Šta ti bi da dižeš sve topice o striparnicama? Gledaš konkurenciju?
Da,zadivljen sam naporom koji dotični nastoje da im je topic na vrhu.Impresivno.Vjerojatno to ocrtava karakternu osobinu kapitalističkog društva i seronja koji se u tom društvu osjećaju dominantnima. Dvojba je samo u jednoj stvari.Gledati to sa čuđenjem,zajebavat se sa smajlićima ili bit isti takav "sroljo". Reklama je u kapitalizmu čudo!
Šta ti bi da dižeš sve topice o striparnicama? Gledaš konkurenciju?
Da,zadivljen sam naporom koji dotični nastoje da im je topic na vrhu.Impresivno.Vjerojatno to ocrtava karakternu osobinu kapitalističkog društva i seronja koji se u tom društvu osjećaju dominantnima. Dvojba je samo u jednoj stvari.Gledati to sa čuđenjem,zajebavat se sa smajlićima ili bit isti takav "sroljo". Reklama je u kapitalizmu čudo!
Mi iz Mr No-a se bas trudimo :)
Prvi post na zadnjoj strani naseg topica je iz 2010!!!!
Bok Ratko!!! Samo da ti javim da sam dobio stripove i da sam zadovoljan sa njima...radi se o tri Zagora. Dolazicu u Zagreb u 7 mjesecu pa cu navratiti u striparnicu pa cemo se tu obracunati.... U slucaju da nedodjem ( 0.1 % da se to desi) onda saljem € u pismu...Zivio...
Bok Ratko!!! Samo da ti javim da sam dobio stripove i da sam zadovoljan sa njima...radi se o tri Zagora. Dolazicu u Zagreb u 7 mjesecu pa cu navratiti u striparnicu pa cemo se tu obracunati.... U slucaju da nedodjem ( 0.1 % da se to desi) onda saljem € u pismu...Zivio...
ovaj Lastan je za samo 15 mjeseci postao striparnica broj jedan u ZG. Simpatičan prostor, dosta stripova ( pogotovo starijih ), dosta raznih potpisivanja avtora i slično, sada je čak uspio progurati stripove uz novine. Sjajno. Čak se u deželi među ekipom Stripoholik priča uglavnom o Lastanu, kad se priča o striparnicama ( vrlo aktivan je i Babilon ). U petak popodne če opet dosta jaka ekipa dolje da malo isprazni magacin :) Predvodeni "ludim" Dejanom naravno :) :)