Ova tema je odspavala par mijeseci, nadam se da se opet malo probudi
Evo kod nas je izašlo ovih osam autiča, danas Polski Fiat 125P. Pustiču ih u kutijicama, bolje ovako i zbog prašine i manje prostora zauzmu, ako ih staviš jednog na drugog.
Izgleda da su malo iscrpeli teme,pa nisam zeleo da ucestvujem samo radi reda.Mora se priznati da je doslo do zasicenja i pada kavaliteta ili kvalitete kako sr vec kaze.
evo nas opet u toj temi-zaspala hehe. Da li neko sakuplja DeAgostinijeve autiče? Kod nas nije izašla Lada Niva (umesto nje izašao neki ruski kamion)-malo ču još sačekati, ako ga ne bude, da li se još dobije u Hrvatskoj? Ili idu u remitendu i vračaju se stariji brojevi revije i autiča.Plava Lada je bila broj6-Legendarni automobili. Ostali brojevi idu redom kao u Hrvatskoj. Sledeči autič biče Spaček :)
---
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
I novo stanje. Sutra trabant-21 broj i nova mapa. Da li je kod vas več vani nova mapa za revije? Znam da ste jedan autič ispred. Kod nas nije izašla plava Lada Niva.
Inače su to figurice od Character Building construction toys, kupuju se u vrećicama kao Lego minifigs. Do sad su izdali od Doctor Who-a: 3 serije po 10 figura, jednu seriju od 12 ali samo 4 nove figure (ostale se ponavljaju), serija svih 11 doktora povodom 50. godišnjice,... Jedini problem je što svaka serija ima po 5 super rare figure koje nema šanse da nabavim (svaka je izdana u samo 100 ili 200 primjeraka). Na eBayu imaju enormne cijene.
i novo stanje legendi. Kod nas je izašao 30 autič. Jedva čekam nastavak i ni ne znam što izadje, bolje je iznenadjenje, kad ideš na kiosk, kao kod stripa.
15eu, moglo bi biti i manje, bar oko 10eu. Ali je jedinstven. Ako su Fiče sa svim mogučim napisima po 21eu, nije toliko. Inače Fiče su po od 5-7 eu. na ovoj strani od druga možeš videti lepo sredjene avtiče Fičkote http://www.zzvis.si/zbirke/Avto%20makete/avtocki/index.html
-
SETIO SAM SE MOG DUŽNIKA IZ NOVOG SADA, EVO TOLIKO, SAMO MI JE OSTALA OVA SLIKA ZA USPOMENU, I PROŠLO JE JEDNA GODINA. JEDINI ČOVJEK KOJI ME JE ZAJE..O ZBOG POŠILJKE, PA SRETNO I NJEMU, PA LJUDI SMO.A HTEO SAM SAMO OVAJ ALBUM SA ŽIVOTINJAMA, ZA DOBRU CIJENU. EVO SLIČICE
neču ovo zaboraviti, več je proteklo 5 godina od toga, kao da je bilo jučer
Još malo ču vas vratiti u djetinstvo 70-80. Ove kasicice-žličke dobile su se na blagajni, kad si uzeo sladoled (u lopticama, u kartonastim kutijicama,...). Bile su u belom perforiranom papiriču jedan uz drugu.
Pozadi piše:
sladoled Kekec
sladoled Krpan
sladoled Janko