tko zna, možda i nešto bude od svega toga,, ako se dobro organiziraju
44 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Polako se uspostavlja neki ritam, jer sada 12.07. ide Marty, pa petak iza toga 19.07. Oči i Tama, i iza toga je već najavljen novi broj Magičnog Vjetra.. Inače rekli su da se nadaju i sami da će vrlo brzo svi otprilike moći upratiti ritam izlaženja onih junaka koji ih zanimaju..
kupio sam novog martija i super je prvenstveno zbog podrške ali i sjećanja na neka druga za mene bolja bezbrižna vremena mala cijena za putovanje u prošlost
baš sam s gazdom razgovarao ne bi bilo fer da prestanu i sa čim kaže imaju neke najave u planu...
vidjet ćemo
što se mene tiče nek objave 12 epizoda... taman prodao sam sve martije jer su mi bili katastrofa... od grešaka fuša naslovnica... ako agarti objavi barem 10% ja ću biti sretan mala je to cijena da se vraćam u djetinjstvo i srednju školu ionako nijedna kolekcija mi nije popunjena ne mora ni martijeva biti
Nadam se da ce objaviti puno vise od 10% svega sto su zapoceli. Iako vise i ne racunam ozbiljno na njih, kada objave nesto, super. Sve to skupa je previse neozbiljno.
pa ne mora se nitko opterećivati jer je Libellus objavio prvih 60 knjiga MM sa po dvije epizode - dakle prvih stotinjak priča KRONOLOŠKI - tako da nitko nema razloga za uzbuđenje oko jednog Agarthijevog broja godišnje,, jer su neozbiljni,a ponavljam, sva izdanja su već doživjela reprint
44 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
pa ne mora se nitko opterećivati jer je Libellus objavio prvih 60 knjiga MM sa po dvije epizode - dakle prvih stotinjak priča KRONOLOŠKI - tako da nitko nema razloga za uzbuđenje oko jednog Agarthijevog broja godišnje,, jer su neozbiljni,a ponavljam, sva izdanja su već doživjela reprint
To je to, Libellus je mnogima preskup da bi uzimali sve što ih zanima... Jedan tako kvalitetan kiosk izdavač kao (ozbiljni) Agarthi bi jako, jako dobro došao.
To je to, Libellus je mnogima preskup da bi uzimali sve što ih zanima... Jedan tako kvalitetan kiosk izdavač kao (ozbiljni) Agarthi bi jako, jako dobro došao.
a dobro, tu si u pravu... Libellus nema meko ukoričena izdanja... a Dnevnikova su katastrofa, iznakažene naslovnice velikim oblacima s nazivima "Marti Misterija", "vanredni brojevi" itd itd, šareni hrbati, različite debljine itd itd... kada bi Agarthi pokazao mrvicu ozbiljnosti, privukao bi hrpu obožavatelja SC-izdanja,, već smo pisali dosta puta da je zlatno pravilo kod strip-izdavaštva REDOVITOST izlaženja... dalje se kotač vrti...
[b]44 godine Alan Forda u HR[/b]
Nadam se da su u Agarthiju shvatili da su potrebni svijetu stripofila... Imaju moju podršku, samo neka jednom već pokažu da misle ozbiljno... U kontinuitetu.
Pa mislim da bi donekle i pomoglo da dosta ljudi s ovog foruma pitanja, naklapanja, informacija i bilo šta s vremena na vrijeme potraže na njihovom službenom forumu... Ovako se sve svelo na to da nas nekoliko prenosimo s jendog mjesta na drugo vijesti, a očito je da su oni odlučili ne komunicirati na drugim forumima, nešto kao Libellus..
Od danas 18.07.2013. u stripanici je u prodaji prvi broj serijala "Bonelli crtani romani" - OČI I TAMA, a od sutra u prodaji na kioscima u Bihaću, Mostaru, Sarajevu i Tuzli. Cijena je 18,00 KM. Za kupovinu u striparnici ili na webshopu www.stripovi.ba uz strip dolazi i kolekcionarski magnet.
They have money for wars, but can't feed the poor!