forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Najbolji SBE mini serijal
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 01/07/2013 : 16:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Brad Barron Iako nisam pristalica SF-a, vrlo solidan. 4
Skriveno Lice Odlican serijal, dosta drugaciji od klasicnih SBE izdanja, ako po nicemu drugom ono po mestu desavanja. 5
Shangai Devil Imam ih sve, ali cekam da se zavrsi serijal.
Gea Po mom (verovatno usamljenom ) misljenju najslabiji od ponudjenih serijala. Ocena 2 samo zbog perfekcije Darkwooda.
Lilith Iako nije zavrsen, citam ga i vrlo mi se dopada. 5-
Jedno doba, jedna prica Na osnovu prve dve price cista 5, ali mi je broj 1 bolji od 2.
Price iz baze Drugdje Odlicno izdanje, jedno od mojih najdrazih od LL. 5
Cassidy Apsolutno najbolja strip-sveska od svih ponudjenih. 5+
Greystorm Kao SD.Imam ih sve, ali cekam da se zavrsi serijal. Ono sto sam procitao dosta obecava.
Caravan Solidno osvezenje, ali ne vise od 4.
Jan Dix Imam i cekam ostalo. Procitao keca, nedovoljno za ocenu.
Leo Pulp Strip je OK, ali mi nije za SBE.
Damian Odusevljenje jednako kao kod Cassidyja, cak i za nijansu vece.5+

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5265 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 02/08/2013 : 10:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Cassidy ispred Greystorma kojeg između ostalog još nisam pročitao(kada će već jednom ta zadnja četiri broja!?)
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5265 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 02/08/2013 : 10:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Skriveno lice sam pročitao...nije loše,ali nije ni nešto extra,a mislim da je Shangai devil trebao ići u isti koš sa Skrivenim licem?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18814 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/08/2013 : 10:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
od noviteta su Casidy i Grejstorm veliko osviježenje, odlični serijali, pogotovo Grejstorm zanimljive tematike...
onda Skriveno Lice(Šangaja čekam od Libellusa)...ostale novitete me nisu dirnule previše...više se uzdam u stare provjerene
junake...Cure ala Lilith,Gea,Julija me ne diraju previše...malo sam konzervativan što se toga tiče...ali samo u stripu,da se razumemo.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 02/08/2013 10:58:37
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000