da je on jos klinac koji se lozi na borbu,bitke,slavu.Hteo je da bude prvi zastitnik Renlija,kasnije prvi medju jednakima kad obuce belo... povezanost Tirela i Barateona nije samo zbog Lorasa i Renlija...

I to, naravno, u pravu si, lud za slavom i nepokolebljiv kad je u pitanju rat, mislim da je kasnije u nekoj od knjiga tvrdoglavo radio opsadu Zmajkamena ili kako se već zove, i zbog svog svoje nepotrebne nepažljivosti i žara borbe zadobio strašne ozljede.

U vezi povezanosto, da oženio se s Margaery... Ima svakojakih prednosti kad u obitelj uvedeš kraljevsku krv. Nije ni čudno što su Tyrelli to poticali, ili ne radili frku s vezom Lorasa i Renlya. Ali da bi se brak i veza mogli ozakoniti i konzumirati, potrebno je dijete, gdje je neophodna žena.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 05/06/2013 : 22:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Vise kapiram da je on jos klinac koji se lozi na borbu,bitke,slavu.Hteo je da bude prvi zastitnik Renlija,kasnije prvi medju jednakima kad obuce belo... povezanost Tirela i Barateona nije samo zbog Lorasa i Renlija...

I to, naravno, u pravu si, lud za slavom i nepokolebljiv kad je u pitanju rat, mislim da je kasnije u nekoj od knjiga tvrdoglavo radio opsadu Zmajkamena ili kako se već zove, i zbog svog svoje nepotrebne nepažljivosti i žara borbe zadobio strašne ozljede.

U vezi povezanosto, da oženio se s Margaery... Ima svakojakih prednosti kad u obitelj uvedeš kraljevsku krv. Nije ni čudno što su Tyrelli to poticali, ili ne radili frku s vezom Lorasa i Renlya. Ali da bi se brak i veza mogli ozakoniti i konzumirati, potrebno je dijete, gdje je neophodna žena.

Nemoj sad ljudima da otkrivas dalju radnju...lako je nama kad smo procitali pa sve znamo .Mozda si u pravu ovo za Lorasa ali u knjizi zaista nema ni jedne reci o takvoj vrsti veze,samo odanost koja opet moze da se tumaci namerom Tirela da udaju cerku za kralja.Koliko se secam u seriji se prikazuju i onaj razgovor Margeri sa Renlijem kada mu ponudi da pozovu i Lorasa u postelju.Toga ne da nema u knjizi, nego bas niceg iz zivota i odnosa Margeri i Renlija.
Sad,nakon gledaja serije, lako je tvrditi sve to.No nakon citanja knjige nisam nasao nista sto bi me navelo na razmisljanje u tom smeru...mozda samo prica koja prati Margeri da je jos uvek devica...
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8251 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/06/2013 : 22:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a seka je nakon smrti renlya bez problema kao djevica udana za joffreya - i svi su vjerovali da je djevica, jer svi u biti znaju za renlyeve sklonosti
mislim da za njegove sklonosti ne zna jedino brienne
a za lorasove nije znala sansa, ali je valjda kasnije shvatila
tu je još i dr zistis, čiji gejdar nije još ni u povojima

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/06/2013 : 03:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tijekom produkcija filmova slične tematike, snimanje scena bitaka obično pojede najveći dio budžeta. Budžeti sezona pojedinih televizijskih serijala prilično su manji od filmskih, tako da mi je nerealno očekivati da budu velika izdvajanja za nešto tako skupo, kao što su scene bitaka.

Pogotovo kada je riječ o serijalu kakav je Game of Thrones.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/06/2013 : 03:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Smomo8

dobro meni stvarno nije jasno zašto im je tako slab budžet ? Pa popularnost je toliko velika,gotovo nezamisliva. Razumijem da veliku ulogu igra piratstvo,ali svejedno im to nije opravdanje.

Jesi li ti svjestan da Game of Thrones nije jedini serijal koji HBO producira?

HBO trenutno producira desetak serijala, a barem ih je još toliko u pripremi.

Kada svaki od tih serijala dobije potreban novac za snimanje nove (ili prve) sezone, nemoguće je očekivati da jedan Game of Thrones ima veći budžet od trenutnog.

Na primjer, HBO snima i Boardwalk Empire, a to nije nimalo jeftin serijal.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/06/2013 : 03:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Smomo8

Kakav je ovo clanak ? Kao da ga nije pisao Martin. "I'm not sure if it's in book three or four". sere ga opako.

The Onion je satirički sajt. Sve su vijesti izmišljene i u humorističnom tonu.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 06/06/2013 : 08:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ordell

Bezveze a ne tuzno.
SPOILER***
Dobivam osjecaj da je glavna svrha te serije da te sto vise sokiraju (po nepotrebnom). Ok da se tako desilo, fakat to nisam ocekivao ali dalo se naslutiti da ce se gadno zavrsiti, mada zar je potrebna tako eksplicitna brutalnost? Nije dovoljno da se prereze grkljan, nego nozem u stomak??
Po meni se gledatelju/ (citatelju?) previse uzme a premalo da. Barem je stara mogla vidjeti da je Arja jos ziva pre nego je umrla, tako bi i mi nesto dobili, umjesto toga osjecas se praznim i nemas bas neke volje da gledas dalje.

Pa zna se zašto u trbuh... da nije bila trudna, onda bi bilo dovoljno samo vrat. Što se tiče sretanja, glavni likovi se stalo mimoilaze u knjizi. No, vjeruj mi, preživjet ćeš, poslije se radnja prebacuje na druge likove, i ovo što si doživio sada bit će ti samo jedna neugodna uspomena. A tko veli da kasnije nećeš ništa dobiti za zadovoljštinu... Pričekaj sljedeću epizodu.
btw. Bolton i Frey su odvratniji u knjizi, ovo što smo vidjeli dosad samo su natuknice njihovih pokvarenih ličnosti.

Da li se to meni čini ili si upravo teško spojlao?

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 06/06/2013 : 08:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
vecina mi vas nije jasna :)

ocigledno je da ce se ovdje spoilat, a vi se oko toga brinete

gledate seriju, a ne svidja vam se :D

ko americke tinejdzerice :D

There can be only one, me!
Go to Top of Page
Page: of 94 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page