Sigurno opet neka originalna greska, ,, strah me.i pomislit, ,,
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Treba nabaviti taj primjerak s greškom! Kolekcionarski će vrijediti više od onih koje isprave! :-)
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
dali se zna kada možemo očekivati ovaj gigant na kioscima?
nitko ne zna ,,
KARTOFFELN već u SNK
KUPLJENO JUČER!! Unutra najavljuju i novi DD Maksi - "Ljeto 2013." (opet obavijest o godišnjem dobu izlaženja!!)
Nevjerovatno, ali našao sam neoštećen na kiosku,,
44 godine Alan Forda u HR Minuette-ekstra 72 na kioscima DD Gigant 11 na kioscima
KUPLJENO JUČER!! Unutra najavljuju i novi DD Maksi - "Ljeto 2013." (opet obavijest o godišnjem dobu izlaženja!!)
Nevjerovatno, ali našao sam neoštećen na kiosku,,
44 godine Alan Forda u HR Minuette-ekstra 72 na kioscima DD Gigant 11 na kioscima
Svaka čast na pothvatu! Ja sam danas pogledao na dva kioska, imali su sveukupno 2 (da DVA) primjerka, obadva totalno u kurcu (ko da ih bacaju iz aviona, bez padobrana!). POLUDIO SAM!!!!!!!!!!!!
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Nitko ništa ne piše o samom sadržaju ovog giganta...? :)
Za one koji još nisu nabavili, toplo preporučam, odličan Gigant, jedan od najboljih (Ludensovih) do sada. 4 vrlo različite i zanimljive priče, dobra atmosfera te 4 vrlo različita crtača i svi odlični (osobno sam čuo samo za jednoga, u kontekstu Dylan Doga).
Ja sam samo zavirio na kiosku, nisam uzeo jer su bili loši primjerci... Crtež mi izgleda na prvu super. Moram priznati da sam došao u napast uzet broj!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Pročitao prve dvije priče i nisam previše oduševljen. Bilottin nastavak na Barbatičinu Dugu noć nije na razini. Pola epizode Dylan nešto radi a pola samo smeta. Gualdonijeva prva kratka ima super priču, kao epizoda iz zone sumraka ali mi izvedba nije uvjerljiva, drago mi je da je priznao da je loš scenarist . Bianchini nije loš, vrlo detaljan crtež što je samo gore jer su greške izraženije. Najbolji kadar drpio od Ville.