forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Vrše
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/07/2013 : 16:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Xxx

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 01/07/2015 21:36:39

izivko
Advanced Member

Germany
12530 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/07/2013 : 16:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ne jedem to smeće već 30 godina.

Have mercy
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 06/07/2013 : 16:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Fast food je zakon!

Jeftin, ukusan (donekle...), brzo si poslužen,....sviđa mi se!

"Koristim" Mc Donalds, Kebab, Burek, Čevape ili Pleskavica, pizzu (koja nije klasičan fast food ali ipak...), ne brojim kalorije i ne zanima me koliko je to (ne) zdravo.
Meni je fast food ok!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16417 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 06/07/2013 : 16:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

Fast food je zakon!

Zaboravio si da dodas zdrav

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 06/07/2013 : 16:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ako pod fast food spadaju ćevapi i burek, onda ga jedem.
U McDonaldsu sam nešto konkretnije jeo samo kroz prvu godinu nakon otvaranja, a od onda isključivo sladoled.
U KFC-ju još nisam bio, ali planiram jednom otići.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3023 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 06/07/2013 : 17:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
nema se što tu puno reći. većina nas jede fast food iako smo svjesni da je sve samo ne zdravo i dobro za nas. treba bit umjeren. u svakom slučaju bolje ćevape nego mcdonalds koji koristi mononatrijev glutaminat kao pojačivač okusa koji je čisti otrov. također kad se naždereš ćevapa ili slične mesine sit si cijeli dan, a u mcdonaldsu si gladan za sat-dva jer proizvodi nemaju nikakve hranjive vrijednosti. to je doslovno junk food. ali je fino.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 06/07/2013 : 17:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Draza mi haringa iz konzerve u tomato sosu malo maslina i feta sir nego pladanj fasta.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3023 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 06/07/2013 : 18:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
sve je to puno aditiva, pojačivača okusa. čak i ta haringa. ribe u konzervi, odnosno umaci su natrpani tim sranjima. nažalost toga ima u svemu.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 06/07/2013 : 18:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fast food je zakon!

"Koristim" Mc Donalds, Kebab, Burek, Čevape ili Pleskavica, pizzu (koja nije klasičan fast food ali ipak...), ne brojim kalorije i ne zanima me koliko je to (ne) zdravo.
Meni je fast food ok!

Točno! Sve to podržavam.

Znam da se neću dobro provesti kad dođem u srednje godine, ali j... ga.

Mogao bi jesti celer, karfiol i ciklu na tanjuru i zaliti čašom čiste izvorske vode. Ali to onda nije život.
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3023 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 06/07/2013 : 18:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Znam da se neću dobro provesti kad dođem u srednje godine, ali j... ga.

samo pazi da prerano ne dođeš u srednje godine.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 06/07/2013 : 18:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
jedem fast food. uglavnom samo sendviče i hot-dogove. ali ponekad. ćevapi...rijetko.

što se MCDonaldsa tiče, tamo sam išao prije kojih deset godina sa starcima, i to je bilo to. prvi i zadnji put sigurno. nek mi drugi ne zamjere, ali zgadila mi se cijela hrana tamo, i stvarno sam se pitao što je toliko u njihovim jelima posebno.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5304 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 06/07/2013 : 18:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je fast food ok!

Euro i ostali,svaka vam čast na želucu kojeg imate i nemojte mi nešto zamjeriti,ali...:
Jednom sam svojoj teti učinio jednu uslugu prijevoza,pa napela ona: Ajde da te počastim hamburgerom...i bio ja tada prvi i zadnji puta u Mc Donaldsu.
Ne mogu shvatiti kako nekome mogu valjati ti minijaturni smrdljivi hamburgerčići umjetnog okusa? BLJAAAAK!!!!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5304 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 06/07/2013 : 18:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
...inače ako burek spada u fast food,onda i ja konzumiram fast food recimo jednom tjedno,ali nije ni lako kupiti dobar burek...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 06/07/2013 : 18:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:

Meni je fast food ok!

Euro i ostali,svaka vam čast na želucu kojeg imate i nemojte mi nešto zamjeriti,ali...:
Jednom sam svojoj teti učinio jednu uslugu prijevoza,pa napela ona: Ajde da te počastim hamburgerom...i bio ja tada prvi i zadnji puta u Mc Donaldsu.
Ne mogu shvatiti kako nekome mogu valjati ti minijaturni smrdljivi hamburgerčići umjetnog okusa? BLJAAAAK!!!!

pa ni ja ne jedem hamburgere u McDonaldsu....

Uvijek naručim Chicken Mc Nuggets, pomfrit, Coca Colu, jabučnu pitu, možda sladoled,....a rijetko obični hamburger bez krastavca, ili još rjetkije neki hamburger sa slaninom Mc Bacon npr. jer to ionako nemaju uvijek na raspolaganju, sama kada imaju npr Mijesec Grčke Kuhinje, ili "Alpski Vikend" i slične akcije.....

Edited by - 1Euro on 06/07/2013 18:45:27
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5304 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 06/07/2013 : 18:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Draza mi haringa iz konzerve u tomato sosu malo maslina i feta sir nego pladanj fasta.

Lidl?
Neki puta si i sam za gablec kupim one haringe u umaku od papra,mada više volim one skuša filete u ulju koje se također mogu kupiti u lidlu.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 06/07/2013 : 18:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
jednom su jednu susjedu pitali zašto toliko puši, a ona im je mrtvo hladna odgovorila:

"Pa, od nečega trebaš umrijeti"

Poanta je, da živiš i uživaš dokle ide - ide....

A največi slovenački pesnik France Prešeren (on je među ostalim napisao i Himnu) je napisao:

"pij, jej in kavsaj, s prijatlji se na ravsaj"!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 06/07/2013 : 19:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

...inače ako burek spada u fast food,onda i ja konzumiram fast food recimo jednom tjedno,ali nije ni lako kupiti dobar burek...

Imam jednu pekaru vrlo blizu stanu u ZG sa stvarno odličnim burekom.
Sa sirom mi je čak i bolji (znam da to nije burek u originalu, ali ja ga tako zovem).

U MCD sad imaju Grilled Chicken. To je dobar sandwich. Čini se najsvježiji od svih iz MCD-a (barem meso nije mljeveno).
Od goveđih, najbolji je Roasti. Taj je veći, ima neki popečak od krumpira ili tako nešto, dvije šnitice prženog špeka i neki prefini umak (ili rastopljeni sir). Šteta što je sezonski, i ima ga samo u zimsko doba.

Da se pljeskavica iz MCD-a ide jesti sama, bila bi užas.
Ali kombinacije i dodaci nekih umaka i sireva daju dobar okus cjelokupnom sandwichu.

Naprotiv, pleskavica punjena sirom iz jednog restorana u koji idem nešto je najukusnije što sam ikada probao.
Nadmašuje sve ostalo s mljevenim mesom, sve ćevape, bureke, ma sve!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 06/07/2013 : 20:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Povremeno ćevapi, pica i burek.
Prije godinu-dvije sam pojeo hamburger u McDonaldsu ujutro i užasno me bolio želudac. Inače me nikad ne boli želudac. Od tada me nešto ne vuče McDonalds...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/07/2013 : 21:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Fast Food je religija..kao Hardcore vjernik mogu samo preporuciti konzumaciju u "onim posebnim" trenutcima koje ja nazivam..spasenjem..
Bio na svim kontinentima..probao sve i svasta..
Ameri iz sentimentalnih razloga rulaju ..Taco Bell ,Kentucky Fried Chicken,Checker’s,. Hardee’s, White Castle(kao u filmu) , Arby’s, A&W Restaurant, . Dairy Queen,Sonic Drive-In,Big Boy ,Qdoba Mexican Grill,Chick-Fil-A..i drugi kao Subway,Burger King ili uvazeni . McDonald’s

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 06/07/2013 21:03:39
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31045 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/07/2013 : 23:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Iako znam da je to nezdrava hrana, fina je, i dok su nalazi krvi ok, jedem fast food

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 06/07/2013 : 23:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
grilovano povrće ponekad, ali, uglavnom, proja.

Ima je i u pekarama i u megamarketima;

skroz pristupačna.

sasvim ukusna.

od 13 do 40 RSD (0,11 do 0,35€), a fast food je;)

stvar izbora.

Piši propalo!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 06/07/2013 : 23:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Prije bi zna posli izlaska udrit čevape i tako to.
Sad to znan jednom, dvaput misečno bacit na gradele pa sam ispečen
Uglavnom konzumiran, ali umjereno. Jebiga, veća su mi boljka kulen, pršut i ovo što se suši

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/07/2013 : 01:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
fast food je ok
Ali ako govorimo o ćevapima/pljeskavicama/mesuikrkanjuopćenito - tu je Srbija Majka zemlja. Majko mila kaj se tamo dobro jede...
Znam kad smo u Kladovu (na Đerdapu) bili u restoranu. Pljeskavica od 500 grama.
Ponovit ću - pljeskavica od 500 grama.
Čak i ja kao alfa svežder sam to jedva pojeo. S tim da nismo ni takli salatu (pečene paprike koje obožavam ali jednostavno nisam imao gdje da ih stavim, kajmak, kiselo, ma sveštočovjekpoželjetimože...)

U Zgrebu za 3 eura dobiješ podgrijani sendvić.
U Novom Sadu za 2 eura dobiješ pljeskavicu koju ćeš pamtiti cijeli život.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

fingolfin
Starting Member

Serbia
42 Posts

Member since 24/02/2013

Posted - 07/07/2013 : 11:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send fingolfin a Private Message  Reply with Quote
Mladjo,ako slucajno dolazis u Novi Sad na EXIT sledece nedelje,obavezno se javi da te odvedem na pljeskavice kakve nisi probao u zivotu.Za sve koji dolaze u NS,obavezno idite u BUBI GRILL kod Spensa,najjaci su!!!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/07/2013 : 12:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Frende ne bum došel slijedeći vikend ali kad navratim javim se
Od kuma supruga je iz Novog Sada, bil sam tamo jedno dvadesetak puta i uvijek sam izvrsno jeo
Mislim da nisam bil u BUBI GRILU ali navratit ću svakako

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/07/2013 : 13:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

nema se što tu puno reći. većina nas jede fast food iako smo svjesni da je sve samo ne zdravo i dobro za nas. treba bit umjeren. u svakom slučaju bolje ćevape nego mcdonalds koji koristi mononatrijev glutaminat kao pojačivač okusa koji je čisti otrov. također kad se naždereš ćevapa ili slične mesine sit si cijeli dan, a u mcdonaldsu si gladan za sat-dva jer proizvodi nemaju nikakve hranjive vrijednosti. to je doslovno junk food. ali je fino.

to je poanta svega.
ja u mc donaldsu jeden otprilike 2-3 puta godišnje .u normalnim ff otprilike 1 put misečno.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000