Author |
Topic |
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 21/07/2013 : 23:57:08
|
quote: Originally posted by Tommy.H
quote: Originally posted by Oki
Mislim da M&G nisu zaslužili da budu na ovom spisku pošto su crtali neke od najboljih epizoda Dylana i Kita Tellera!
potpuno se slažem po meni oni su jedni od najboljih crtaca dylana doga neznam sto svi ovdje na forumu imaju tolko protiv njih
meni su najgori crtači u dd staffu i nije mi jasno kakve veze ima što su crtali kvalitetne priče |
|
|
Tommy.H
New Member
Croatia
212 Posts
Member since 13/06/2013 |
Posted - 21/07/2013 : 23:59:25
|
quote: Originally posted by supermark
Mislim da M&G nisu zaslužili da budu na ovom spisku pošto su crtali neke od najboljih epizoda Dylana i Kita Tellera!
potpuno se slažem po meni oni su jedni od najboljih crtaca dylana doga neznam sto svi ovdje na forumu imaju tolko protiv njih
meni su najgori crtači u dd staffu i nije mi jasno kakve veze ima što su crtali kvalitetne priče
pa nema veze ja samo kazem da su meni jedni od najboljih u dd stvar ukusa |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5293 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 22/07/2013 : 00:29:07
|
meni su najgori crtači u dd staffu i nije mi jasno kakve veze ima što su crtali kvalitetne priče
Mogu jedino pretpostaviti da nisi pročitao baš mnogo Dylana? M&G konstantno drže jednu razinu kvalitete već 30-tak godina i crtež im je uvjek u vrhu ekipe koja crta Dylana,dok su za razliku od njih neki od njih pali na najniže grane...npr Piccato-nekad je crtao za 10,a sada žvrlja kao da konstantno ima 3 promila alkohola u krvi... Mari-za crtež uopće više na mari... Cossuov crtež mi se čak i sviđao,ali mislim da i njega hvata Piccatov sindrom... Ma samo kod Dylana bih mogao nabrojiti 10 crtača koji su trenutno gori od M&G-a! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38059 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5293 Posts
Posted - 22/07/2013 : 00:40:12
|
A što se tiče Marrafe,ove vinjete koje su gore prikazane su stvarno smješne,a znam da je crtao Mister No-ovu epizodu Sotonina kuća (Tajno oružje/Spora osveta u LMS-u) i imam filing da je tamo mnogo uznapredovao...(ali mi ta epizoda trenutno nije pri ruci da se u to uvjerim). P.S. nadam se da ove vinjete nisu iz te epizode... |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38059 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 22/07/2013 : 07:05:43
|
Od spomenutih definitivno Chiarolla, ali van svake konkurencije je Roi, ono što on radi je dno dna. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Tonto
Advanced Member
8299 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 22/07/2013 : 09:08:36
|
quote: Originally posted by selanne
Od spomenutih definitivno Chiarolla, ali van svake konkurencije je Roi, ono što on radi je dno dna.
Svakakvih pizdarija sam se načitao na ovom forumu, ali ovo je jedna od največih. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5293 Posts
Posted - 22/07/2013 : 09:25:28
|
Od spomenutih definitivno Chiarolla, ali van svake konkurencije je Roi, ono što on radi je dno dna.
Auuuu....ali on ne crta Texa,pa kako onda znaš da je dno dna? Sve u svemu,stvarno su ukusi različiti,jer što reći...meni je Roi jedan od najboljih crtača uopće i toliko mi je dobar da sam si naručio dva primjerka Brendona broj 4 baš zbog toga što je to jedina priča koju je on crtao na Brendonu i jedva čekam da mi ti Brendoni stignu... Kada sam pročitao prvi broj Julie,trebalo mi je godinu dana da pročitam nastavak,a isti sam pročitao tek kada sam skužio da je taj drugi broj crtao Roi! Stric Martin mi je u većini slučajeva dosadan,ali ne i kada ga crta Roi! Od prve 33 epizode Magičnog koje sam pročitao,u sam vrh mi dolazi ona Roieva sa zmijama i šteta što nije crtao još koju! A najviše mi žao što sam prodao onu Mister No-ovu priču iz Lms-a, a Libellus ju još nije izdao!
Roi |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5293 Posts
Posted - 22/07/2013 : 09:43:10
|
A što se Dylanovih epizoda tiče...imam dosta stripova koje nisam pročitao,ali niti jedan Roiev Dylan nije propušten i nepročitan! |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/07/2013 : 10:06:40
|
Čitam ja Dylana zato.
Crtat će jednu Texovu epizodu uskoro, već sam na jednom topicu rekao da će to vjerojatno biti prvi Tex koji će izaći na našem prostoru, a da ga neću čitati.
Znam da je nekima dobar, ali meni ne leži nikako, premračan je i preprljav, ja volim malo sterilniji i čvršći crtež. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/07/2013 : 10:07:33
|
quote: Originally posted by Tonto
Svakakvih pizdarija sam se načitao na ovom forumu, ali ovo je jedna od največih.
O ukusima se ne raspravlja. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/07/2013 : 10:09:27
|
Vidim da neki napadaju i Cossua. Meni njegov crtež baš leži, smeta mi Dylanova koja je stvarno loša, ali ostalo mi je nemjerljivo bolje nego kod Roija. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 22/07/2013 : 10:11:25
|
Mogu jedino pretpostaviti da nisi pročitao baš mnogo Dylana? M&G konstantno drže jednu razinu kvalitete već 30-tak godina i crtež im je uvjek u vrhu ekipe koja crta Dylana,dok su za razliku od njih neki od njih pali na najniže grane...npr Piccato-nekad je crtao za 10,a sada žvrlja kao da konstantno ima 3 promila alkohola u krvi... Mari-za crtež uopće više na mari... Cossuov crtež mi se čak i sviđao,ali mislim da i njega hvata Piccatov sindrom... Ma samo kod Dylana bih mogao nabrojiti 10 crtača koji su trenutno gori od M&G-a!
pročitao sam sve Dylane u izdanju ludensa i slobodne, a što im vrijedi da drže istu kvalitetu zadnjih deset godina kad ta kvaliteta u mojim očima ne postoji? |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 22/07/2013 : 11:09:50
|
Hehehe Roi crta premračno za jedan horror strip
Od ovih ponuđenih Maraffa je definitivno najgori ali mislim da nitko ne može nadmašiti Colombija |
Bok, kako si.
|
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 22/07/2013 : 11:15:37
|
Colombi nije tako loš. Vidi se da je razvio neki svoj stil koji je sam po sebi dobar, ali pitanje je koliko to paše Zagoru.
Ja također prezirem Roijev crtež. Meni je to katastrofa, vjerojatno drugi najgori. Htio sam njega ubaciti u izbor, ali na ovom forumu to vjerojatno nije jako pametno. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/07/2013 : 11:17:11
|
quote: Originally posted by Cromwell
Hehehe Roi crta premračno za jedan horror strip
Pa da, toliko prljavo i mutno da pola stranica izgleda kao da je samo prosipao tintu po njima, a ne da ima nekih likova, okoliša, bilo čega smislenog. |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 22/07/2013 : 11:22:20
|
Braća Cassaro svakako. I nekad u Martinu i danas u Zagoru, katastrofa. Maraffa mi je relativno dobar u Kenu a očajan u Mr. Nou, pa mi ipak ne ide među najgore. Tu spadaju stravični Cossu čije Dylane ne mogu čitati ni uz najbolju volju (a i daju mu smeće-epizode), dok mi prošlogodišnji maxi Tex baš zbog njega još nije došao na red - bojim se gadne čitateljeske muke - potom Montanari i Grassani koji mi se nimalo nisu sviđali ni u počecima Dylana, a danas je situacija takva da zbog njih nemam nijedan Maxi, te Bagnoli i Torti u Martinu, za koje čvrsto vjerujem da snose dio krivnje za propadanje serijala. Hajde, Tortijeve epizode još nekako i pročitam, ali od Bagnolija dobijam ospice. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 22/07/2013 : 11:44:04
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
stravični Cossu
A što misliš, zašto crta horor strip?
|
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21112 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 22/07/2013 : 13:01:37
|
meni lično, ova lista je potpuno bezveze;ali dobro stvar ukusa. marafa se nije baš proslavio na pilotu, mada nije ni toliko loš, ali zato obožavam njegove crteže na Kenu Parkeru.
casarovce iskreno nisam mogao da smislim nekada, ali onda sam u nekom trenutku svario taj crtež, i otada su mi dobri.Njihov crtež na Zagoru mi je odličan, i većinu epizoda ovog junaka koju potpisuju braća su mi dobre, a posebno maxi Napuštena utvrda
montanari i grasani - jako volim ovaj tandem.I u Dilanu, a posebno u Kit Teleru.Epizode Kita sa M&G su mi među najboljim
henri - ovaj mi je crtač jedan od omiljenih
kjiarola - istina, na zagoru je malo specifičan (ali meni paše), a na martiju razbija
torti,kopola - korektni
kosu - meni je čak i on ok
gamba - jako sam ga voleo kao klinac, a i sad mi nije loš
arkanđelo - korektan
senja - uf, njega baš ne volim
paloti - po priloženom ,ne vidim zašto je loš
meni je recimo sedioli katastrofa.I onaj Gramaconi ili kako već beše iz Mister noa
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 22/07/2013 13:02:24 |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/07/2013 : 15:16:07
|
quote: Originally posted by acestroke
U vezi Roia, starije epizode je dobro crto, ali ove nove su dosta losije. Stil mu je puno gori nego sto je nekad bio, kao i kod trenutnog Piccatta i Cassertana. Mozda je selanne mislio na novog Roia, a ne na onog mladjeg?
Nisam ja baš primijetio da se puno mijenjao, uvijek mi je nejasan njegov crtež. Tako mi isto ne leži npr. Blasco kod Texa nikako. |
|
|
Topic |
|