forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 367

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/06/2013 : 14:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Iskreno govoreći meni su te prozivke zanimljive jer su to navijacke posalice u kojima ima duha balkana, kao sto mi je bilo zanimljivo i za mustafu.... Ali mi nije zanimljivo licno vredjanje protivnickih igraca i trenera... Isto mi tako nije bilo zanimljivo za raska katica kad su mu vikali cigane ili tako nesto ... Ali da su napravili plakat boba roka i napisali Bobov stariji brat od dva metra bilo bi mi zanimljivo.... Meni je najdraza pesma za navijace zvezde...

NAVIJACI ZVEZDE PEVAJU O TITULAMA
Stigao sam jutros u svoj rodni grad
deset godina je proslo od tad
video je nisam, potrazicu je

Zvonim na vrata, dobro poznat stan
kulturno cu reci, dobar dan
otvara mi stranac i kaze
ona ne zivi vise tu

Ref.
Nervira me zasto stalno
mislim o njoj
mada vise stvarno
nemam razloga za to
deset godina je proslo
a ja nju i dalje volim, a-ha

Deset godina je proslo kao tren
svestan sam da vise nikad
necu biti njen
ali nervira me zasto
ja nju i dalje volim

http://www.youtube.com/watch?v=18qMbTXhF_4

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/06/2013 : 15:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Кад ћеш једном да схватиш да је све то споредно у животу.Које користи имаш ти или ја од тих титула? Никакве.Обезбеди себи живот, изведи децу на прави пут, направи од њих људе.То је битно у животу.
Ја сам све то остварио, још ова два студента да ишколујем и брига ме.

Чекам да се синови пожене и да се занимам са унуцима(ако доживим).
Имам времена јер сам у инвалидској пензији(због болести, али није битно) и могу да се зезам са искомплексираним навијачима, али мени лично ништа не значи ова наша пропала кошарка, фудбал и спорт уопште.

Децу сам тако васпитао да немају комплексе, бавили су се спортом активно(мало занемарили због студија) али могу реално да сагледају ствари, иако навијају за различите тимове.

Ето, хтео сам да мој последњи пост буде овај на овој теми, јер не може да се нормално прича о спорту са навијачима који то не желе.Отуд и обострана вређања.
Ја се сваком извињавам ако се сматра увређеним са моје стране, желим вам све најбоље у животу, да постанете, пре свега, добри људи, а не да будете као онај тренер у кога се кунете.
Желим вам да увек будете први у свим спортовима ако то поштено заслужите на терену.

Поздрав другари и ако се некада будемо срели на неком окупљању стрипофила, радо ћу попити пиће са вама.
Многе познајем лично, неке ћу тек упознати и то било то!
Живели!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 08/06/2013 : 21:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Ok. Toliko i od mene... jebes tastatura navijace... malo sam hteo da razmenimo misljenja ovde... ali ode pobratim iz Vrsca odo i ja... U to ime ... dok srce kuca u nama... a kolegu iz Vrsca molim da mi pusti tel kroz privatnu poruku... bar da se vidimo...

sangue navajo
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 08/06/2013 : 22:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Alo bre Zvezdasi koji vam je moj...pa uvek ima onih koji kapiraju i onih koji ne...jebi ga,sta je sa onima koji vrede....sad ocete i njih da napustite.
I dalje ima da pisemo i pricamo sta ocemo.Ovo je nasa stranica i nasa Crvena Zvezda.Mi volimo svoj klub i kad dobijamo i kad gubimo.Takvi smo rodjeni i takvi ima da umremo.

Ajde Dragane i Combo da povucete svoje poslednje reci...treba jos da se smejemo i veselimo...pustite bre decu i kompleksase...
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 08/06/2013 : 22:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masni

Iskreno govoreći meni su te prozivke zanimljive jer su to navijacke posalice u kojima ima duha balkana, kao sto mi je bilo zanimljivo i za mustafu.... Ali mi nije zanimljivo licno vredjanje protivnickih igraca i trenera... Isto mi tako nije bilo zanimljivo za raska katica kad su mu vikali cigane ili tako nesto ... Ali da su napravili plakat boba roka i napisali Bobov stariji brat od dva metra bilo bi mi zanimljivo.... Meni je najdraza pesma za navijace zvezde...

NAVIJACI ZVEZDE PEVAJU O TITULAMA
Stigao sam jutros u svoj rodni grad
deset godina je proslo od tad
video je nisam, potrazicu je

Zvonim na vrata, dobro poznat stan
kulturno cu reci, dobar dan
otvara mi stranac i kaze
ona ne zivi vise tu

Ref.
Nervira me zasto stalno
mislim o njoj
mada vise stvarno
nemam razloga za to
deset godina je proslo
a ja nju i dalje volim, a-ha

Deset godina je proslo kao tren
svestan sam da vise nikad
necu biti njen
ali nervira me zasto
ja nju i dalje volim

http://www.youtube.com/watch?v=18qMbTXhF_4

Ne rekoh ti juce...Duletu kao treneru svaka cast...kao covek,nekulturna stoka.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/06/2013 : 22:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/06/2013 : 15:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

A ti kreni da treniras, da ne bude posle nisam spreman,lopta je okrugla itd.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/06/2013 : 16:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Биће овако

Доца ће да пије Спрајт, ја ћу Синалко

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/06/2013 : 21:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Ako mislis i mene da uplasis da odem sa terena varas se... sutra ima da smanjimo na 1:2
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/06/2013 : 00:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ма знам да ти ниси кукавица. А све је могуће. Видиш да Ћоки не бира средства.

Не, озбиљно, 2:0 је најзајебанији рез. Ако сутра добије Звезда, притисак ће бити на нама, а не смем ни да замислим каква ће се атсмосфера притиска створити за четврти меч. А у петом је лутрија, као пенали.

Зато, сутра, доцо, ако оћеш са мном на утакмицу, јави се, ал мораћеш да води навијање неко време.
Има да буде лудо у хали, надам се прослави титуле. Дланови и грло су спремни

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 10/06/2013 : 08:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ма знам да ти ниси кукавица. А све је могуће. Видиш да Ћоки не бира средства.

Не, озбиљно, 2:0 је најзајебанији рез. Ако сутра добије Звезда, притисак ће бити на нама, а не смем ни да замислим каква ће се атсмосфера притиска створити за четврти меч. А у петом је лутрија, као пенали.

Зато, сутра, доцо, ако оћеш са мном на утакмицу, јави се, ал мораћеш да води навијање неко време.
Има да буде лудо у хали, надам се прослави титуле. Дланови и грло су спремни

Ma necu veceras ne odgovara mi drustvo
Idemo mi na 4-tu utakmicu,a ako Bog da i na petu pa da slavimo titulu
Salu na stranu,mislim da Zvezda veceras nije bez sansi...samo da vas opet,sto kaze Covke ne poguraju sudije
Jebi ga,opet nismo u formi kad se igraju najvaznije utakmice...Igor ne oporavljen,em ga sut nece, em je prespor na ulazu...A i non stop se menjaju igraci na njemu u odbrani...Katic na reprezentativnom nivou...Simonovic koga sam najvise pljuvao sutira odlicno...Nelson standardno dobar,malo gresi,bori se,gresi,zabija...Savovic toplo hladno...vise hladno...ostali kako igraju nisu ni vredni komentara.
Kakva li su ovo dosla vremena, kad Colt i ti odrzavate ovaj topik aktivnim, a ovi nasi Zvezdasi nikom ponikose
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 10/06/2013 : 20:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Svinja ostaje svinja... debela seljacina
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 10/06/2013 : 21:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
E tako se to radi Ici ces ti Calebe na jos 2 tekme
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 10/06/2013 : 21:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
A ti Combo i Dragane stidite se... sad moram sam da se smejem misevima
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 10/06/2013 : 21:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Kakva svinja ovaj Vujosevic!

Ne moze sportski da pruži ruku boljem!

Partizan zasluženo dobio prve dve utakmice ali večeras i uz veliko guranje sudija ništa. Zvezda bolja čak i u skoku.

A sad da napravimo pakao u sledećoj tekmi, pa ako budu bolji čestitati im ali da se ostavi srce na parketu!

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 10/06/2013 : 21:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da ti se pridruzim! :)
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 10/06/2013 : 22:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Ima nas jos

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/06/2013 : 23:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Свака част, заслужена победа. Погодили сте кад је било потребно. Ми смо сами криви. Колико само грешака.
Сад ће бити паклено...

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 11/06/2013 : 08:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Свака част, заслужена победа. Погодили сте кад је било потребно. Ми смо сами криви. Колико само грешака.
Сад ће бити паклено...

E da i ti jednom priznas
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 11/06/2013 : 08:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

quote:

Da ti se pridruzim! :)

kakve li ironije vec sam mislio da cu slaviti pobedu sa Calebom i Coltom
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 11/06/2013 : 08:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nemanja93

Ima nas jos

Vec sam mislio da samo ja volim Zvezdu
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 11/06/2013 : 08:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cercil

Kakva svinja ovaj Vujosevic!

Ne moze sportski da pruži ruku boljem!

Partizan zasluženo dobio prve dve utakmice ali večeras i uz veliko guranje sudija ništa. Zvezda bolja čak i u skoku.

A sad da napravimo pakao u sledećoj tekmi, pa ako budu bolji čestitati im ali da se ostavi srce na parketu!

Najvece zlo od coveka...kad on ode iz Partizana mislim da cu ponekad da bodrim i njih...ali samo ponekad.
Pakao nego sta,ima da gori Pionir.Super sto docekasmo Igora da se razigra.Sad je vec druga prica...Skot se konacno probudio barem jednu cetvrtinu...sta ce biti kad ostane budan celo poluvreme
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/06/2013 : 21:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
У животу нисам видео да у једној екипи, за полувреме, само један играч постигне кош из игре (ако је тачан податак). Катастрофа.

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 13/06/2013 : 08:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Sada možemo da sumiramo sezonu.

Napravljen je iskorak u odnosu na prošlu, igra se Evroliga i uzet je kup ali...

Kada je bilo najpotrebnije ekipa je pružila najlošije partije, mislim i na fajnl-four u Laktašima i na pley-off kod nas. Tu smo odigrali 5 utakmica sa Partizanom, od kojih su grobari potpuno zasluženo dobili 4!
Za ovu sinoć utakmicu nema šta da se kaže, od prvog minuta Partizan je dominirao, tako da im čestitam titulu.
E sad, mi sa njim ove godine imamo skor 5:5 ali oni su uzeli dve titule a mi kup. To govori da je osnovna razlika izmedju njihove i naše ekipe što oni imaju pobednički mentalitet, kada je najbitnije najbolje odigraju, dok se našima stegne i srce (da ne kažem nešto drugo) i ruka.
U stvari to je i najveći kavalitet Vujoševića i ono što nama godinama nedostaje.
Pri tom, mislim da ove godine zaista nisu imali kvalitetniji tim od nas, generalno gledano i jedna i druga ekipa imaju po dva i po igrača, već da je osnovna razlika taj dugogodišnji mentalitet.

Ali idemo daje, od oktobra počinje nova sezona, igramo Evroligu prvi put posle 15 godina, nadam se sa timom u kome će biti jedno 6 novih igrača, pa ćemo ponovo da ih rušimo...

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 13/06/2013 : 09:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cercil

Sada možemo da sumiramo sezonu.

Napravljen je iskorak u odnosu na prošlu, igra se Evroliga i uzet je kup ali...

Kada je bilo najpotrebnije ekipa je pružila najlošije partije, mislim i na fajnl-four u Laktašima i na pley-off kod nas. Tu smo odigrali 5 utakmica sa Partizanom, od kojih su grobari potpuno zasluženo dobili 4!
Za ovu sinoć utakmicu nema šta da se kaže, od prvog minuta Partizan je dominirao, tako da im čestitam titulu.
E sad, mi sa njim ove godine imamo skor 5:5 ali oni su uzeli dve titule a mi kup. To govori da je osnovna razlika izmedju njihove i naše ekipe što oni imaju pobednički mentalitet, kada je najbitnije najbolje odigraju, dok se našima stegne i srce (da ne kažem nešto drugo) i ruka.
U stvari to je i najveći kavalitet Vujoševića i ono što nama godinama nedostaje.
Pri tom, mislim da ove godine zaista nisu imali kvalitetniji tim od nas, generalno gledano i jedna i druga ekipa imaju po dva i po igrača, već da je osnovna razlika taj dugogodišnji mentalitet.

Ali idemo daje, od oktobra počinje nova sezona, igramo Evroligu prvi put posle 15 godina, nadam se sa timom u kome će biti jedno 6 novih igrača, pa ćemo ponovo da ih rušimo...

Sve se slazem sa ovim sto si rekao...jebi ga, raduje to sto mi se cini da je u klubu sad mnogo stabilnija situacija i sto konacno postoji tendencija ka uzlaznoj putanji.I ja mislim da nismo imali losiju ekipu od Partizana ove godine pa zato ostaje zal sto bar jednu titulu nismo uzeli...a da, KUP je nas
Cestitam komsijama na tituli
Go to Top of Page
Page: of 367 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000