Nego-kad smo kod Marka- živo me zanima jedna stvar. ZS-104-nestanak svetog štita- zna li se možda koliko je "živih" primjeraka ovoga stripa. Koliko sam uspjeo popratiti-očito da je ovo najrjeđi Markov strip. Možda ga zato i nemam u kolekciji...a volio bih ga imati Stvarno je užasno rijedak.
Nego-kad smo kod Marka- živo me zanima jedna stvar. ZS-104-nestanak svetog štita- zna li se možda koliko je "živih" primjeraka ovoga stripa. Koliko sam uspjeo popratiti-očito da je ovo najrjeđi Markov strip. Možda ga zato i nemam u kolekciji...a volio bih ga imati Stvarno je užasno rijedak.
onda bi se taj strip mogo i zvati NESTANAK SVETOG MARKA br 104. pa neznam dal ga je manje od ostalih, ja ga dobio bez problema, a da je ređi sigurno, ta broj je 104 a godište 70 ili tamo blizu.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Pratim redovito aukcije,ali daleko je rjeđi čak i od zagorovog "blago crvene planine". Probaj malo popratiti,pa ćeš vidjeti koliko je rijedak. U zadnjih godini i pol možda 2-3 komada,i to u stanju raspada.