Ma Plavšićeve naslovnice su vrh! Osim što su crtački izvrsne, nekako sam naročito emotivan za taj period kada je Plavšić često radio naslovnice u LMS i ZS jer sam tada počeo i sam kupovati stripove na kiosku.
cenjeni KitManijaci, da vas priupitam casno i jasno, imal koja epizoda da ju je objavio Van Gog, a da je nema u ZS/LMS. ja znam jedino za Kinesku cetvrt
Brojevi 112 i 113 ili samljenik iz pekosa objavljeni su kod nas u stripu 271 pod nazivom Rajanovo srce.Nisu izasle 158 do 161 mislim,zbog scena nasilja,odsecenih glava i kukastih krstova.Malo netipicna prica za to vreme.
Vidi, vidi to za Rajanovo srce i Pustinjaka iz Pekosa nisam znao, a ni nitko drugi na forumu nije primjetio. Ti si nam to sad prvi otkrio. Hvala Rejs! A ona neobjavljena epizoda Crni Zmaj (s vitezima i kukastim krizevima) je odlicna u svakom pogledu.
Mislim da bi Ludens ovo dobro odradio,kao Marka i co
Daj bože da si u pravu!!!!!!!!!!! Ovo izgleda FANTASTIČNO!!!! Nadam se da če Ludens to izdavati! I naravno Berni od Ludensa ako ovo čitaš, razmisli i o Roki Džo-u!
Treba nam izdavac koji ce u roku od 6 mjeseci preteci VanGogha i okoncati ovu agoniju koja traje vec, moze se reci desetljecima, a dogurali su do broja 70 i kusur. I sve najavljuju neka "ubrzanja", a svaka tura se pomjera za par mjeseci. Iskreno receno, bilo bi mi svejedno i da stanu, ionako sam se pomirio s ti da ce mi biti 232 godine kad izdaju zadnji broj. Ovo cekanje se isplati samo za robijase u Americi koji dobiju i po 7 puta dozivotno...