Author |
Topic |
|
Friki
Junior Member
Croatia
477 Posts
Member since 23/12/2010 |
Posted - 04/07/2013 : 16:08:25
|
Prije par dana sam pročitao jedan zanimljiv članak u novinama. Riječ je o jednom knjižničaru koji je u svom kvartu ( Prečko u Zagrebu ) postavio ormarić s knjigama ispod stabla ( neku vrstu javne knjižnice ). U članku je pisalo da se u ormariću nalaze i stripovi, a vidim i po majici knjižničara da je vjerojatno riječ o stripašu .
Link za originalni članak : www.vecernji.hr/zagreb/u-preckom-izrasla-knjiznica-stablu-clanak-576503
Kako mi se ideja svidjela, odlučio sam i ja dati svoj doprinos. Jučer sam u ormarić stavio 4 stripa.
Nažalost , u tom trenutku nije bilo stripa za posuditi pa sam uzeo zbirku kolumni Ante Tomića. Sve u svemu, odlična inicijativa. Kome se da, neka navrati i ostavi koji strip ili knjigu. Držim fige ako netko napravi nešto slično u svom mjestu stanovanja. Ako ništa drugo,vjerojatno ćete završiti u novinama kao i knjižničar Marko .
---------- Trenutačno se sluša: VNV Nation - Illusion
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/07/2013 : 16:14:55
|
ŠTo ako padne kiša, tko će ih zaštititi?
Vidio sam na fejsu već tu vijest.
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 04/07/2013 16:15:24 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Friki
Junior Member
Croatia
477 Posts
Member since 23/12/2010 |
Posted - 08/07/2013 : 13:34:04
|
quote: Originally posted by DeeCay
ŠTo ako padne kiša, tko će ih zaštititi?
Jučer je baš pao jaki pljusak,provozam se pa javim stanje ormarića
quote: Originally posted by masni
dok cigani ne nanjuse i eto sve to na pijaci
Držim fige da se to ne desi .
quote: Originally posted by dcopic
Gdje je to u Prečkom, da kad budem u Zagrebu, da donesem nešto. Imam hrpu kupusa od stripova, idealni za tako nešto!
Jarnovićeva 1 , kad ideš Zagrebačkom avenijom prema zapadu,skreneš lijevo u Prečko kod križanja gdje je veliki crveni Mercator,idući semafor je križanje s tramvajskom prugom,nastavljaš ravno te druga ulica desno, to je početak Jarnovićeve.
---------- Trenutačno se sluša: The Moody Blues - Nights In White Satin |
|
|
|
Topic |
|