Author |
Topic |
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 23/07/2013 : 17:06:03
|
Dakle jucer sam na tisku kupio zagor gigant 3 duh sa sjekirom u paketu s knjigom feri moj zivot sa zagorom za 60 kn i sad listam giganta i vidim da je boja katastrofa na nekim dijelovima skoro pa je uopce nema, i sto je najgore fali 30 strana stripa(onaj dio kad zagor prebija salomona i on mu otkriva istinu o njegovu ocu te uletava wander fitzi spasava zagoru zivot medusopno se poubijavsi s kinskijem) sad mi nije jasno jer samo moji primjerak takav ili su takvi svi ako su takvi svi onda je to stvarno sramota
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11465 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
16988 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26739 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29615 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 23/07/2013 : 21:29:58
|
quote: Originally posted by Rahazlam
pa nije hitno ,al mi nije jasno da u stripu koji dode 60 kn fali 30 stranica
pise u naslovu hitno |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 23/07/2013 : 21:38:56
|
quote: Originally posted by supermark
pise u naslovu hitno
To je da odma otvorite topic da dobijem brz odgovor |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26739 Posts
Posted - 23/07/2013 : 22:16:17
|
Nikad nisi čitao ZS ili barem čuo za tiskarsku grešku? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
zlatko900
Average Member
944 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 23/07/2013 : 22:27:20
|
A da ti ja kažem kakav ja imam zagor gigant-kralj orlova? Otvoriš-on počinje na 33 strani,pa ide do 48 stranice. I onda se opet vraća na 33 stranicu,pa teče uredno do kraja. Koliko tu stranica fali-zamisli sam. A boja također očajna. Po meni- GIGANT ZAGOR bi trebao biti nešto ekstra, nešto što bi zagora trebalo podići na još višu razinu. A kad ono-jedina razina koju su postigli je veći format,a samim time i veća cijena. I da zaključim-ne da nisu pomogli zagoru da dođe na višu razinu nego su ga čak i uništili. Bar u mojim očima. Vanredni zagor-album u boji-PROKLETO BLAGO-iz osamdesetih godina- mogu svi pogledati kakve su tamo boje,pa neka usporede sa ovim gigantima. Očito da je bitna kvantiteta,a ne kvaliteta. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 23/07/2013 : 22:28:00
|
je l' de. ma bravo. čovjek prevaren i onda ga još zajebavate. a koja je vjerojatnost da baš takav primjerak bude umotan te se ne može prelistati prije kupnje? evo ja ću ti reći: 100%. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 23/07/2013 : 22:33:47
|
quote: Originally posted by jaki
Nikad nisi čitao ZS ili barem čuo za tiskarsku grešku?
Kakava je to tiskarska greska da fali 30 stranica,to ti je kao da redatelj zaboravi snimiti pola filma!! |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 23/07/2013 : 22:50:49
|
quote: Originally posted by zlatko900
A da ti ja kažem kakav ja imam zagor gigant-kralj orlova? Otvoriš-on počinje na 33 strani,pa ide do 48 stranice. I onda se opet vraća na 33 stranicu,pa teče uredno do kraja. Koliko tu stranica fali-zamisli sam. A boja također očajna. Po meni- GIGANT ZAGOR bi trebao biti nešto ekstra, nešto što bi zagora trebalo podići na još višu razinu. A kad ono-jedina razina koju su postigli je veći format,a samim time i veća cijena. I da zaključim-ne da nisu pomogli zagoru da dođe na višu razinu nego su ga čak i uništili. Bar u mojim očima. Vanredni zagor-album u boji-PROKLETO BLAGO-iz osamdesetih godina- mogu svi pogledati kakve su tamo boje,pa neka usporede sa ovim gigantima. Očito da je bitna kvantiteta,a ne kvaliteta.
Nemogu vijerovat pa to je sramota koji su to kreteni radili moj boze |
|
|
zlatko900
Average Member
944 Posts
Posted - 23/07/2013 : 23:20:29
|
Nije ni to sve što se tiče zagorovih giganata. Baš danas sam podijelio sa ljudima na forumu pod temu ZAGOR GIGANT BR 5. Čitaj,pa ćeš vidjeti kako ljudi pucaju od smijeha i to sa potpunim pravom. Uglavnom-br.5 svi hvale,pa sam danas otišao u trafiku da ga kupim. Uzmam ga u ruke i otvorim,a ono-sve u crno bijeloj tehnici. Boja samo na korici. Ali je zato cijena ista kao i da je u boji. |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5265 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 23/07/2013 : 23:34:34
|
Dakle jucer sam na tisku kupio zagor gigant 3 duh sa sjekirom u paketu s knjigom feri moj zivot sa zagorom za 60 kn i sad listam giganta i vidim da je boja katastrofa na nekim dijelovima skoro pa je uopce nema, i sto je najgore fali 30 strana stripa(onaj dio kad zagor prebija salomona i on mu otkriva istinu o njegovu ocu te uletava wander fitzi spasava zagoru zivot medusopno se poubijavsi s kinskijem) sad mi nije jasno jer samo moji primjerak takav ili su takvi svi ako su takvi svi onda je to stvarno sramota
ODNESI TE STRIPOVE NA KIOSK NA KOJEM SI IH KUPIO I TRAŽI NOVCE NATRAG!!!! AKO NE DOBIŠ NOVCE NATRAG ONDA SI "pičkica"!!!! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 23/07/2013 : 23:40:33
|
Nije ni to sve što se tiče zagorovih giganata. Baš danas sam podijelio sa ljudima na forumu pod temu ZAGOR GIGANT BR 5. Čitaj,pa ćeš vidjeti kako ljudi pucaju od smijeha i to sa potpunim pravom. Uglavnom-br.5 svi hvale,pa sam danas otišao u trafiku da ga kupim. Uzmam ga u ruke i otvorim,a ono-sve u crno bijeloj tehnici. Boja samo na korici. Ali je zato cijena ista kao i da je u boji.
Zagor Gigant izdanja nisu u boji. Originalni Italijanski su crno bijeli, i tamo su trenutno samo tri broja objavili.
To sto je u Hrvatskoj Ludens objavio prva 3 broja u boji je zajebancija; jednostavno su izdali 3 klasicne Zagor epizode u boji koje je Italija davno objavila u nekom luksuznom izdanju. Te price nemaju veze sa Gigant izdanjom, per se; samo su reprintovali stare epizode, i obojili ih k'o po dlakama behaderovim. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5265 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 23/07/2013 : 23:40:44
|
Šalu na stranu...ja sam u zadnjih 20-tak godina što na kiosk,što u Stripove na kvadrat,te nekdašnji libellus-današnji SKABšestoinešto vratio možda i stotinu stripova...nikad problema-uvjek zamjene. |
|
|
zlatko900
Average Member
944 Posts
Posted - 23/07/2013 : 23:42:32
|
Zagorovih giganata ima 5 komada,a imaju više grešaka nego ZS u 1103 komada. Čini mi se da netko previše olako shvata svoj posao,pa se ide na ono-ma to je zagor,prodat će se,a samo je to danas bitno... |
|
|
zlatko900
Average Member
944 Posts
Posted - 23/07/2013 : 23:50:25
|
quote: Originally posted by acestroke
Nije ni to sve što se tiče zagorovih giganata. Baš danas sam podijelio sa ljudima na forumu pod temu ZAGOR GIGANT BR 5. Čitaj,pa ćeš vidjeti kako ljudi pucaju od smijeha i to sa potpunim pravom. Uglavnom-br.5 svi hvale,pa sam danas otišao u trafiku da ga kupim. Uzmam ga u ruke i otvorim,a ono-sve u crno bijeloj tehnici. Boja samo na korici. Ali je zato cijena ista kao i da je u boji.
Zagor Gigant izdanja nisu u boji. Originalni Italijanski su crno bijeli, i tamo su trenutno samo tri broja objavili.
To sto je u Hrvatskoj Ludens objavio prva 3 broja u boji je zajebancija; jednostavno su izdali 3 klasicne Zagor epizode u boji koje je Italija davno objavila u nekom luksuznom izdanju. Te price nemaju veze sa Gigant izdanjom, per se; samo su reprintovali stare epizode, i obojili ih k'o po dlakama behaderovim.
Mene osobno uopće ne zanima kako je objavljen u Italiji. Ako su ovdje riješili da ga objavljuju u boji,onda neka to bude U BOJI. I neka opravdaju cijenu po kojoj ga prodaju. A ako nije u koloru onda neka to i naznače,da ljudi znaju šta kupuju,pa svakome po želji. Uništava se onaj gušt čitanja,kad trebaš kod okulista naručiti posebne naočale da bi raspoznao boje na papiru. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 23/07/2013 : 23:51:47
|
quote: Originally posted by Oki
ODNESI TE STRIPOVE NA KIOSK NA KOJEM SI IH KUPIO I TRAŽI NOVCE NATRAG!!!! AKO NE DOBIŠ NOVCE NATRAG ONDA SI "pičkica"!!!!
Pa nema kiosk veze s tim to je ludensova pogreska |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 23/07/2013 : 23:54:37
|
quote: Originally posted by zlatko900 Mene osobno uopće ne zanima kako je objavljen u Italiji. Ako su ovdje riješili da ga objavljuju u boji,onda neka to bude U BOJI. I neka opravdaju cijenu po kojoj ga prodaju. A ako nije u koloru onda neka to i naznače,da ljudi znaju šta kupuju,pa svakome po želji. Uništava se onaj gušt čitanja,kad trebaš kod okulista naručiti posebne naočale da bi raspoznao boje na papiru.
Zlatko, hajde pokazi mi gdje to pise da je ovaj novi Zagor Gigant 5 u boji... na naslovnici? Ja to nigdje ne vidim.
Crno bijeli u Italiji = crno bijeli u Hrvatskoj.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
Edited by - acestroke on 23/07/2013 23:55:20 |
|
|
zlatko900
Average Member
944 Posts
Posted - 24/07/2013 : 00:12:58
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by zlatko900 Mene osobno uopće ne zanima kako je objavljen u Italiji. Ako su ovdje riješili da ga objavljuju u boji,onda neka to bude U BOJI. I neka opravdaju cijenu po kojoj ga prodaju. A ako nije u koloru onda neka to i naznače,da ljudi znaju šta kupuju,pa svakome po želji. Uništava se onaj gušt čitanja,kad trebaš kod okulista naručiti posebne naočale da bi raspoznao boje na papiru.
Zlatko, hajde pokazi mi gdje to pise da je ovaj novi Zagor Gigant 5 u boji... na naslovnici? Ja to nigdje ne vidim.
Crno bijeli u Italiji = crno bijeli u Hrvatskoj.
Pa ja ga nisam ni kupio zato što je crno-bijeli. Prelistaj zadnje 2-3 stranice ovog topica,pa ćeš vidjeti komentare ljudi koji kažu da je njihov-u boji. A neznam dali je i to naznačeno jer ga nisam kupio,smučilo mi se kad sam ga vidio crno-bijelog. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26739 Posts
Posted - 24/07/2013 : 00:16:12
|
Zagorovih giganata ima 5 komada,a imaju više grešaka nego ZS u 1103 komada. Čini mi se da netko previše olako shvata svoj posao,pa se ide na ono-ma to je zagor,prodat će se,a samo je to danas bitno...
To ti misliš. Inače,dobro ti je neko rekao,vrati na kiosk u kojem si kupio stripove. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26739 Posts
Posted - 24/07/2013 : 00:17:59
|
Pa ja ga nisam ni kupio zato što je crno-bijeli. Prelistaj zadnje 2-3 stranice ovog topica,pa ćeš vidjeti komentare ljudi koji kažu da je njihov-u boji. A neznam dali je i to naznačeno jer ga nisam kupio,smučilo mi se kad sam ga vidio crno-bijelog.
Jesi li tako stvarno naivan ili je možda do godina? |
Edited by - jaki on 24/07/2013 00:18:26 |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 24/07/2013 : 00:18:05
|
quote: Pa ja ga nisam ni kupio zato što je crno-bijeli. Prelistaj zadnje 2-3 stranice ovog topica,pa ćeš vidjeti komentare ljudi koji kažu da je njihov-u boji. A neznam dali je i to naznačeno jer ga nisam kupio,smučilo mi se kad sam ga vidio crno-bijelog.
To je zezancija, činjenica da su "pravi" giganti (oni u Italiji) crno-bijeli je poznata svima (ili da kažem skoro svima) pa su te zato "uhvatili u đir"! |
Edited by - solar on 24/07/2013 00:18:41 |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26739 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26739 Posts
Posted - 24/07/2013 : 00:21:09
|
Pa nema kiosk veze s tim to je ludensova pogreska
Kiosk prodaje proizvod i kao takav mora i primiti povrat neispravne robe. Imaš zakon o zaštiti potrošača negdi na netu. |
Edited by - jaki on 24/07/2013 00:21:25 |
|
|
Topic |
|