blek je jači, potukao je 7 džinova, ali zagor je na višem stupnju svijesti i odradio bi tako da se blek troši za njegovu ideju pravde. blek bi iskrčio močvare, istjerao prodavače viskija, izveo nepoznata plemena i životinje na svjetlo, porušio džunglu, a zagor bi sve to formulirao u program.
blek je jači, potukao je 7 džinova, ali zagor je na višem stupnju svijesti i odradio bi tako da se blek troši za njegovu ideju pravde. blek bi iskrčio močvare, istjerao prodavače viskija, izveo nepoznata plemena i životinje na svjetlo, porušio džunglu, a zagor bi sve to formulirao u program.
Bravo majstore!
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
jedne noci mali rodi proba da ga nadje vidi cika zagor cuci pored u sred kradje kakva slika, kamen polete u glavu zagor pade - rodi stade, bigidi bio je u pravu ko bi reko' tako poznat tako pogan jedva cekam da se sazna kakva mu je kazna ovo mora da se zna, tako prodje svako ko sa blekom hoce da se zeza, da se svadja s njim da sravnjuje racune svi sto prodju kao zagor sigurno ne treba da se bune
Nema tu sta vise da se doda, stvar je odavno svima vec jasna!!!!!!!! Ali za one koji ne znaju i koji ponovo postavljaju jedno te isto pitanje evo odgovora:
Nema tu sta vise da se doda stvar, je odavno svima vec jasna!!!!!!!! Ali za one koji ne znaju i koji ponovo postavljaju jedno te isto pitanje evo odgovora:
Epic!!
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Odgovorno tvrdim da bi Blek prepikao i Chucka Norrisa... o Zagoru da ne govorimo... ono čisto po mišićima... ali meni se čini da bi taj fajt izgledao ko ovaj dole... Zagor je Indy naravno... o tome je Burattini govorio...
Odgovorno tvrdim da bi Blek prepikao i Chucka Norrisa... o Zagoru da ne govorimo... ono čisto po mišićima... ali meni se čini da bi taj fajt izgledao ko ovaj dole... Zagor je Indy naravno... o tome je Burattini govorio...
Zagor. Blek je navikao da pobjedjuje sa jednim udarcem, nije navikao na pravu borbu. Zagor je tip koji je dosta toga pretrpio, ponekad i nesto sto izgleda kao i poraz, ali onda predje cijeli svijet da bi prolio krv protivniku. Ne postoji ta misija rupa u koju bi se Blek mogao zavuci a da ga Zagor ne pronadje.