Zašto ne bi napravili slično kao što će napraviti s Dylanom, stigli VČ, preskočili te brojeve i nastavili s brojem 600, a preskočene epizode objavljivali u nekoj novoj ediciji, makar tromjesečno...? Tako bi fanovi došli na svoje.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Danas sam pročitao priču. Nizzi je ovdje odlično krenuo. Imamo zanimljivog negativca, razlog zašto Tex mora ostati, Kit je ovaj puta više u centru akcije nego TEx kada dođe do tuče... Tako da se nadam da neće zeznut kraj.
upravo sam zavrsio s citanjem i moram reci da sam ugodno izenađen nisam bas puno ocekivao jer onaj prosli broj nije me se bas dojmio.Ali ovdje je prica jako zanimljiva i ima dobru humoristicnu stranu. ima samo jedan problem sto sada treba cekati 2 mjeseca na nastavak
Nista specijalno. I Nizzi i Fusco, a bogami i Villa, imaju puno boljih radova. S druge strane, sama pojava novog Texa na kioscima u meni izaziva srecu i veselje, tako da se radujem nastavcima kakvi god bili.