Kupljeno večeras! Oduševile me lak-tvrde korice ... Mystere sam, naravno, čitao (imam LL izdanja) no ova druga dva su ljetna zabava - dalje preuzima junior ako mu se svidi ,,
44 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Svaka čast Libellusu što izlazi na kioske, ali me osobno ovo izdanje nije privuklo zbog epizoda koje se ponavljaju (Nathana i tako već imam u HC); mojih 50 kn radije ide na novi Dylan Dog Maxi
Martijeve epizode se sjećam , i tada prije dvadesetak godina me dojmila priča o Mary Celeste. Mister No-ova priča je okej , no ja sam mislio da je Bislo Dnevnikov način pisanja "po Vuku" nadimka Be slow , kad ono pravo ime lika je O Bispo iliti biskup. Zanimljivo... Još jedan susret s Mister No-ovom zamalo-fame-fatale Deliom , pa onda epizoda ne može biti loša. Ovo mi je prvi pročitani Nathan Never... jednostavno nije moj tip stripa.
Nažalost , djelatnice na kioscima poslovično ne mogu zadržati glanc stanje stripa.Uvijek ga savinu , naguravaju u policu , izlože suncu , unište rub... Sva sreća da imam "svoju" prodavačicu i ona mi uvijek odvoji savršeni primjerak...
Ocean tuge je beskrajan i dubok. Okreni se oko sebe i naci ceš obalu...
ovoga i dalje nema u daruvaru. usudio bih se reći da je ovo izdanje, možebitno ograničene naklade, strateški distribuirano samo u pojedine, naseljenije, takoreći "popularnije" dijelove hrvatske (jer ionako je već jasno da se radi o obliku reklame za libellus izdanja).
ovoga i dalje nema u daruvaru. usudio bih se reći da je ovo izdanje, možebitno ograničene naklade, strateški distribuirano samo u pojedine, naseljenije, takoreći "popularnije" dijelove hrvatske (jer ionako je već jasno da se radi o obliku reklame za libellus izdanja).
S LIB stranice: Vrijeme je i da najavimo broj 2 Libellus kolekcije koji bi se po cijeni od 49.90 kuna na kioscima trebao pojaviti oko 20.7.
Dakle, osim kolornog kataloga na 32 stranice u kojemu možete pronaći sve o izdanjima koja smo kao izdavačka kuća dosad objavili, unutra vas čekaju sljedeće priče:
Martin Mystere - “Tothova knjiga” Nathan Never - “Hadija” Nick Raider - “Granica”
Što se samog projekta LK tiče, više o njemu možete pronaći u najavi prvog broja, kako na forumu tako i među vijestima na našemu homepageu.
P.S. U trećemu broju LK, koji će se na kioscima pojaviti oko 5.8., objavit ćemo priče “Vrata pakla” (Magični Vjetar), “Ludilo Martina Mysterea (MM) i “Kapetan Osveta” (Mister No).
bome treći broj donosi vrhunske priče, baš lijepo.
Koje su u trećoj epizode?
U trećemu broju LK, koji će se na kioscima pojaviti oko 5.8., objavit ćemo priče “Vrata pakla” (Magični Vjetar), “Ludilo Martina Mysterea (MM) i “Kapetan Osveta” (Mister No)
bome treći broj donosi vrhunske priče, baš lijepo.
Koje su u trećoj epizode?
U trećemu broju LK, koji će se na kioscima pojaviti oko 5.8., objavit ćemo priče “Vrata pakla” (Magični Vjetar), “Ludilo Martina Mysterea (MM) i “Kapetan Osveta” (Mister No)
super, nemam nijednu od epizoda koje su u najavi, isto tako u prvome broju nisam imao sve tri a posebno mi je drago što opet ide epizoda Mister Noa u broju 3 ali i ostali junaci su odličan odabir. za ovo izdanje jedna velika pohvala, samo kada bi libellus nastavio sa nekakvim kiosk izdanjima i poslije ovoga jer uz sve ove reklame u Libell. kolekciji ja ne namjeravam kupovati ta skupa izdanja sa tvrdim koricama
super, nemam nijednu od epizoda koje su u najavi, isto tako u prvome broju nisam imao sve tri a posebno mi je drago što opet ide epizoda Mister Noa u broju 3 ali i ostali junaci su odličan odabir. za ovo izdanje jedna velika pohvala, samo kada bi libellus nastavio sa nekakvim kiosk izdanjima i poslije ovoga
I don't want to be one wave in the water but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.