da, posljednji je DEVETEROBROJ, a neki su PETEROBROJI,, šareno uglavnom ako ćemo biti najprecizniji,,
44 godine Alan Forda u HR BOB NA BOBU u SNK SVEČANA VEČERA u SNK NASLJEDSTVO IZ TEKSASA u SNK
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ako vec reizdaju po n-ti put, neka bar izdaju neko pravo kolekcionarsko izdanje, s vise brojeva po broju, tvrde korice, kao sto rekoh Fibra ili Libellus kvalitete, Brixijev prijevod se podrazumijeva...
Ako vec reizdaju po n-ti put, neka bar izdaju neko pravo kolekcionarsko izdanje, s vise brojeva po broju, tvrde korice, kao sto rekoh Fibra ili Libellus kvalitete, Brixijev prijevod se podrazumijeva...
Ne moraju tvrde korice, malo bolji papir, otisak, font, ispravljene greške u kucanju Briksijevog prevoda i ispravka prevoda gde je on grešio.
Znači da bismo ubrzo mogli vidjeti i onaj AF 1000.
pa ja se nadam najkasnije do zime... s obzirom da br.500 ima preko 250 stranica, možda je i br.1000 neka debeljuca ?
44 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
44 godine Alan Forda u HR Svečano izdanje Alan Forda br.5OO na čak 256 str. već na kioscima
Jel se zna sta je ovo zlatni klasik ,da li ce mozda ici kao trobroj ili vise brojeva po nizoj cijeni ili?
prvo je bio klasik... pa super klasik... pa sad ide zlatni klasik...
A dobro znam i ja sta je izlazilo i kojim redoslijedom ali da li iko zna sta ce tacno da bude ovaj zlatni klasik,bilo bi odlicno da budu trobroji od pocetka
A dobro znam i ja sta je izlazilo i kojim redoslijedom ali da li iko zna sta ce tacno da bude ovaj zlatni klasik,bilo bi odlicno da budu trobroji od pocetka
Ako dobro čitam šta nam globinjo poručuje, biće isto ko klasik ili superklasik Trobroji, izgleda, neki drugi put (:
Ako dobro čitam šta nam globinjo poručuje, biće isto ko klasik ili superklasik Trobroji, izgleda, neki drugi put (:
Ja se iskreno nadam jer do sada nisam pratio klasik u superklasik,ovo bi mi bas dobro doslo
valjda će slijediti nove naslovnice iz ITA (npr. iz TNT gold, TNT-story ili drugih serija) - šteta ako opet budu baš iste naslovnice
nekoliko primjera za br.1 :
itd
44 godine Alan Forda u HR Svečano izdanje Alan Forda br.500 na čak 256 str. već na kioscima
Ipak bi nekako najbolje legli trobroji,ja bar tako mislim.Ali,ako budu pojedinacne epizode sa drugim naslovnicama vrag ce me natjerati da kupujem,iako imam sve Klasike dosad.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Ako dobro čitam šta nam globinjo poručuje, biće isto ko klasik ili superklasik