Author |
Topic |
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 08/06/2013 : 14:53:58
|
Iskreno govoreći meni su te prozivke zanimljive jer su to navijacke posalice u kojima ima duha balkana, kao sto mi je bilo zanimljivo i za mustafu.... Ali mi nije zanimljivo licno vredjanje protivnickih igraca i trenera... Isto mi tako nije bilo zanimljivo za raska katica kad su mu vikali cigane ili tako nesto ... Ali da su napravili plakat boba roka i napisali Bobov stariji brat od dva metra bilo bi mi zanimljivo.... Meni je najdraza pesma za navijace zvezde...
NAVIJACI ZVEZDE PEVAJU O TITULAMA Stigao sam jutros u svoj rodni grad deset godina je proslo od tad video je nisam, potrazicu je
Zvonim na vrata, dobro poznat stan kulturno cu reci, dobar dan otvara mi stranac i kaze ona ne zivi vise tu
Ref. Nervira me zasto stalno mislim o njoj mada vise stvarno nemam razloga za to deset godina je proslo a ja nju i dalje volim, a-ha
Deset godina je proslo kao tren svestan sam da vise nikad necu biti njen ali nervira me zasto ja nju i dalje volim
http://www.youtube.com/watch?v=18qMbTXhF_4 |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 08/06/2013 : 15:10:21
|
Кад ћеш једном да схватиш да је све то споредно у животу.Које користи имаш ти или ја од тих титула? Никакве.Обезбеди себи живот, изведи децу на прави пут, направи од њих људе.То је битно у животу. Ја сам све то остварио, још ова два студента да ишколујем и брига ме.
Чекам да се синови пожене и да се занимам са унуцима(ако доживим). Имам времена јер сам у инвалидској пензији(због болести, али није битно) и могу да се зезам са искомплексираним навијачима, али мени лично ништа не значи ова наша пропала кошарка, фудбал и спорт уопште.
Децу сам тако васпитао да немају комплексе, бавили су се спортом активно(мало занемарили због студија) али могу реално да сагледају ствари, иако навијају за различите тимове.
Ето, хтео сам да мој последњи пост буде овај на овој теми, јер не може да се нормално прича о спорту са навијачима који то не желе.Отуд и обострана вређања. Ја се сваком извињавам ако се сматра увређеним са моје стране, желим вам све најбоље у животу, да постанете, пре свега, добри људи, а не да будете као онај тренер у кога се кунете. Желим вам да увек будете први у свим спортовима ако то поштено заслужите на терену.
Поздрав другари и ако се некада будемо срели на неком окупљању стрипофила, радо ћу попити пиће са вама. Многе познајем лично, неке ћу тек упознати и то било то! Живели! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4807 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 08/06/2013 : 21:22:25
|
Ok. Toliko i od mene... jebes tastatura navijace... malo sam hteo da razmenimo misljenja ovde... ali ode pobratim iz Vrsca odo i ja... U to ime ... dok srce kuca u nama... a kolegu iz Vrsca molim da mi pusti tel kroz privatnu poruku... bar da se vidimo... |
sangue navajo |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 08/06/2013 : 22:40:56
|
Alo bre Zvezdasi koji vam je moj...pa uvek ima onih koji kapiraju i onih koji ne...jebi ga,sta je sa onima koji vrede....sad ocete i njih da napustite. I dalje ima da pisemo i pricamo sta ocemo.Ovo je nasa stranica i nasa Crvena Zvezda.Mi volimo svoj klub i kad dobijamo i kad gubimo.Takvi smo rodjeni i takvi ima da umremo.
Ajde Dragane i Combo da povucete svoje poslednje reci...treba jos da se smejemo i veselimo...pustite bre decu i kompleksase...
|
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 08/06/2013 : 22:43:47
|
quote: Originally posted by masni
Iskreno govoreći meni su te prozivke zanimljive jer su to navijacke posalice u kojima ima duha balkana, kao sto mi je bilo zanimljivo i za mustafu.... Ali mi nije zanimljivo licno vredjanje protivnickih igraca i trenera... Isto mi tako nije bilo zanimljivo za raska katica kad su mu vikali cigane ili tako nesto ... Ali da su napravili plakat boba roka i napisali Bobov stariji brat od dva metra bilo bi mi zanimljivo.... Meni je najdraza pesma za navijace zvezde...
NAVIJACI ZVEZDE PEVAJU O TITULAMA Stigao sam jutros u svoj rodni grad deset godina je proslo od tad video je nisam, potrazicu je
Zvonim na vrata, dobro poznat stan kulturno cu reci, dobar dan otvara mi stranac i kaze ona ne zivi vise tu
Ref. Nervira me zasto stalno mislim o njoj mada vise stvarno nemam razloga za to deset godina je proslo a ja nju i dalje volim, a-ha
Deset godina je proslo kao tren svestan sam da vise nikad necu biti njen ali nervira me zasto ja nju i dalje volim
http://www.youtube.com/watch?v=18qMbTXhF_4
Ne rekoh ti juce...Duletu kao treneru svaka cast...kao covek,nekulturna stoka.
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 08/06/2013 : 22:57:03
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 09/06/2013 : 15:59:28
|
quote: Originally posted by Caleb
A ti kreni da treniras, da ne bude posle nisam spreman,lopta je okrugla itd. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Posted - 10/06/2013 : 00:42:44
|
Ма знам да ти ниси кукавица. А све је могуће. Видиш да Ћоки не бира средства.
Не, озбиљно, 2:0 је најзајебанији рез. Ако сутра добије Звезда, притисак ће бити на нама, а не смем ни да замислим каква ће се атсмосфера притиска створити за четврти меч. А у петом је лутрија, као пенали.
Зато, сутра, доцо, ако оћеш са мном на утакмицу, јави се, ал мораћеш да води навијање неко време. Има да буде лудо у хали, надам се прослави титуле. Дланови и грло су спремни |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 10/06/2013 : 08:57:07
|
Ма знам да ти ниси кукавица. А све је могуће. Видиш да Ћоки не бира средства.
Не, озбиљно, 2:0 је најзајебанији рез. Ако сутра добије Звезда, притисак ће бити на нама, а не смем ни да замислим каква ће се атсмосфера притиска створити за четврти меч. А у петом је лутрија, као пенали.
Зато, сутра, доцо, ако оћеш са мном на утакмицу, јави се, ал мораћеш да води навијање неко време. Има да буде лудо у хали, надам се прослави титуле. Дланови и грло су спремни
Ma necu veceras ne odgovara mi drustvo Idemo mi na 4-tu utakmicu,a ako Bog da i na petu pa da slavimo titulu Salu na stranu,mislim da Zvezda veceras nije bez sansi...samo da vas opet,sto kaze Covke ne poguraju sudije Jebi ga,opet nismo u formi kad se igraju najvaznije utakmice...Igor ne oporavljen,em ga sut nece, em je prespor na ulazu...A i non stop se menjaju igraci na njemu u odbrani...Katic na reprezentativnom nivou...Simonovic koga sam najvise pljuvao sutira odlicno...Nelson standardno dobar,malo gresi,bori se,gresi,zabija...Savovic toplo hladno...vise hladno...ostali kako igraju nisu ni vredni komentara. Kakva li su ovo dosla vremena, kad Colt i ti odrzavate ovaj topik aktivnim, a ovi nasi Zvezdasi nikom ponikose |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 10/06/2013 : 21:18:34
|
Kakva svinja ovaj Vujosevic!
Ne moze sportski da pruži ruku boljem!
Partizan zasluženo dobio prve dve utakmice ali večeras i uz veliko guranje sudija ništa. Zvezda bolja čak i u skoku.
A sad da napravimo pakao u sledećoj tekmi, pa ako budu bolji čestitati im ali da se ostavi srce na parketu!
|
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 10/06/2013 : 21:53:41
|
A ti Combo i Dragane stidite se... sad moram sam da se smejem misevima
Da ti se pridruzim! :) |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Posted - 10/06/2013 : 23:33:42
|
Свака част, заслужена победа. Погодили сте кад је било потребно. Ми смо сами криви. Колико само грешака. Сад ће бити паклено... |
|
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 11/06/2013 : 08:41:38
|
Свака част, заслужена победа. Погодили сте кад је било потребно. Ми смо сами криви. Колико само грешака. Сад ће бити паклено...
E da i ti jednom priznas |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 11/06/2013 : 08:43:45
|
quote: Originally posted by Elderane84
A ti Combo i Dragane stidite se... sad moram sam da se smejem misevima
Da ti se pridruzim! :)
kakve li ironije vec sam mislio da cu slaviti pobedu sa Calebom i Coltom |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 11/06/2013 : 08:49:07
|
quote: Originally posted by cercil
Kakva svinja ovaj Vujosevic!
Ne moze sportski da pruži ruku boljem!
Partizan zasluženo dobio prve dve utakmice ali večeras i uz veliko guranje sudija ništa. Zvezda bolja čak i u skoku.
A sad da napravimo pakao u sledećoj tekmi, pa ako budu bolji čestitati im ali da se ostavi srce na parketu!
Najvece zlo od coveka...kad on ode iz Partizana mislim da cu ponekad da bodrim i njih...ali samo ponekad. Pakao nego sta,ima da gori Pionir.Super sto docekasmo Igora da se razigra.Sad je vec druga prica...Skot se konacno probudio barem jednu cetvrtinu...sta ce biti kad ostane budan celo poluvreme |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Posted - 12/06/2013 : 21:58:02
|
У животу нисам видео да у једној екипи, за полувреме, само један играч постигне кош из игре (ако је тачан податак). Катастрофа. |
|
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 13/06/2013 : 08:05:27
|
Sada možemo da sumiramo sezonu.
Napravljen je iskorak u odnosu na prošlu, igra se Evroliga i uzet je kup ali...
Kada je bilo najpotrebnije ekipa je pružila najlošije partije, mislim i na fajnl-four u Laktašima i na pley-off kod nas. Tu smo odigrali 5 utakmica sa Partizanom, od kojih su grobari potpuno zasluženo dobili 4! Za ovu sinoć utakmicu nema šta da se kaže, od prvog minuta Partizan je dominirao, tako da im čestitam titulu. E sad, mi sa njim ove godine imamo skor 5:5 ali oni su uzeli dve titule a mi kup. To govori da je osnovna razlika izmedju njihove i naše ekipe što oni imaju pobednički mentalitet, kada je najbitnije najbolje odigraju, dok se našima stegne i srce (da ne kažem nešto drugo) i ruka. U stvari to je i najveći kavalitet Vujoševića i ono što nama godinama nedostaje. Pri tom, mislim da ove godine zaista nisu imali kvalitetniji tim od nas, generalno gledano i jedna i druga ekipa imaju po dva i po igrača, već da je osnovna razlika taj dugogodišnji mentalitet.
Ali idemo daje, od oktobra počinje nova sezona, igramo Evroligu prvi put posle 15 godina, nadam se sa timom u kome će biti jedno 6 novih igrača, pa ćemo ponovo da ih rušimo...
|
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 13/06/2013 : 09:18:19
|
quote: Originally posted by cercil
Sada možemo da sumiramo sezonu.
Napravljen je iskorak u odnosu na prošlu, igra se Evroliga i uzet je kup ali...
Kada je bilo najpotrebnije ekipa je pružila najlošije partije, mislim i na fajnl-four u Laktašima i na pley-off kod nas. Tu smo odigrali 5 utakmica sa Partizanom, od kojih su grobari potpuno zasluženo dobili 4! Za ovu sinoć utakmicu nema šta da se kaže, od prvog minuta Partizan je dominirao, tako da im čestitam titulu. E sad, mi sa njim ove godine imamo skor 5:5 ali oni su uzeli dve titule a mi kup. To govori da je osnovna razlika izmedju njihove i naše ekipe što oni imaju pobednički mentalitet, kada je najbitnije najbolje odigraju, dok se našima stegne i srce (da ne kažem nešto drugo) i ruka. U stvari to je i najveći kavalitet Vujoševića i ono što nama godinama nedostaje. Pri tom, mislim da ove godine zaista nisu imali kvalitetniji tim od nas, generalno gledano i jedna i druga ekipa imaju po dva i po igrača, već da je osnovna razlika taj dugogodišnji mentalitet.
Ali idemo daje, od oktobra počinje nova sezona, igramo Evroligu prvi put posle 15 godina, nadam se sa timom u kome će biti jedno 6 novih igrača, pa ćemo ponovo da ih rušimo...
Sve se slazem sa ovim sto si rekao...jebi ga, raduje to sto mi se cini da je u klubu sad mnogo stabilnija situacija i sto konacno postoji tendencija ka uzlaznoj putanji.I ja mislim da nismo imali losiju ekipu od Partizana ove godine pa zato ostaje zal sto bar jednu titulu nismo uzeli...a da, KUP je nas Cestitam komsijama na tituli |
|
|
Topic |
|