forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ma ne mogu...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Govinda
Junior Member

Croatia
372 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 02/08/2013 : 12:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Govinda a Private Message  Reply with Quote
...provarit ni DC comics ni Marvela...užas i nasilje u današnjim novim generacijama. Mora bit da sam ostaria...

Bonelli mi je zakon, više manje normalni junaci

Edited by - Govinda on 02/08/2013 12:33:50

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/08/2013 : 12:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ne brini se, sasvim si normalan...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22308 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/08/2013 : 12:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Znas li ti da je TEX poubijao vise ljudi nego svi superjunaci zajedno, ukoliko ostavimo Punishera i Loba po strani.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7652 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 02/08/2013 : 12:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
... ne računajući sve epizode.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Govinda
Junior Member

Croatia
372 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 02/08/2013 : 12:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Govinda a Private Message  Reply with Quote
e pa to je potez. Kao nije, al je, ni ne primjetiš. Ali ovi super svemirski junaci šta spašavaju Zemlju svaki dan, povraća mi se. Desetke stripova svaki dan u Americi izlazi, ali džabe sve... valjda zato šta smo odrasli na ovim Bonellijevim...
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 02/08/2013 : 12:55:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ja sam mislio da stripovi više nisu za mene.
Magični mi se zgadio, Nathan mi je postao dosadan, a i Zagora više ne pratim.

A onda sam pročitao New X-Men i shvatio da su stripovi još uvijek za mene i da mogu rulati.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18814 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/08/2013 : 13:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Govinda

...provarit ni DC comics ni Marvela...užas i nasilje u današnjim novim generacijama. Mora bit da sam ostaria...

ko bi te bolje razumio od mene, probao sve i svašta ali Bonelli me izpunjava...da nije samo nostalgija posredi dokaz je da mi se sviđaju i bonelli kratki serijali...šta govorit...Bonelli mi je izgleda pisan na kožu...na sreću.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12913 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 02/08/2013 : 13:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zar se u Bonellijevim stripovima likovi miluju perjem?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 02/08/2013 : 13:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Pa u Bonelliju nema ništa manje nasilja nego u američkim stripovima. To ovisi od autora do autora, kakva im je filozofija. Recimo u Ultimate univerzumu smo generalno vidjeli normalnu količinu nasilja, sve do Ultimatuma u kojem je Loeb prikazao scene kanibalizma (preko cijele stranice!) i raznih gnjusnih prizora odgrizanja i smrskavanja glava i sličnoga što je potpuno, ali potpuno učinilo da Ultimate universe izgubi svoj identitet i propadne. Poslije Ultimatuma se sve vratilo na staro i sad čak ima manje nasilja nego ikad prije...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Tommy.H
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 13/06/2013

Posted - 02/08/2013 : 13:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tommy.H a Private Message  Reply with Quote
quote:

e pa to je potez. Kao nije, al je, ni ne primjetiš. Ali ovi super svemirski junaci šta spašavaju Zemlju svaki dan, povraća mi se. Desetke stripova svaki dan u Americi izlazi, ali džabe sve... valjda zato šta smo odrasli na ovim Bonellijevim...

vjerum mi nisi jedini ja imam isto misljenje bonelli stripovi su ono sto me zadovoljava sve ovo ostalo nije to to
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/08/2013 : 15:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tommy.H

quote:

vjerum mi nisi jedini ja imam isto misljenje bonelli stripovi su ono sto me zadovoljava sve ovo ostalo nije to to

zarolani ili stranica po stranicu?

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/08/2013 : 15:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znaš li da postoje i američki stripovi gdje glavni likovi ne nose gaće (na hlačama) i ne spašavaju Zemlju svaki dan? Pritom ne mislim na erotske.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/08/2013 : 15:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Znaš li da postoje i američki stripovi gdje glavni likovi ne nose gaće (na hlačama) i ne spašavaju Zemlju svaki dan? Pritom ne mislim na erotske.

Amen, Dee. Sad ti pokusaj to objasnit nekima ...

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26739 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/08/2013 : 15:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

zarolani ili stranica po stranicu?

Stari vraču,uljepšavaš mi dan

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18814 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/08/2013 : 16:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

nikad čuo....ali aku nisu erotski...ne zanimaju me.
a Govinda...svaka čast za topic...malo ko je na ovom forumu javno priznao(ima i cura gore) da ne može više...+ za hrabrost.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 02/08/2013 16:24:30
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10812 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 02/08/2013 : 18:45:51  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ja isto kad sam procitao opus Annihilationa,Thanosa,Guardiansa itd bilo mi muka od tih plazmatskih izboja iz toboznjih rukavica I narukvica I slicnih iskrenja,rekoh sebi nikad vise....
Bonelli me vizuelno I scenaristicki opusta a sto je najbitnije svi su ljudi....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
16988 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/08/2013 : 19:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

ko bi te bolje razumio od mene, probao sve i svašta ali Bonelli me izpunjava...da nije samo nostalgija posredi dokaz je da mi se sviđaju i bonelli kratki serijali...šta govorit...Bonelli mi je izgleda pisan na kožu...na sreću.

Dečki, razumijem vas potpuno
Mogu živjeti samo na Bonelliju i malo kruha i vode
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3014 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 02/08/2013 : 20:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad sam vidio naslov teme pomislio sam da je neka glupost,ali vidim da nije.U potpunosti se slazem sa tobom.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 02/08/2013 : 20:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031
Dečki, razumijem vas potpuno
Mogu živjeti samo na Bonelliju i malo kruha i vode

To su govorili i stari Rimljani : Kruha , Bonellija i igara !!

----------
Trenutačno se sluša: Morcheeba - Even Though
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2839 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/08/2013 : 20:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Meni ce Bonelli ostati osnova svih stripova. I uvjek cu se vracati ka njemu.

No, sa godinama sam sve vise zelio probati nesto novo te ici u sirinu svijeta stripa. I presretan sam zbog toga sto mi je uspjelo.

Naravno, prve ljubavi necu zaboraviti nikad.

Jack the Black.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
16988 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/08/2013 : 20:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ma i ja svašta čitam, ove sam godine u knjižnici posudio 50-60 BD albuma, ima tu puno dobrog štiva, ali Bonelli je otac i majka svih stripova...
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

944 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 02/08/2013 : 21:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
Bonelli je- numero uno. Ima nasilja kao i u svakom stripu,ali je to tako prikazano da ga bez problema mogu čitati djeca čim nauče abecedu. Za razliku od "svemirskih kauboja" kojima često ni ime neznaju izgovoriti. Uglavnom-svakome po volji,ali ja sam odrastao na Bonelliju i svi ostali mu gledaju u leđa.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 02/08/2013 : 21:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

USA smeća koliko hoćeš, naravno. Ali hiperprokukcija je iznjedrila i naslove koji dižu obrvu. Najbolje red Bonellija, red Mange, red Francuza, red Amera. Ako izabareš kako treba bit će to prvoklasna torta.
A nasilje... Pa stripovi su puni nasilja. Osobno ni ne bih želio čitati strip u kojem se junaci takmiče tko će nabrati ljepšu kitu cvijeća.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 02/08/2013 21:59:26
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 02/08/2013 : 22:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mogu živjeti samo na Bonelliju i malo kruha i vode.

Ako smo mogli tako sa 7 godina, možemo i sa 57.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
16988 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/08/2013 : 22:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

Mogu živjeti samo na Bonelliju i malo kruha i vode.

Ako smo mogli tako sa 7 godina, možemo i sa 57.

Još kako, samo da je zdravlja i stripova
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 03/08/2013 : 00:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
A kad ja kazem da je boneli broj 1 onda sam ja budala !!!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000