Mozda na kraju prodam LL i kupim Agarthi, uz pretpostavku da se nađe kupac za LL kolekciju, ali za neke pristojne novce (znaci masta svinja o kukuruz). Ionako mi Gigijeve naslovnice ne pasu... da je bar Parlov htio ostati jos za tih 5 naslovnica...
Aha, vidim 3,5 eura, nova cijena... hmmm... ali jest kvalitetno izdanje.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Aha, vidim 3,5 eura, nova cijena... hmmm... ali jest kvalitetno izdanje.
Cijena za zadržati i LL knjige i uzeti naše. Ne treba biti ili-ili.
Inače je prošla cijena od 3 eura ionako nešto manje od 6 KM (da budemo precizni, 5,87 KM), tako da sa 3,5 eura sada samo plaćate razliku prošlih knjiga.
Sljedeći ili eventualno onaj tamo ptak idu Jan Dix 3 i 4 zajedno. Koliko sam ja shvatio nema više sitacija da izađe po jedan broj, bar su tako pričali stalno, a piše i u predgovoru Magičnog Vjetra 4 baš to..
Ček malo, a što bi s onim Ambrosinijevim serijalom, kakoliseveć zove?! Jan Dix!
Pa do kraja 2014. bi trebao biti gotov. SL bi trebalo do kraja ove završiti, barem tako mislim.
Provjerena informacija JD nece zavrsiti u ovoj godni jer ima jos mnogo stripova za izac,nesto se dobro kuha kod AC-a tako da me nebi zacudilo da se i Teler prvi broj pojavi do kraja godine(ovo nije potvrdjena informacija)Ma meni je bitno da SL zavrsi do kraja godine ,a da onda pocnu sa SD.
Ček malo, a što bi s onim Ambrosinijevim serijalom, kakoliseveć zove?! Jan Dix!
Pa do kraja 2014. bi trebao biti gotov. SL bi trebalo do kraja ove završiti, barem tako mislim.
Provjerena informacija JD nece zavrsiti u ovoj godni jer ima jos mnogo stripova za izac,nesto se dobro kuha kod AC-a tako da me nebi zacudilo da se i Teler prvi broj pojavi do kraja godine(ovo nije potvrdjena informacija)Ma meni je bitno da SL zavrsi do kraja godine ,a da onda pocnu sa SD.
Sto se tice Skrivenog Lica toplo ga svima preporucujem.Kratki serijal koji je odlican a sto se tice kvalitete kao i ostala Agarthi izdanja vrhunsko i moram reci da sam i ja jedan od onih sto prizeljkuje da Agarthi pocne sa Kit Tellerom
Počne sa Kitom...A kad će se završiti kad neko uvijek nanovo počinje otpočetka? Te prve epizode su bile već dva puta u LMS i jedanput u VG a sad bi opet trebale po četvrti puta u AG.Barem da imaju brz ritam ali ne vjerujem sudeći po njihovim ostalim izdanjima. Da bi se prebacili na AG trebali bi izdavati barem dva mjesečno da bi stigli za par godina VG.
Stalno se pocinje sa vecinom izdanja i neka guraju a neka ne. Ocito nije sve do junaka kojeg guras, nego do jos x Faktora. Licno mislim da Kit Teller ne bi bio potez s obzirom da nije pretjerano puno izdavaca ga izdavalo. LMS je druga prica ko to skuplja on ce to uzimati bez obzira na sve, ali ima gomila ljudi koji uopste ne skupljaju LMS, cak puno vise od ovih sto skupljaju i to bi mogla biti ta klijantela. Mnogi nisu uzimali VG ili im nisu bili dostupni i slicno, pogotovu za ljude iz BiH gdje je dosta da kazem tesko doci do pola stvari, tako i do Kit Teller VG. U svakom slucaju ako se bude radio nece to biti neki ogromni tiraz, ali siguran sam da se jedna pristojna brojka moze prodati kad je Kit Teller upitanju, naravno ako budu radili kako treba, imali dobar tempo i slicno, jer bez toga nema nista.
Mnogo ljudi?U doba kad većina stripova se ne proda preko tisuću komada zamišljati da bi se Kit Teller prodao u nekoj zadovoljavajućoj količini i još pored sasvim živog Van Gogha,te kvalitetom većine priča za djecu je malo suluda.Ja da sam izdavač sasvim sigurno ne bi krenuo s tim ali tko voli... Ako krenu jedino ih može spasiti suludo brz ritam izdavanja i velika cijena za par stotina zaljubljenika.
Počne sa Kitom...A kad će se završiti kad neko uvijek nanovo počinje otpočetka? Te prve epizode su bile već dva puta u LMS i jedanput u VG a sad bi opet trebale po četvrti puta u AG.Barem da imaju brz ritam ali ne vjerujem sudeći po njihovim ostalim izdanjima. Da bi se prebacili na AG trebali bi izdavati barem dva mjesečno da bi stigli za par godina VG.
i van gogh je prve epizode izdao dva puta...barem prvih 9 brojeva...