Dvoumio sam se dal da ga otvorim ili ne, al evo ipak ga otvaram, pa možemo trpati sve vezano uz novi mafest ovdje...
Dakle, očito je službeno - 8. MaFest: 19.-25.5.2014. Ako je istina što društvene mreže pišu. Očito je sudbina htjela da se dvije najveće manifestacije odvijaju u skoro isto vrijeme. Samo se nadam da se neće preklapati isti vikend! Nadam se da su organizatori mislili na nas stripofile i da ne rade jedan drugome u inat.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Sjajno što MaFest ide dalje, neka mu je mirno more, dobra kob i sve što već uz to ide. Pretpostavljam da je veber i zbog gašenja MaFesta odlučio CRŠ preseliti na svibanj, a sad bi moglo doći do preklapanja. Valjda ipak neće! Eto se iz našeg članstva u EU već rađaju neke lijepe stvari.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Sto se mene tice kao zagrepcanec mi drago da ima i u mom gradu festival ali Boga mi lijepo je i otici na lijepi plavi Jadran. Izmedju dvije opcije biram more mjesto asfalta...ima ga i na rivi ali ruku na srce...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Slaven mi plaća da tiram ljude na CRŠ CRŠ je ima problem sa interliberom jer su bili jedan za drugim a malo ljudi može u kratko dana ići u Zagreb(ne računam naravno zagrebćance).A sad su oba festivala u isto vrime tako da će manje ljudi doći na Mafest a i manje na CRŠ.Nadam se da će se uskladiti do iiduće godine i malo korigirati vrijeme održavanja.Ili će biti ovo izjašnjavanje tipa:nisi bio na mom nego na drugom festivalu
mislim ovo je, bez uvrijede organizatora, teška glupost
šta, jedian dva prava strip događaja u Hr stavljena na isti dan. Kome to donosi dobro.
Ja najvjerpjatnije prve godine biram MaFest jer CRŠ ćemo imati dva iste sezone,a li ako će CRŠ imati bolje goste ili ću biti u nemogućnosti puta i CRŠ je dobar
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
nema potrebe za preklapanjem kao prvo, najprije treba odraditi ovaj crš na jesen a seljenje u svibanj je bio rezultat, između ostalog, i ukidanja mafesta a kako taj crš ionako nije imao određen datum, onda on sasvim bezbolno može biti oko prvi maja i svi sretni i zadovoljni
if you tolerate this, then your children will be next
Samo ću reći da je suludo imati 2 strip festivala u isto vrijeme, pogotovo što se i inače strip scena srozala dosta, pogotovo otkada je ova kriza... Ovako će oba festivala biti još maje posjećena.
Nadam se da se ipak neće preklopiti tj da se netko može pomaknuti... i da znam, to su vjerojatno puste želje, zbog unajmljivanja prostora, pozivanja gostiju te cjelokupne organizacije treba biti striktno određeno...
I ja bi kad bih morao birao Mafest iz jednostavnog razloga što je se održava na moru ali je šteta da se tako upropasti trud ekipe iz CRŠ-a