forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog gigant 11
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 04/07/2013 : 11:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nevjerovatno, ali našao sam neoštećen na kiosku,,

quote:
Ja sam samo zavirio na kiosku, nisam uzeo jer su bili loši primjerci...

Kad sam gledao u SNK, ama baš svaki primjerak je imao oštećen hrbat, tako da sam ga naposljetku neoštećenog našao na kiosku, nakon dugog obilaženja istih i pregledavanja primjeraka.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 04/07/2013 : 11:30:41  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ja sam samo zavirio na kiosku, nisam uzeo jer su bili loši primjerci... Crtež mi izgleda na prvu super. Moram priznati da sam došao u napast uzet broj!

ja uzeo za čitanje na plaži...pa ako hoćeš javi se da ti ga prepustim.

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 05/07/2013 : 18:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
I drugi dio Giganta me nije previše oduševio.... Ambrosini je poprilično prepoznatljiv, sanjarski, kvazifilozofski motivi, izmjenjivanje stvarnosti i onog drugog te njegov stari poznanik ali ipak nije to to, fali fokus. barem meni. želim vjerovati da je to zato jer je morao pol priče preradit po nalogu uredništva, zbog čega nije želio više pisat Dylana te da mu nije bez razloga dao Recchioni povjerenje u reanimaciji Dylana.

Druga Gualdonijeva je srećom kratka jer da je epizoda na čitavih 94 stranice bila bi živa dosada, Dylana skoro da i nema. Crtež je najlošiji Dall'Agnolov, izgleda ko da je crtan u pauzi za ručak na salvetama.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
706 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 10/07/2013 : 22:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
Sve mi su se priče svidjele (pogotovo četvrta... šta mogu kad volim takve priče ), no kod treće sam u više navrata pomislio "Daj završi više!"... ima nekih 17 završetaka, seriously...

My username was a mistake.

Edited by - Lucy Liu on 10/07/2013 22:32:44
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 5.57 seconds. Snitz Forums 2000