forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Domaci strip
 vritnjaQ 3.0: maliQ
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 15/07/2013 : 08:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
S nepogrješivim osjećajem za tajming, u trenutku kad više nitko nije za računalom ili barem pri parama, Q STRIP najavljuje:

vritnjaQ 3.0: maliQ

1. Što je vritnjaQ? VritnjaQ je domaća, low-tech verzija Kickstartera kojom je Q dosad odfinancirao neke, ne baš lovonosne projekte: oba Mirakula Davora Radoje i nekoliko Sergeja.

2. Što je maliQ? MaliQ je jedna staro Q-ovo izdanje, maloga formata i broja stranica posloženih u harmoniku. Nekoć davno izašao je jedan, a sad smo ih pripremili još *deset*.

3. Zašto? Zato što Q ovih dana slavi *deset godina* izlaženja: 27 redovitih brojeva (1-25, 51, 52), 13 "a" brojeva u vidu različitih albuma te još raznorazna izdanja i biblioteke. Te to obilježava akcijom DESET ALBUMA ZA DESET GODINA, a albumi su prijespomenuti maliQi. Koji će se dijeliti džabe.

4. Džabe? Da, ali u tome je kvaka.

5. Kvaka? Da, pare (što bi drugo bilo?). Da bi Q tiskao tih deset albumčića treba mu 6000 kuna i tu vritnjaQ ulazi u igru i traži 40 financijera koji bi dali po 150 kn.

6. Na lijepe oči? Ne, naravno: svaki Kickstarter nagrađuje sudionike pa to čini i vritnjaQ. Svaki sudionik može birati između jednog od dva poklon paketa, svaki maloprodajne vrijednosti veće od 250 kn:

a) strip paket: Q52: egoQ (160 stranica nikad prije otisnutih stripova Darka Macana, mpc 49 kn) + Darko Macan: Vremeplovci (kolor album stripova za djecu. 64 stranice, mpc 99 kn) + Darko Macan: Pirati (album internetskih gegova, 80 stranica, mpc 98 kn) + jedna reklamna strip brošura po mom izboru (dok zalihe traju) + svih 10 maliQa + gratis poštarina u HR.

b) slova paket: Darko Macan: 42/Pročitaj i daj dalje (zbirka 42 SF priče, 350 stranica, mpc 99 kn) + Darko Macan: Dlakovuk (prvi dječji horor iz serije Neruševac, 128 stranica, mpc 59 kn) + Darko Macan: Koža boje masline (SF roman, 120 stranica, mpc 59 kn) + jedan broj časopisa Ubiq po mome izboru (oko 240 stranica, mpc 59 kn) + svih 10 maliQa + gratis poštarina u HR.

7. Nda, to svakako vrijedi, ali tko su autori maliQa, nije valjda samo Macan? Nije! Autori su, redom, Ninoslav KUNC, Sara DIVJAK, Frano PETRUŠA, Krešimir BIUK, Tomislav TOMIĆ, Ivan HAJEK, Marko MERĆEP, Josip SRŠEN, Milan JOVANOVIĆ i, da, Darko MACAN. Uobičajen, dakle, Q-ov presjek generacija, pristupa, rukopisa i produkcije. Svi stripovi su dosad neobjavljeni.

8.) Nagovorili ste me, što da činim?! Javite se, molim, na qstrip (na) gmail.com kako biste dobili broj tequćeg računa za uplatu, odlučili se za jedan od dva poklon-paketa i ostavili svoju poštansku adresu.

9.) To mogu i poslije godišnjeg, je l'? Eh, ne. VritnjaQ 3.0 traje do 31.7. Najesen će biti neka druga akcija, ali ovu priliku možete propustiti (ili inteligentno iskoristiti) samo u iduća dva tjedna.

Hvala svima koji tako i učine!

(mcn)

PS I razglasite ovo, ne bilo vam teško. :)

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn

Deers
Advanced Member

Croatia
9405 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 15/07/2013 : 09:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Ide to u onih par boja ili se odustalo od toga?

Možda ne bi škodio koji preview mada autori nisu nepoznati.
U svakom slučaju se javljam samo da odaberem paket

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 15/07/2013 : 09:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Ide to u onih par boja ili se odustalo od toga?

6 u dvije boje, 2 c/b i 2 u ful koloru.

Preview kad prijelom bude gotov.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 15/07/2013 : 11:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Racunaj i na mene.Nije se lako odlucit izmedju dva paketa ali ipak biram strip paket zbog egoQ-a.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 15/07/2013 : 11:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal

Racunaj i na mene.Nije se lako odlucit izmedju dva paketa ali ipak biram strip paket zbog egoQ-a.

Ne bih ja nikoga sprječavao da uzme oba.

mcn

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 15/07/2013 : 11:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

quote:
Originally posted by Torghal

Ne bih ja nikoga sprječavao da uzme oba.

mcn

Nakon duge konzultacije sa vlastitim novcanikom on mi je dopustia da uzmen samo jedan paket.Jos je ljut na mene sta san spiska svo ono bogatstvo zaradjeno na Mirakulima
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9405 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 15/07/2013 : 16:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Ja baš i nemam što previše razmišljat, stripove sve već imam dok od slova imam samo 42/pročitaj i daj dalje i to neka 2-3 primjerka tako da odabir je lagan

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 16/07/2013 : 11:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Nakon duge konzultacije sa vlastitim novcanikom on mi je dopustia da uzmen samo jedan paket.Jos je ljut na mene sta san spiska svo ono bogatstvo zaradjeno na Mirakulima

Crtači stripova su takvi hedonisti ...

mcn

Go to Top of Page

magirus
Junior Member

Serbia
446 Posts

Member since 30/07/2003

Posted - 16/07/2013 : 22:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send magirus a Private Message  Reply with Quote
Da li je važi i za Srbiju?
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 16/07/2013 : 23:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by magirus

Da, ako a) rješite preuzimanje u HR ili b) spremite se na neodredjeno dugo čekanje robe.

mcn

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7127 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 17/07/2013 : 08:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
I ja se prijavljujem za VritnjaQ.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 17/07/2013 : 09:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Ako mogu prijave, pliz, na navedeni mail da vas imam sve na jednom mjestu.

Fala,

mcn

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 18/07/2013 : 11:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Na pola puta smo - 20 zavjeta. Fala svima (i budućima)!

mcn

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 18/07/2013 : 14:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
i ja bi. posaljem mail popodne. ne ide mi bas preko moba.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

magirus
Junior Member

Serbia
446 Posts

Member since 30/07/2003

Posted - 18/07/2013 : 16:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send magirus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

quote:
Originally posted by magirus

Da, ako a) rješite preuzimanje u HR ili b) spremite se na neodredjeno dugo čekanje robe.

mcn

Spreman :), samo da bude.
A kako ide uplata iz Srbije?
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 18/07/2013 : 17:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>A kako ide uplata iz Srbije?

Paypal? :)

Ili slušam prijedlog.

mcn

Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 21/07/2013 : 23:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
Može kakav info o ovom izdanju?

Darko Macan: Pirati (album internetskih gegova, 80 stranica, mpc 98 kn)
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/07/2013 : 09:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Može kakav info o ovom izdanju?

Može: nije piratsko.

mcn

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7127 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 22/07/2013 : 10:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

mcn

Dobar odgovor!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 22/07/2013 : 22:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

mcn

Škrtico, je li to ovo?

Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 22/07/2013 : 22:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Westax

Riječ je o zbirki šaljivih pasica na temu računala,interneta... Fore su dobre, preporučujem album. Slike možeš vidjeti u mom jednom starom postu :

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34871&whichpage=119

----------
Trenutačno se sluša: Cyndi Lauper - True Colors
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 22/07/2013 : 22:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Friki

quote:

Riječ je o zbirki šaljivih pasica na temu računala,interneta... Fore su dobre, preporučujem album. Slike možeš vidjeti u mom jednom starom postu :

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34871&whichpage=119

----------
Trenutačno se sluša: Cyndi Lauper - True Colors

Ma taj imam pa me zanima je li to ista stvar ili nešto novo
Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 24/07/2013 : 22:58:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ma taj imam pa me zanima je li to ista stvar ili nešto novo

Mislim da su u paketu Pirati 2.0 - 2.izdanje s par novih iPhone fora.

----------
Trenutačno se sluša: Nelly Furtado - Say It Right
Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 24/07/2013 : 23:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote
Šalim se , ne postoji verzija 2.0

----------
Trenutačno se sluša: Christina Perri - Jar of Hearts
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 25/07/2013 : 00:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:

----------
Trenutačno se sluša: Christina Perri - Jar of Hearts

Baš krasno!
mcn me više ne voli pa mi ne želi točno odgovoriti, a ti me zezaš
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9405 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 25/07/2013 : 07:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ima nešto (10 stranica, 20 polutabli) Pirata i u Q 12 koji nisu u ovom albumu

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000