Cijena je sasvim korektna. Pretplatni period nesto manje od 7 eura, a konacna cijena nesto manje od 10 eura. Tim upovi od Arkone, a isto tako Sigma, Mohikanac, Krvna linija od PP i sl. kostaju gotov isto, tako da ne vidim cemu cudjenje cijenom. Na kraju krajeva ovo je i jeftinije izdanje od nabrojanih. Iskreno, usporedjivati ovo sa maxi izdanjem stvarno nema smisla.
304 stranice sa odlicnim otiskom, papirom i Bonelli formatom. Prica je vrhunska, kao i crtez. Ovo je po meni idealna prilika za one koje ne mogu priustiti Libellusovo izdanje.
304 stranice sa odlicnim otiskom, papirom i Bonelli formatom. Prica je vrhunska, kao i crtez. Ovo je po meni idealna prilika za one koje ne mogu priustiti Libellusovo izdanje.
a i Libellusov se moga kupit za skoro toliko na raznim rasprodajama(nije da sam ga kupija). odličan otisak se podrazumijeva a papir ne treba bolji od kiosk papira,centimetar šire mi ništa ne znači.cijena korektna ali samo za one koji bi ga ionako kupili.tj.neće privući nove kupce.
a i Libellusov se moga kupit za skoro toliko na raznim rasprodajama(nije da sam ga kupija). odličan otisak se podrazumijeva a papir ne treba bolji od kiosk papira,centimetar šire mi ništa ne znači.cijena korektna ali samo za one koji bi ga ionako kupili.tj.neće privući nove kupce.
Moze se kupiti na raznoraznim rasprodajama ali na sajmu u Zagrebu. Problem je sto je nekome iz BiH i Srbije Zagreb daleko. Nista ni meni ne znaci cent vise, klapne ili sta li vec ali je opet sve to dobrodoslo za ovako izdanje koje je opet dosta prihvatljivo kao neka alternativa uz ovu cijenu za onoga ko ne moze da kupi LL izdanje.
Originally posted by jaki cijena korektna ali samo za one koji bi ga ionako kupili.tj.neće privući nove kupce.
Apsolutno tacno, kao i za bilo koji strip ili knjigu od bilo kojeg izdavaca sa bilo kojom cijenom na ovim prostorima- stvar izbora.
Izdavač stripova u kojega kupci više nemaju povjerenja, izdao je ne pretjerano atraktivan strip koji je nedavno već izašao na ovim prostorima. Ako to nije recept za uspjeh, ne znam šta je...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Jesam i ja za šalu ali ova pljuvačina je postala degutantna. Pustite ljude da rade i podržite ih ako hoćete. #samo_kažem
Ne razumijem. Pa tko ih drži. A da ih podržavam... Zašto? Zar su zaslužili? Imam pravo iznijeti svoje mišljenje u forumskoj raspravi, a moje mišljenje o njima je poprilično negativno. Ako su pametni, čak i iz ovakvih komentara, mogu izvući pouku i biti bolji, umjesto da prodaju magnete i maglu. Ako počnu izbacivati jedan jedini strip mjesečno, obećavam da ću začepiti. To stvarno nije previše za tražiti.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
imam libellus OČI I TAMA i krasan strip...jedan redkih kojeg bi ponovo pročitao.... ko to nema velika preporuka...ajmo Agarthi, čekam Kit Tellera od početka.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!