forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Darkwood noviteti! (uskoro)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 182

Deers
Advanced Member

Croatia
9578 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 20/06/2013 : 14:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Jedva čekam One Piece. Pratio sam anime (bila je to zapravo zadnja serija koju san koliko toliko uspio gledati) i veselim se mangi. S Narutom nisam imao sreće jer se tek kasnije počeo prikazivati ali dat ću mu šansu.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 20/06/2013 : 14:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

i evo, rasprava je skrenula u (očekivano) lošem smeru, Bonelli vs rest of the world, ili obratno.

Pa kad se ovi Bonelijanci vataju na svaku.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/06/2013 : 15:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Drago mi je reći kako to smatram najboljim stripom koji trenutno izlazi.

OK, pa i rekao sam da ću svim trima serijalima dati šanse.
Bumo vidli...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 21/06/2013 : 01:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Podržaću kupovinom koje god DW izdanje dođe do Trafika, kao što već jesam;

vredi li išta, videćemo.

Piši propalo!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19600 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 21/06/2013 : 09:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Sretno sa tim experimentom,... možda kupim poneki broj ako vidim da zainteresira klince...nade polažem u čerku, sin mi je več zaražen bonellirotavirusom pa...curica mi je sad u Garfildu totalno pa možda napravimo bezbolni preskok na mange....mene bi taj potez sigurno došao glave.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 21/06/2013 09:07:22
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 21/06/2013 : 17:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Sretno sa tim experimentom,... možda kupim poneki broj ako vidim da zainteresira klince...nade polažem u čerku, sin mi je več zaražen bonellirotavirusom pa...curica mi je sad u Garfildu totalno pa možda napravimo bezbolni preskok na mange....mene bi taj potez sigurno došao glave.

Mislim, da če ti se ova manga najviše svidjeti :)

http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/zagor-zg-lex-124-dolaze-samuraji/19679/0/
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19600 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 21/06/2013 : 17:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vid

quote:
Originally posted by teller

Mislim, da če ti se ova manga najviše svidjeti :)

http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/zagor-zg-lex-124-dolaze-samuraji/19679/0/

mislim da si u pravu care.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

xander
Junior Member

Serbia
409 Posts

Member since 01/03/2012

Posted - 04/07/2013 : 15:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send xander a Private Message  Reply with Quote
quote:
KARUSEL: Kosmonauti budućnosti

Dvoje omladinaca kao da vidi zavere na sve strane - da li su njihovi roditelji možda vanzemaljci? Ili, eventualno - roboti? Istina je u stvari mnogo, mnogo čudnija...

Otkrijte je u novom trotomnom serijalu iz pera dvojice legendi humora - Luisa Trondhajma i Manija Larsenea!

Privju - u budućnosti.

MAGAZINSKO IZDANJE:

48 strana, A4, kolor, SC.

ALBUMSKO IZDANJE:

48 strana, A4, kolor, HC.

PERLE: Gospodin Mardi Gra Pepelnik - Haronov teleskop

Lutanja nesrećnog Pepelnika kroz smrt se nastavljaju - u ovoj epizodi, zapao mu je jedan „sitan“ zadatak - mapiranje celokupnog Čistilišta... pomoću „Haronovog teleskopa“!

Privju stiže pre smrti.

MAGAZINSKO IZDANJE:

64 strane, A4, kolor, SC.

ALBUMSKO IZDANJE:

64 strane, A4, kolor, HC.

Pretplatna cena važi do 1. avgusta.

Nove pretplate napokon stižu. Uzimam sve najavljeno, nema odmora preko leta. Povratak zemlji napokon se završava u sledećem broju. To se čeka sa nestrpljenjem.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/07/2013 : 16:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Malo ne pratim ovaj topic, i sad vidim da je najavljena gomila izdanja... mange me interesiraju koja će biti cijena, i kako će ih publika prihvatiti. Ovo drugo više!

Da sad ne prtražujem topic, u kakvom izdanju će biti mange, ko one Algoritmove?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1932 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 04/07/2013 : 16:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Ništa još uvek nije poznato.

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 05/07/2013 : 09:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
evo tugovanke , koliko ce ona biti brojeva i kada ce objaviti posljednji broj long john silvera da se mogu baciti na citanje ne mogu mu vise ove table gledati izludjuju me

feka

Edited by - feka82 on 05/07/2013 09:38:24
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 05/07/2013 : 12:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 05/07/2013 : 12:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 05/07/2013 : 12:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Prvi put u izvornom obliku i velikim tiražima, kao i u originalnom formatu, identičnom onom u Japanu, mange počinju da izlaze u Srbiji u produkciji izdavačke kuće Darkwood. Trudićemo se da donesemo što veći broj naslova iz različitih žanrova i zadovoljimo sve ukuse, o bilo kom uzrastu čitalaca da je reč. Namera nam je da vam predstavimo najznačajnije naslove i kada su u pitanju oni koji spadaju u najvoljenije i najuspešnije po pitanju komercijalnog uspeha, kao i one najviših umetničkih dometa, cenjene i od strane publike i od strane kritike.

Ove naslove ćemo učiniti što je moguće dostupnijim, štampanjem u što većim tiražima i prodajom i na kioscima i u knjižarama i u striparnicama, a takođe i distribucijom širom bivše Jugoslavije. Cilj nam je popularzacija stripa i dugo iščekivana afirmacija mangi.

Na samom početku, predstavićemo vam tri bisera, koji spadaju u najpopularnije naslove širom sveta: „Naruto“, „One Piece“ i „Uzumaki“.

Nešto više o planovima i najavu pomenutih naslova, imaćete priliku da premijerno čujete na festivalu Japanizam, na tribini izdavačke kuće Darkwood.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/08/2013 : 16:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
izašao Planet Hulk
http://www.darkwood.co.rs/forum/index.php?topic=19422.msg305675#new

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12295 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/08/2013 : 18:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

izašao Planet Hulk
http://www.darkwood.co.rs/forum/index.php?topic=19422.msg305675#new

Svaka im cast !

Evo da prebacim sliku i ovde.

A jos od pre par nedelja su izasle
Perle 7

i Karusel 7

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/08/2013 : 19:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Super, barem tu i tamo ima koji strip kojeg mogu preskociti i dati novcaniku sansu da malo predahne.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12295 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/08/2013 : 19:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Super, barem tu i tamo ima koji strip kojeg mogu preskociti i dati novcaniku sansu da malo predahne.

Neces da uzmes Hulka ?

Nisam ni ja neki preveliki ljubitelj americkih superherojskih stripova {jedino sto Betmena bas volim}, ali necu da propustim 414 strana dosad nikad neobjavljenog stripa kod nas, za koji svi kazu da je kvalitetan a cena uopste nije velika koliko bi mogla da bude velika.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/08/2013 : 20:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Nije Poli mislio na Hulka već na Pin up - ne voli čovek stripove sa seksi cicama.

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/08/2013 : 20:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Nije Poli mislio na Hulka već na Pin up - ne voli čovek stripove sa seksi cicama.

Xe xe xe, Anto, vecni komedijasu.

Ne, Hulk me ne mrdne, ni onaj prije me nije, pa ni Sismisi, Superljudi, Paukovci i njima slicni. Ionako ima previse stripova, a premalo njih na kioscima tako da se uzima jos i previse HC.
Ali samo cena & jos neizdato izdanje na domacem tlu nije merilo da bi nesto kupio, ako mi se zanr/junak ne svidja. Nazalost (ili na srecu?).

Nije da kritikujem DW Amerikance, mozda bas suprotno. Tako moze mali predah za mene, a sreca na ustima za sve koji su to cekali godinama. Ionako se Julia, JDJP nece usporiti, a verujem (nadam se?) ni Konan i jos svasta drugo.

Edited by - Poli on 29/08/2013 20:26:37
Go to Top of Page

nikia
Junior Member

Serbia
405 Posts

Member since 22/11/2008

Posted - 30/08/2013 : 07:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send nikia a Private Message  Reply with Quote
Hulk super izgleda kupio jučer.Malo da odmorim od Bonelija.

Zaboravio da se potpiše.
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 30/08/2013 : 22:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message  Reply with Quote
Može li info o formatu? Fala.

Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1932 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 31/08/2013 : 02:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Imaš slike na linku ispod, pa ćeš steći dojam o formatu u odnosu na Bonelli svesku.

http://www.darkwood.co.rs/forum/index.php?topic=19422.msg305913#msg305913

Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1932 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 31/08/2013 : 20:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 31/08/2013 : 22:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Kad ce vise Hronike i Divlji mac?

Go to Top of Page
Page: of 182 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000