Legenda kaže da pod Kilimandžarom spavaju stvorovi stari kao i svet, i da će se jezive stvari desiti ako budu probuđeni... U vreme dok je Afrika još uvek bila „mračni kontinent“, 1947. godine, po Keniji su počele da se pojavljuju svetlosti na nebu, davno izumrle životinje i strašne prikaze... da li to znači da se stari bogovi vraćaju? Ili i iza ovih misterija stoji hladnoratovski sukob?
Saznajte u Keniji, prvom Perle integralu, koji sakuplja celokupnu petodelnu originalnu seriju Lea i Rodolfa.
Kenija ima mekokoričeno (magazinsko) i u tvrdokoričenm (albumsko) izdanje.
MAGAZINSKO IZDANJE:
240 strana, A4, kolor, SC.
(Šok) cene:
Promotivna: 1254 dinara - važiće dva meseca Finalna: 1650 dinara - ne zaboravite da imate mogućnost plaćanja u tri rate!
ALBUMSKO IZDANJE:
240 strane, A4, kolor, HC.
Cene:
Promotivna: 1955 dinara - važiće dva meseca Finalna: 2300 dinara - ne zaboravite da imate mogućnost plaćanja u tri rate!
Najaktuelnije informacije o našim izdanjima, kao i uvek, potražite na www.darkwood.co.rs.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Moja greška! Ponijelo me pa sam previdio da je i ovo integral. Cijena bi dakle mogla biti oko 180 - 200 kn. A ako je Fibra upitna - ovo se uzima apsolutno!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Moja greška! Ponijelo me pa sam previdio da je i ovo integral. Cijena bi dakle mogla biti oko 180 - 200 kn. A ako je Fibra upitna - ovo se uzima apsolutno!
Kah, kah, a sto ne pogledate neko DW izdanje koje je vec doslo u striparnice i kakva mu je cijena napram onoj u Srbiji? Samo kod rijetkih stripova je ova iz racunice, normalno je ipak malo veca.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Kod Darkwoodovih izdanja je ista cijena i u Srbiji i u Hrvatskoj. Ili uz malu neznatnu razliku.
Otprilike - Pinokio 2.200 din ili 165 kuna (razlika dobra 2 eura), Od signala do suma 1.950 din ili 145 kuna (razlika slaba 2 eura), kod ostalih stvarno nije razlika toliko velika.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Mnogo sam ocekivao od ovog stripa i jedva sam cekao da izadje i sada sam bas razocaran! IMA SPOILERA! Dosadno, dosadno, nema nikakvih zakljucaka ili razmisljanja glavne junakinje, nema malo da se predahne nego se samo nizu i nizu dosadni dogadjaji, ima 50 likova u stripu i sve vreme ocekujes da ce oni nesto bitno da ucine i da ce se desiti nesto zanimljivo sa njima, ali jok, svi se pojavljuju da ne bi ustvari uradili nista, mogao je strip komotno da bude i 100 strana kraci. Misterije nema od pocetka kazu da su za sve odgovorni vanzemaljci i onda samo vrte tu pricu dugo i dugo, nema ni nikakve akcije... Dzon Remington koji je na pocetku prikazan kao budala na kraju ispada da je kao dobar i gine i mi bismo sada tu trebali da osetimo da nam je zao za tim likom, ali je on tako predstavljen kao budala i povrsno da me uopste nije ganulo sto je poginuo, ne bi me ganulo ni za glavnu junakinju jer uopste nisam mogao da se poistovetim sa njima. Crtez je jedino sto valja, ali ni on nije neki. Najslabiji od svih do sada objavljenih Darkvudovih francuza... Ocena: 6/10 Sto se tice izdanja, papira i svega ostalog to je uradjeno veoma profesionalno, steta tako lep papir i uvez i odlicnog predgovora da se potrosi na ovako dosadan strip.
Mozda se nekma svidja ova tematika i ovako nabacani dogadjaji, ali meni ne.
Kad kazem jeftin, mislim na manje kvalitetan kao sto je kod ostalih Perli. Naime, Bili Holidej ili Prokleti rat npr., imaju puno kvalitetniji uvez, i izgledaju puno bolje od Perli.