Author |
Topic |
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 13/06/2013 : 09:18:49
|
quote: Originally posted by Caleb
У животу нисам видео да у једној екипи, за полувреме, само један играч постигне кош из игре (ако је тачан податак). Катастрофа.
Ocajnoooooo |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 17/06/2013 : 11:31:04
|
Sa Pintu razocaran timom koji je zatekao...kad sam procitao spisak im ja zamalo da zaplacem...treniraju Sasa i Anid ????? what the fuck.... |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 17/06/2013 : 11:40:27
|
To za sad izgleda ovako...
Igrači koji će u ponedeljak obaviti prve testove tu su: Boban Bajković, Miloš Vesić, Aleksandar Kirovski, Marko Trkulja, Filip Mladenović, Nenad Milijaš, Ognjen Mudrinski, Luka Milunović, novajlija Đorđe Rakić, Luka Jović, Dušan Živković, Miloš Stojanović, Nikola Stojković, Marko Marinković, Stefan Mihajlović, Stefan Čikić, Jovan Krneta, Nikola Karaklajić i Marko Grujić. Dauda i asamoa kasne opravdano...nema Lazovica,pretpostavljam povreda,nema Kasalice...hmmmmmmm |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 17/06/2013 : 21:55:09
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Sa Pintu razocaran timom koji je zatekao...kad sam procitao spisak im ja zamalo da zaplacem...treniraju Sasa i Anid ????? what the fuck....
Jbg i ja sam razočaran sa Sa Pintom. U čemu je unapredio igru Zvezde od kada nema Jankovića? Bukvalno u ničemu, mučili smo se većinu utakmica što smo dobili na proleće (Smederevo, Donji Srem...). Imaš to što imaš, ako možes sa tim da budeš prvak izvoli, radi i ćuti. Ako ne možeš ostani u Portugalu, nemoj nas zajebavati još i ti! Da imamo para ne bi ni on bio trener, nego Murinjo! |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 18/06/2013 : 00:15:18
|
quote: Originally posted by cercil
Sa Pintu razocaran timom koji je zatekao...kad sam procitao spisak im ja zamalo da zaplacem...treniraju Sasa i Anid ????? what the fuck....
Jbg i ja sam razočaran sa Sa Pintom. U čemu je unapredio igru Zvezde od kada nema Jankovića? Bukvalno u ničemu, mučili smo se većinu utakmica što smo dobili na proleće (Smederevo, Donji Srem...). Imaš to što imaš, ako možes sa tim da budeš prvak izvoli, radi i ćuti. Ako ne možeš ostani u Portugalu, nemoj nas zajebavati još i ti! Da imamo para ne bi ni on bio trener, nego Murinjo!
Ruku na sece sa ovim igracima ni Murinjo ne bivise uradio...Videcemo kakav je Sa Pintu trener sad kad dobije sta je trazio. Secam se da su tako govorili i za Zengu pa on razbio. Uglavnom, veseli me trenutna situacija, barem na osnovu ovog sto sad procitah iz Stojadinovicevog intervjua E da, u basketu stigao Blazic...sad ce opet Caleb da me smara za karte |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 19/06/2013 : 12:17:47
|
I bolje je ovako. Kada sam video šta Stojadinović misli da dovodi, zapitao sam se: Odakle?
Bolje da sakuting služba radi i da dovodi neproverene, malo proverene, nealave igrače. Uostalom, jedan Žigić je doveden tako.
Bolje pokupiti talente, raditi sa njima polako, dodati im par iskusnih i tako sve dok se ne konsoliduju. A za to će trebati godine. To je jedini način, sve drugo je kocka. A Zvezda ne može da stavlja sebe na 13 crno. |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 19/06/2013 : 19:07:48
|
Vreme ce pokazati sta je bolje... Zvezdine navijace nikad ne moze zadovoljiti malo, ili, kao proteklih godina nista.Jedino sto je jos prestalo od " velikog" je ime i ti isti "ludaci" koji svake nedelje pune Marakanu. Hvala Sa Pintu sto je verovao I ja jos zelim da verujm... |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
|
Cuvam starudije
Senior Member
1921 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 20/06/2013 : 12:19:18
|
Vreme ce pokazati sta je bolje... Zvezdine navijace nikad ne moze zadovoljiti malo, ili, kao proteklih godina nista.Jedino sto je jos prestalo od " velikog" je ime i ti isti "ludaci" koji svake nedelje pune Marakanu. Hvala Sa Pintu sto je verovao I ja jos zelim da verujm...
Zvezdine navijace nikad ne moze da zadovolji malo. Pa dolazi vas po 15-20 hiljada, a ne mozete da pobedite ni skupstinu stanara moje zgrade. Nijednu upravu godinama niste ni pomislili da terate. U kosarci vam Coki atentator ugasi klub i svom promeni ime u slicno i vi udarate nogama u dupe i bijete se ko ce pre da udje u halu. Ne da vas zadovoljava malo nego ste postali poput navijaca Rada ili Ofke i dovoljno vam je da ucestvujete i tu i tamo dobijete nekog. Svaka uprava da vas pozeli koliko ste skromni. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 20/06/2013 : 14:39:39
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Vreme ce pokazati sta je bolje... Zvezdine navijace nikad ne moze zadovoljiti malo, ili, kao proteklih godina nista.Jedino sto je jos prestalo od " velikog" je ime i ti isti "ludaci" koji svake nedelje pune Marakanu. Hvala Sa Pintu sto je verovao I ja jos zelim da verujm...
Zvezdine navijace nikad ne moze da zadovolji malo. Pa dolazi vas po 15-20 hiljada, a ne mozete da pobedite ni skupstinu stanara moje zgrade. Nijednu upravu godinama niste ni pomislili da terate. U kosarci vam Coki atentator ugasi klub i svom promeni ime u slicno i vi udarate nogama u dupe i bijete se ko ce pre da udje u halu. Ne da vas zadovoljava malo nego ste postali poput navijaca Rada ili Ofke i dovoljno vam je da ucestvujete i tu i tamo dobijete nekog. Svaka uprava da vas pozeli koliko ste skromni.
Da, po toj logici i brojnosti vi i ne postojite |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1921 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 20/06/2013 : 15:02:44
|
Ne nego smo uglavnom nezadovoljni i bojkotujemo. Pogledaj kosarku gde postoji vera u klub i upravu. Vi sa velikom posetom samo odmazete sebi davahuci legitimitet raznim Lukicima, Covicima, Kokezama... |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 20/06/2013 : 15:45:42
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Ne nego smo uglavnom nezadovoljni i bojkotujemo. Pogledaj kosarku gde postoji vera u klub i upravu. Vi sa velikom posetom samo odmazete sebi davahuci legitimitet raznim Lukicima, Covicima, Kokezama...
Ma nemas pojma...mi volimo klub...ljudi,uprava,svi su prolazni...uslo u krv i jebi ga |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 24/06/2013 : 21:59:05
|
KK Zvezda: Silba FK Zvezda: Stojanovic
Slaviša Stojanović, iz Slovenije. Bivši izbornik Slovenije, kojeg smo oterali jer je u svom mandatu imao samo jednu pobjedu i to protiv Cipra....Čovjek nema pojma o fudbalu....ali zato dobro svira gitaru.... Nekad davno je bio trener Domžala, i sa njima usvojio naslov prvaka, onda ispao u kvalifikacijama za Ligu prvaka (ili Uefe) sa Stutgartom,....Onda je bio trener u Celju, nisu mu platili (haha), pa je otišao u UAE, gdje je bio pomočnik Srečku Katancu,....nisu bili dugo tamo, jer su ih obojicu isterali iz UAE, onda je bio izbornik Slovenije, daleko najlošiji izbornik IKADA,....onda je bio bez posla i sada je trener CZ.....inače on je javno rekao da je navijač Partizana...Čovjek nema pojma!!!! Kako ste njega pronašli? Nečete mu valjda platiti? Ionako nema posla, on bi mogao da radi besplatno....tada bi vas još razumio inače bez veze, šta če vam taj glupan.... |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 25/06/2013 : 08:11:46
|
quote: Originally posted by 1Euro
Slaviša Stojanović, iz Slovenije. Bivši izbornik Slovenije, kojeg smo oterali jer je u svom mandatu imao samo jednu pobjedu i to protiv Cipra....Čovjek nema pojma o fudbalu....ali zato dobro svira gitaru.... Nekad davno je bio trener Domžala, i sa njima usvojio naslov prvaka, onda ispao u kvalifikacijama za Ligu prvaka (ili Uefe) sa Stutgartom,....Onda je bio trener u Celju, nisu mu platili (haha), pa je otišao u UAE, gdje je bio pomočnik Srečku Katancu,....nisu bili dugo tamo, jer su ih obojicu isterali iz UAE, onda je bio izbornik Slovenije, daleko najlošiji izbornik IKADA,....onda je bio bez posla i sada je trener CZ.....inače on je javno rekao da je navijač Partizana...Čovjek nema pojma!!!! Kako ste njega pronašli? Nečete mu valjda platiti? Ionako nema posla, on bi mogao da radi besplatno....tada bi vas još razumio inače bez veze, šta če vam taj glupan....
Nisi nas morao bas toliko ubiti u pojam! |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 25/06/2013 : 09:35:21
|
quote: Originally posted by cercil
Slaviša Stojanović, iz Slovenije. Bivši izbornik Slovenije, kojeg smo oterali jer je u svom mandatu imao samo jednu pobjedu i to protiv Cipra....Čovjek nema pojma o fudbalu....ali zato dobro svira gitaru.... Nekad davno je bio trener Domžala, i sa njima usvojio naslov prvaka, onda ispao u kvalifikacijama za Ligu prvaka (ili Uefe) sa Stutgartom,....Onda je bio trener u Celju, nisu mu platili (haha), pa je otišao u UAE, gdje je bio pomočnik Srečku Katancu,....nisu bili dugo tamo, jer su ih obojicu isterali iz UAE, onda je bio izbornik Slovenije, daleko najlošiji izbornik IKADA,....onda je bio bez posla i sada je trener CZ.....inače on je javno rekao da je navijač Partizana...Čovjek nema pojma!!!! Kako ste njega pronašli? Nečete mu valjda platiti? Ionako nema posla, on bi mogao da radi besplatno....tada bi vas još razumio inače bez veze, šta če vam taj glupan....
Nisi nas morao bas toliko ubiti u pojam!
Euro, euro ...srecom pa nemamo para
Malkom Dilejni ...za basket se sigurno uzima godisnja |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 25/06/2013 : 11:09:47
|
To nece sigurno,za to ne brini |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 25/06/2013 : 12:27:59
|
quote: Originally posted by okiboki
To nece sigurno,za to ne brini
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 25/06/2013 : 21:49:26
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis ..za basket se sigurno uzima godisnja
Бате, се зна колко ће бити сезонска? |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 25/06/2013 : 22:43:37
|
Slavišu su kad je bio izbornik počeli nazivati SLABIŠA Stojanović ;)
inače sa Domžalama je radio dobar posao, možda čovek uspije nešto napraviti |
|
|
Topic |
|