Ako bi netko ovo odlučio izdavati, volio bih da to bude najkvalitetniji i najpouzdaniji Libellus. OK, i najskuplji, ali to bi bilo recimo ultimativno kolekcionarsko izdanje. Uzeo bih prvih 5 Ferrijevih epizoda, jer su ostale blago sr....
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Majko Nebeska, još i ovo... Uz Zlatni Klasik Alan Ford i SUPER Special AF , tko će to sve pratiti ,,, Kad sin navali, ostat ćemo bez kruha radi ovog svega
44 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ako bi netko ovo odlučio izdavati, volio bih da to bude najkvalitetniji i najpouzdaniji Libellus. OK, i najskuplji, ali to bi bilo recimo ultimativno kolekcionarsko izdanje. Uzeo bih prvih 5 Ferrijevih epizoda, jer su ostale blago sr....
Uzeo bih i ja prvih pet ako bi bilo koliko toliko kvalitetno kiosk izdanje.
očito planiraju 6 kom. godišnje ,, c c c nagrabat će kolekcionarski novčanici
ZLATNI AF Klasik br.1 već u prodaji
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
uzimam odmah i to sve...Gamba mi ne smeta nimalo...a i Buratini je imao odličnih fora... može i Bernard ali računam više da Libellus...ali nek krene več!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!