forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 zagor gigant 3 hitno pitanje!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/07/2013 : 17:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Dakle jucer sam na tisku kupio zagor gigant 3 duh sa sjekirom u paketu s knjigom feri moj zivot sa zagorom za 60 kn i sad listam giganta i vidim da je boja katastrofa na nekim dijelovima skoro pa je uopce nema, i sto je najgore fali 30 strana stripa(onaj dio kad zagor prebija salomona i on mu otkriva istinu o njegovu ocu te uletava wander fitzi spasava zagoru zivot medusopno se poubijavsi s kinskijem) sad mi nije jasno jer samo moji primjerak takav ili su takvi svi ako su takvi svi onda je to stvarno sramota

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11465 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/07/2013 : 17:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Zavrnuli te.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
16988 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/07/2013 : 17:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Nisu svi nekompletni, a u svima je boja OČAJNA!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26739 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/07/2013 : 20:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
šta je tu toliko hitno?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/07/2013 : 21:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
pa nije hitno ,al mi nije jasno da u stripu koji dode 60 kn fali 30 stranica
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29615 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/07/2013 : 21:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

pise u naslovu hitno
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/07/2013 : 21:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

pise u naslovu hitno

To je da odma otvorite topic da dobijem brz odgovor
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26739 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/07/2013 : 22:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikad nisi čitao ZS ili barem čuo za tiskarsku grešku?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

944 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 23/07/2013 : 22:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
A da ti ja kažem kakav ja imam zagor gigant-kralj orlova? Otvoriš-on počinje na 33 strani,pa ide do 48 stranice. I onda se opet vraća na 33 stranicu,pa teče uredno do kraja. Koliko tu stranica fali-zamisli sam. A boja također očajna. Po meni- GIGANT ZAGOR bi trebao biti nešto ekstra, nešto što bi zagora trebalo podići na još višu razinu. A kad ono-jedina razina koju su postigli je veći format,a samim time i veća cijena. I da zaključim-ne da nisu pomogli zagoru da dođe na višu razinu nego su ga čak i uništili. Bar u mojim očima. Vanredni zagor-album u boji-PROKLETO BLAGO-iz osamdesetih godina- mogu svi pogledati kakve su tamo boje,pa neka usporede sa ovim gigantima. Očito da je bitna kvantiteta,a ne kvaliteta.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 23/07/2013 : 22:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
je l' de. ma bravo. čovjek prevaren i onda ga još zajebavate.
a koja je vjerojatnost da baš takav primjerak bude umotan te se ne može prelistati prije kupnje?
evo ja ću ti reći: 100%.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/07/2013 : 22:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

Kakava je to tiskarska greska da fali 30 stranica,to ti je kao da redatelj zaboravi snimiti pola filma!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/07/2013 : 22:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatko900

A da ti ja kažem kakav ja imam zagor gigant-kralj orlova? Otvoriš-on počinje na 33 strani,pa ide do 48 stranice. I onda se opet vraća na 33 stranicu,pa teče uredno do kraja. Koliko tu stranica fali-zamisli sam. A boja također očajna. Po meni- GIGANT ZAGOR bi trebao biti nešto ekstra, nešto što bi zagora trebalo podići na još višu razinu. A kad ono-jedina razina koju su postigli je veći format,a samim time i veća cijena. I da zaključim-ne da nisu pomogli zagoru da dođe na višu razinu nego su ga čak i uništili. Bar u mojim očima. Vanredni zagor-album u boji-PROKLETO BLAGO-iz osamdesetih godina- mogu svi pogledati kakve su tamo boje,pa neka usporede sa ovim gigantima. Očito da je bitna kvantiteta,a ne kvaliteta.

Nemogu vijerovat pa to je sramota koji su to kreteni radili moj boze
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

944 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 23/07/2013 : 23:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
Nije ni to sve što se tiče zagorovih giganata. Baš danas sam podijelio sa ljudima na forumu pod temu ZAGOR GIGANT BR 5. Čitaj,pa ćeš vidjeti kako ljudi pucaju od smijeha i to sa potpunim pravom. Uglavnom-br.5 svi hvale,pa sam danas otišao u trafiku da ga kupim. Uzmam ga u ruke i otvorim,a ono-sve u crno bijeloj tehnici. Boja samo na korici. Ali je zato cijena ista kao i da je u boji.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5265 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 23/07/2013 : 23:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dakle jucer sam na tisku kupio zagor gigant 3 duh sa sjekirom u paketu s knjigom feri moj zivot sa zagorom za 60 kn i sad listam giganta i vidim da je boja katastrofa na nekim dijelovima skoro pa je uopce nema, i sto je najgore fali 30 strana stripa(onaj dio kad zagor prebija salomona i on mu otkriva istinu o njegovu ocu te uletava wander fitzi spasava zagoru zivot medusopno se poubijavsi s kinskijem) sad mi nije jasno jer samo moji primjerak takav ili su takvi svi ako su takvi svi onda je to stvarno sramota

ODNESI TE STRIPOVE NA KIOSK NA KOJEM SI IH KUPIO I TRAŽI NOVCE NATRAG!!!! AKO NE DOBIŠ NOVCE NATRAG ONDA SI "pičkica"!!!!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 23/07/2013 : 23:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije ni to sve što se tiče zagorovih giganata. Baš danas sam podijelio sa ljudima na forumu pod temu ZAGOR GIGANT BR 5. Čitaj,pa ćeš vidjeti kako ljudi pucaju od smijeha i to sa potpunim pravom. Uglavnom-br.5 svi hvale,pa sam danas otišao u trafiku da ga kupim. Uzmam ga u ruke i otvorim,a ono-sve u crno bijeloj tehnici. Boja samo na korici. Ali je zato cijena ista kao i da je u boji.

Zagor Gigant izdanja nisu u boji. Originalni Italijanski su crno bijeli, i tamo su trenutno samo tri broja objavili.

To sto je u Hrvatskoj Ludens objavio prva 3 broja u boji je zajebancija; jednostavno su izdali 3 klasicne Zagor epizode u boji koje je Italija davno objavila u nekom luksuznom izdanju. Te price nemaju veze sa Gigant izdanjom, per se; samo su reprintovali stare epizode, i obojili ih k'o po dlakama behaderovim.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5265 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 23/07/2013 : 23:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Šalu na stranu...ja sam u zadnjih 20-tak godina što na kiosk,što u Stripove na kvadrat,te nekdašnji libellus-današnji SKABšestoinešto vratio možda i stotinu stripova...nikad problema-uvjek zamjene.
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

944 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 23/07/2013 : 23:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zagorovih giganata ima 5 komada,a imaju više grešaka nego ZS u 1103 komada. Čini mi se da netko previše olako shvata svoj posao,pa se ide na ono-ma to je zagor,prodat će se,a samo je to danas bitno...
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

944 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 23/07/2013 : 23:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Zagor Gigant izdanja nisu u boji. Originalni Italijanski su crno bijeli, i tamo su trenutno samo tri broja objavili.

To sto je u Hrvatskoj Ludens objavio prva 3 broja u boji je zajebancija; jednostavno su izdali 3 klasicne Zagor epizode u boji koje je Italija davno objavila u nekom luksuznom izdanju. Te price nemaju veze sa Gigant izdanjom, per se; samo su reprintovali stare epizode, i obojili ih k'o po dlakama behaderovim.

Mene osobno uopće ne zanima kako je objavljen u Italiji. Ako su ovdje riješili da ga objavljuju u boji,onda neka to bude U BOJI. I neka opravdaju cijenu po kojoj ga prodaju. A ako nije u koloru onda neka to i naznače,da ljudi znaju šta kupuju,pa svakome po želji. Uništava se onaj gušt čitanja,kad trebaš kod okulista naručiti posebne naočale da bi raspoznao boje na papiru.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/07/2013 : 23:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:

ODNESI TE STRIPOVE NA KIOSK NA KOJEM SI IH KUPIO I TRAŽI NOVCE NATRAG!!!! AKO NE DOBIŠ NOVCE NATRAG ONDA SI "pičkica"!!!!

Pa nema kiosk veze s tim to je ludensova pogreska
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 23/07/2013 : 23:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mene osobno uopće ne zanima kako je objavljen u Italiji. Ako su ovdje riješili da ga objavljuju u boji,onda neka to bude U BOJI. I neka opravdaju cijenu po kojoj ga prodaju. A ako nije u koloru onda neka to i naznače,da ljudi znaju šta kupuju,pa svakome po želji. Uništava se onaj gušt čitanja,kad trebaš kod okulista naručiti posebne naočale da bi raspoznao boje na papiru.

Zlatko, hajde pokazi mi gdje to pise da je ovaj novi Zagor Gigant 5 u boji... na naslovnici? Ja to nigdje ne vidim.

Crno bijeli u Italiji = crno bijeli u Hrvatskoj.

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 23/07/2013 23:55:20
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

944 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 24/07/2013 : 00:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Zlatko, hajde pokazi mi gdje to pise da je ovaj novi Zagor Gigant 5 u boji... na naslovnici? Ja to nigdje ne vidim.

Crno bijeli u Italiji = crno bijeli u Hrvatskoj.

Pa ja ga nisam ni kupio zato što je crno-bijeli. Prelistaj zadnje 2-3 stranice ovog topica,pa ćeš vidjeti komentare ljudi koji kažu da je njihov-u boji. A neznam dali je i to naznačeno jer ga nisam kupio,smučilo mi se kad sam ga vidio crno-bijelog.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26739 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/07/2013 : 00:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zagorovih giganata ima 5 komada,a imaju više grešaka nego ZS u 1103 komada. Čini mi se da netko previše olako shvata svoj posao,pa se ide na ono-ma to je zagor,prodat će se,a samo je to danas bitno...

To ti misliš.
Inače,dobro ti je neko rekao,vrati na kiosk u kojem si kupio stripove.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26739 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/07/2013 : 00:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ja ga nisam ni kupio zato što je crno-bijeli. Prelistaj zadnje 2-3 stranice ovog topica,pa ćeš vidjeti komentare ljudi koji kažu da je njihov-u boji. A neznam dali je i to naznačeno jer ga nisam kupio,smučilo mi se kad sam ga vidio crno-bijelog.

Jesi li tako stvarno naivan ili je možda do godina?

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 24/07/2013 00:18:26
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/07/2013 : 00:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je zezancija, činjenica da su "pravi" giganti (oni u Italiji) crno-bijeli je poznata svima (ili da kažem skoro svima) pa su te zato "uhvatili u đir"!

Edited by - solar on 24/07/2013 00:18:41
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26739 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/07/2013 : 00:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Jesi li pronašao i Gigant broj 4 u boji na kioscima?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26739 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/07/2013 : 00:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa nema kiosk veze s tim to je ludensova pogreska

Kiosk prodaje proizvod i kao takav mora i primiti povrat neispravne robe.
Imaš zakon o zaštiti potrošača negdi na netu.

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 24/07/2013 00:21:25
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000