forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Igra prijestolja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 94

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 06/06/2013 : 08:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Da je ovaj topic u podforumu umjetnost pa da komentiramo knjige onda bi to bilo razumljivo. Ovaj topic je ipak u podforumu filmovi i serije pa je samim time i posvećen seriji. Ili sam barem to tako ja shvatio. A zar nisi i ti sam rekao gore "nemojte gledat serije po knjigama"?
U ovaj topic ne ulazim dok nisam pogledao sve epizode i mislim da je to nešto najpametnije što sam napravio u posljednje vrijeme :-)

A što se tiče likova... baš me briga tko umre i kako umre. Ne znam što su svi tako šokirani i žao im je likova. Meni je zanimljivo u svakom slučaju.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 06/06/2013 : 08:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
pa slazem se s tobom :D

meni smeta da se u situacijama koje nam se ne svidjaju prigovara ne sljedjenje knjige, a kad se slijedi a ne svidja nam se prigovaramo istu stvar :D

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5620 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 06/06/2013 : 08:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Dr. Zistis
Vise kapiram da je on jos klinac koji se lozi na borbu,bitke,slavu.Hteo je da bude prvi zastitnik Renlija,kasnije prvi medju jednakima kad obuce belo... povezanost Tirela i Barateona nije samo zbog Lorasa i Renlija...

I to, naravno, u pravu si, lud za slavom i nepokolebljiv kad je u pitanju rat, mislim da je kasnije u nekoj od knjiga tvrdoglavo radio opsadu Zmajkamena ili kako se već zove, i zbog svog svoje nepotrebne nepažljivosti i žara borbe zadobio strašne ozljede.

U vezi povezanosto, da oženio se s Margaery... Ima svakojakih prednosti kad u obitelj uvedeš kraljevsku krv. Nije ni čudno što su Tyrelli to poticali, ili ne radili frku s vezom Lorasa i Renlya. Ali da bi se brak i veza mogli ozakoniti i konzumirati, potrebno je dijete, gdje je neophodna žena.

a seka je nakon smrti renlya bez problema kao djevica udana za joffreya - i svi su vjerovali da je djevica, jer svi u biti znaju za renlyeve sklonosti
mislim da za njegove sklonosti ne zna jedino brienne
a za lorasove nije znala sansa, ali je valjda kasnije shvatila
tu je još i dr zistis, čiji gejdar nije još ni u povojima

Sta ces,nismo svi tako gej naprednjaci
Nije poenta bila u gej ili ne gej ali ajde sad...a i mislio sam da citas sa razumevanjem
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 06/06/2013 : 09:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Da li su njih dvojica gejevi mi je valjda nejnevažnija stvar i u knjizi i u seriji...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 06/06/2013 : 10:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by Smomo8

Kakav je ovo clanak ? Kao da ga nije pisao Martin. "I'm not sure if it's in book three or four". sere ga opako.

The Onion je satirički sajt. Sve su vijesti izmišljene i u humorističnom tonu.

a jesam glup

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5620 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 06/06/2013 : 11:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Da li su njih dvojica gejevi mi je valjda nejnevažnija stvar i u knjizi i u seriji...

Pusti Kena...ja sam mislio da pricamo o propustima u seriji a ne dali je gej ok-ej...voli covek
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 06/06/2013 : 12:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8251 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/06/2013 : 12:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pusti Kena...ja sam mislio da pricamo o propustima u seriji a ne dali je gej ok-ej...voli covek

naravno da to nije nikakva važna stvar u knjizi
samo pričamo o tome da li su i u knjizi prikazani kao homoseksualci
a jesu, puno toga upućuje na to
ipak, ja sam knjige počeo čitati pred kraj prve sezone serije, pa mi je vjerojatno bilo lakše prepoznati te stvari, nego dr žistisu koji je sve to čitao prije
ali, mislim da on ne bi pedera prepoznao ni da ga uhvati za guzicu

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5620 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 06/06/2013 : 13:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:

naravno da to nije nikakva važna stvar u knjizi
samo pričamo o tome da li su i u knjizi prikazani kao homoseksualci
a jesu, puno toga upućuje na to
ipak, ja sam knjige počeo čitati pred kraj prve sezone serije, pa mi je vjerojatno bilo lakše prepoznati te stvari, nego dr žistisu koji je sve to čitao prije

Priznajem, nisam te prepoznao
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 06/06/2013 : 14:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:

...

Priznajem, nisam te prepoznao

koji subtilan način da izađeš iz ormara...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 07/06/2013 : 01:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 07/06/2013 : 04:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Jasno je da serije ne mogu imati budžet nekih filmova A klase, ali ipak nedostatak prikazivanja gotovo svake bitke (sem jedne) je zaista diskutabilan.Baš sam u vezi toga pratio neke diskusije i mnogi se slažu da su se autori ove serije mogli ugledati recimo na seriju Spartak koja nije imala ništa veći budžet, a koja je sasvim lepo prikazivala dosta bitaka.Mislim da su se u Spartaku sasvim lepo snašli pomoću štapa i kanapa što se kaže te su za svaku bitku pravili odličan uvod gde se navodno vide desetine hiljada boraca, a posle su se tokom bitke fokusirali naravno na glavne likove.I time gledalac može da bude sasvim zadovoljan, a ovo u Igri prestola mi deluje poprilično šturo.
Koliko sam čuo, ogroman deo budžeta ide na odeću, opremu i oružje koje glumci nose kako bi to izgledalo što vernije i autentičnije onom kako je to izgledalo u našem Srednjem veku.A ja postavljam onda pitanje, čemu to?Čemu odlični mačevi i štitovi kada se skoro uopšte ne koriste tokom serije?Čemu autentična odeća kada ova serije ne predstavlja ekranizaciju Srednjeg veka već Martinovog sveta iz fantazije?Valjda onda baš možeš pustiti mašti na volju i improvizovati.Baš su našli gde će da budu dosledni, čini mi se da je to bacanje novca na pogrešne stvari.

Što se tiče "odapinjanja" glavnih likova, to je uopšte neki trend u poslednje vreme u mnogim knjigama, strip serijalima, serijama......Mislim da se možda malo preteruje i da se otišlo u neku drugu krajnost u odnosu na neke ranije limunade, ali ipak sve to mi je ok dok ima smisla i određenu pozadinu koja će nakon toga da odmah popuni određene praznine koje nastaju.Likovi koji su "završili svoje" u Crvenom venčanju i nisu bili do te mere esencijalni po serijal i mislim da je to dobro odrađeno.Ono što mi se sa druge strane ipak ne sviđa jeste to što će po svemu sudeći iz serijala kasnije nestati i neki esencijalni likovi poput Džona Snežnog, a možda i Arje i Brena kako je u ovoj poslednjoj epizodi implicitino natuknuto.Izgleda da se Starkovima ne piše dobro, a sa druge strane nijedan bitniji Lanister nije stradao, bar za sada. Mada, u neku ruku na nekim od ovih likova težište serijala je samo privremeno, kasnije će se prebaciti na druge tako da je to otprilike to.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 07/06/2013 : 08:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Koliko sam čuo, ogroman deo budžeta ide na odeću, opremu i oružje koje glumci nose kako bi to izgledalo što vernije i autentičnije onom kako je to izgledalo u našem Srednjem veku.A ja postavljam onda pitanje, čemu to?Čemu odlični mačevi i štitovi kada se skoro uopšte ne koriste tokom serije?Čemu autentična odeća kada ova serije ne predstavlja ekranizaciju Srednjeg veka već Martinovog sveta iz fantazije?Valjda onda baš možeš pustiti mašti na volju i improvizovati.Baš su našli gde će da budu dosledni, čini mi se da je to bacanje novca na pogrešne stvari.

Znači, ti bi bio sasvim zadovljan kada bi ovaj serijal izlgedao kao Xena: Warrior Princess?

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 08/06/2013 : 01:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Znači, ti bi bio sasvim zadovljan kada bi ovaj serijal izlgedao kao Xena: Warrior Princess?

Eh gde baš tu seriju nađe za poređenje?
Tamo je valjda budžet bio ravan nuli, a i radilo se o klasičnoj limunadi.
Ja opet moram da se vratim na seriju Spartak kao odličan primer za poređenje.Ako su tvorci Spartaka uspeli da naprave odličnu seriju gde su dosta toga učinili da mnoge stvari izgledaju odlično i da bude dosta toga prikazano što i nije lako snimiti, zašto nešto slično nisu mogli i tvorci Igre prestola?
Možeš ti napraviti odlične kostime za glumce i dati im da koriste lepo oružje i oruđe, a da te to izađe jeftinije.Pa u svetu se i dan danas prave takve stvari i to veoma dobro da izgledaju skoro kao originali (da ne poveruješ koliko ljudi ima koji lude za tim) , ne moraš skupe pare trošiti za iznajmljivanje tih unikata recimo ili šta ti ja ne znam još.Možeš da koristiš nešto što veoma liči na stvari iz Srednjeg veka, ne moraš baš bukvalno da koristiš ono što datira iz tog doba.Neće zbog toga serija biti pljunuta Ksena. A ako dodaš i prikaz neke bitke tek onda Ksena ima da zavidi. A ponavljam, ova serija nije ekranizacija nekog perioda iz Srednjeg veka, da je reč o prikazu recimo Stogodišnjeg rata, onda još i da razumem sve to, ali ovako...
Uostalom, nisam ja izmislio toplu vodu, gomila ljudi koliko vidim po raznim portalima slično misli.Na stranu sve ostalo da ne ulazim sada u to, ali ovo su mogli ipak bolje da odrade.

Edited by - tumen on 08/06/2013 01:14:34
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/06/2013 : 02:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Što se tiče "odapinjanja" glavnih likova, to je uopšte neki trend u poslednje vreme u mnogim knjigama, strip serijalima, serijama......Ono što mi se sa druge strane ipak ne sviđa jeste to što će po svemu sudeći iz serijala kasnije nestati i neki esencijalni likovi poput Džona Snežnog, a možda i Arje i Brena kako je u ovoj poslednjoj epizodi implicitino natuknuto.Izgleda da se Starkovima ne piše dobro, a sa druge strane nijedan bitniji Lanister nije stradao, bar za sada.

Ma M. Moorcock tamani svoje glavne likove već 40 godina, ništa novo...

Teško je pogoditi tko će otići, a tko ne, (po ovome što pišeš, vidim da slabo pogađaš.) to mi je odlično kod Martina; za neke likove se vežeš, žao ti kad odu, a opet, uskoro dođu drugi dragi likovi za koje se ponovno vežež. Pa onda ode neki negativac, pa ti sretan. S vremenom se navikneš više-manje. To što gledamo sad, već je drevna prošlost u knjigama, neki od tih događaja i likova već su više puta preslagivani i zasjenjeni drugima...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/06/2013 : 02:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Da se ja vratim načetoj temi... (koja je tako nevjerojatno važna)

Renly Baratheon - Ser Loras Tyrell, gay ili ne?

Možda je nebitno, no samo bih zaključio sa svoje strane status njihove veze u knjizi. Iako je u seriji direktno i implicitno nametnuta homoseksualna veza između dva protagonista, jednog od kraljeva nasljednika, Renlyja Baratheona i junaka iz loze Tyrellovih - ser Lorasa Tyrella; u knjigama se osobina i tekstura njihove veze navodi indirektno i kroz sitne natuknice. Tek kroz replike nekih od likova, posebice, Renlyjevog brata i suparnika za prijestolje, Stannisa Baratheona. I kao da postoji neki nepotvrđeni trač kojeg su svi čuli, nešto spominje i Jaime, pa i Baelish. U knjizi ne vidimo direktno iz aspekta Renlyja ili Maergery jer nisu POV likovi, jedino saznajemo što drugi pričaju o njima. Renly je čovjek koji se voli lijepo odijevati i sređivati (ima reputaciju kao najbolje odjeveni plemić na dvoru), voli parade i igrice. Danas bi takvog zvali tetkica u najgorem slučaju. Moguće je opet da su tračevi o "sklonostima" tek nusprodukt Renlyjevog ponašanja na dvoru i odnosa prema Lorasu, no tko zna. Martin sigurno.

Nekoliko primjera…
Knjiga 2., str. 315., Catelyn POV; "Renly je sjedio sa svojom mladom nevjestom slijeva i njezinim bratom zdesna. S vremena na vrijeme, kralj Renly bi nahranio Margaery nekim vrsnim zalogajem s vrška svojeg bodeža, ili bi se nagnuo kako bi posadio najlakši od poljubaca na njezin obraz; ali je ser Loras bio taj s kojim je dijelio većinu svojih doskočica i povjerljivosti."

Str. 430. Catelyn POV; Renly "Bit će ti drago kad saznaš da je Maergery još djevica"
Stannis: "U tvojoj postelji vjerojatno će i umrijeti kao djevica."

Str. 434. Renly prije odlaska na noćenje u svojem šatoru: "Loras, ostani i pomozi mi da se pomolim. Prošlo je toliko vremena da sam zaboravio kako se to radi." U trećoj knjizi Loras oklijevajući priznaje da su "molili cijelu noć". ;)

Knjiga 4, str. 256.; Loras Jaimeu "Draže su mi knjige s više iluminacija. Knez Renly posjedovao je nekoliko njih s crtežima od kojih bi septon oslijepio."

Ima još jedan Jaimeova replika gdje mu kaže da si Loras zabije mač "tamo gdje ga niti Renly ne bi našao."

A znate i sami da se stalno priča da je Maergery djevica…

Iz jednog od intervjua:
And speaking of Renly and Loras... George specifically stated "Yes, I did intend those characters to be gay." Not that we didn't already know that of course, but I don't believe it's ever been actually confirmed before. (http://www.westeros.org/Citadel/SSM/Entry/1316/)

Kasnije sam našao i sajt koji još detaljnije govori o gay vezi…
http://www.angelfire.com/ma4/mlarchives/faq/lorasrenly.html

Eto, pa nek svatko odluči.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 08/06/2013 : 04:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Što se tiče "odapinjanja" glavnih likova, to je uopšte neki trend u poslednje vreme u mnogim knjigama, strip serijalima, serijama......Ono što mi se sa druge strane ipak ne sviđa jeste to što će po svemu sudeći iz serijala kasnije nestati i neki esencijalni likovi poput Džona Snežnog, a možda i Arje i Brena kako je u ovoj poslednjoj epizodi implicitino natuknuto.Izgleda da se Starkovima ne piše dobro, a sa druge strane nijedan bitniji Lanister nije stradao, bar za sada.

Ma M. Moorcock tamani svoje glavne likove već 40 godina, ništa novo...

Teško je pogoditi tko će otići, a tko ne, (po ovome što pišeš, vidim da slabo pogađaš.) to mi je odlično kod Martina; za neke likove se vežeš, žao ti kad odu, a opet, uskoro dođu drugi dragi likovi za koje se ponovno vežež. Pa onda ode neki negativac, pa ti sretan. S vremenom se navikneš više-manje. To što gledamo sad, već je drevna prošlost u knjigama, neki od tih događaja i likova već su više puta preslagivani i zasjenjeni drugima...

U suštini slažem se, Martin je napravio takvu konstrukciju da se sve polako razvija i ima svoje uzroke i posledice, a materijala za nove opise ima na pregršt, ogroman je taj svet uostalom.
E sad, ko zna šta se do kraja poslednje knjige još može desiti, a ono što me zanima jeste to koliko će serija dalje da odstupa u radnji u odnosu na knjigu?No, videćemo već i to.Nije nemoguće ni to da u seriji strada neki važniji lik koji u knjizi nije ili obrnuto, izgleda da je i sam Martin otvoren za to.
Ono što sam u ovoj poslednjoj epizodi primetio jeste to da je nataknuta mogućnost da će se možda i Arji i Brenu nešto desiti.Pseto kaže Arji da je meka srca i da će je to jednog dana koštati glave.Bren kaže mlađem bratu da ako se njemu i Robu (kao da je predosetio) nešto desi, on je naslednik prestola Starkova.Da li je to sve slučajno ili ne, videćemo, dosadašnje iskustvo nas uči to da sve ima svoje zašto i zato.

Edited by - tumen on 08/06/2013 05:01:15
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 08/06/2013 : 05:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Eh da, da ne ispadne kako samo kudim snimanje serije, jako mi se sviđaju pejzaži i različiti krajolici (oblasti) sa svojim osobenostima i pogotovo svaki od zamkova (gradova) koje su prikazali, kao i njihova specifičnost i raznolikost.To je baš jača strana serije.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/06/2013 : 08:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nemoj uzimati ništa zdravo za gotovo, to ti jedino mogu reći, a da ne otkrivam koji spoiler. Rekao bi ti i za Aryu i za Brana, ali neću radi spoilera. Sve što misliš sad, najvjerojatnije ćeš biti u krivu. Ali stvarno! Sve je moguće i sve je podložno promjeni. Treća knjiga bi bio kao kraj prvog ciklusa, poslije stvari malo usporavaju i razvodnjavaju se; serija je u prednosti jer ionako moraju kompresirati radnju. Ulazi jako puno novih igrača ubrzo. Igra prijestolja je kod Martina jedna jako zamršena i kompleksna igra kojoj se uskoro ne nazire kraj...
Nadam se da sam rekao svoje bez spoilera.

Što se tiče pejzaža gdje snimaju seriju, stvarno nisu mogli bolje odabrati. TO im je veliki plus!

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 09/06/2013 : 06:29:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
A biće zadovoljstvo čekati da se sve to izgura to kraja, a bogami ćemo se i načekati.
Ali ne smeta mi, ovo je jedna od retkih serija koju baš više volim da odledam epizodu po epizodu u razmaku od nedelju dana.
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 10/06/2013 : 11:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
I tako,sad treba čekati još barem godinu dana do iduće sezone :(

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/06/2013 : 14:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Hehe, koga zanima što se dešava dalje, neka čita knjige, tamo ima svega...

btw., nisu neki cliffhangeri ostali visjeti, nekako i nisu efektivno završili sezonu. oke, Daenerys i to, ali ipak.

Baš me zanima koji dio Theonovog tijela je završio u kutijici... hm. baš su okrutni ti scenaristi.

Edited by - DeeCay on 10/06/2013 14:46:16
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 10/06/2013 : 15:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Nisam siguran,ali mislim da u knjizi Asha ne kreče u pomoć Theonu s onih 50 ubojica ?

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/06/2013 : 18:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
U ovoj epizodi dogodilo se jako puno toga što nije bilo u knjizi... Bolje to više niti ne pratiti. samo veliki događaji su isti.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/06/2013 : 21:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Daenerysina odiseja je trenutno jedina svjetla točka serijala, do te mjere da je čak uspjela ponešto ublažiti gorčinu Crvene svadbe.
A Stannis pak nastavlja dokazivati koliko je drukčiji od drugih, makar i pod Melisandreinim utjecajem.

Go to Top of Page
Page: of 94 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000