Poll Question:
Dakle da vidim i vase misljenje koji vam je najdrazi(najbolji)zagor maxi meni osobno su marinci(nadam se da mi necete reci da je ovo vec bilo jel ja nisam naso)
Choices:
dolina sunca,uzasno prokletstvo
dugo putovanje
covijek s crnom maskom,sjena na suncu
napustena utvrda
nocna mora na moru
tajni agenti
marinci
ratnici
plameno brdo
smrtonosna utrka
tonkin gnjev
crni osvetnik
covijek na nisanu
zracna banda
ja sam se dvoumio između dugo putovanje i marinci ali na kraju sam odabrao dugo putovanje jer je prica puno emotivnija i napravljena na temelju stvarnih povjesnih cinjenica. po meni bi bilo 1.dugo putovanje 2.marinci 3.tonkin gnjev
ja sam se dvoumio između dugo putovanje i marinci ali na kraju sam odabrao dugo putovanje jer je prica puno emotivnija i napravljena na temelju stvarnih povjesnih cinjenica. po meni bi bilo 1.dugo putovanje 2.marinci 3.tonkin gnjev
Davno sam to citao prica je ok al mi nije nekako u zagorovom stilu(jel mi se to cini ili je zagor napocetku bio obucen u odijelo???)
Davno sam to citao prica je ok al mi nije nekako u zagorovom stilu(jel mi se to cini ili je zagor napocetku bio obucen u odijelo???)
je bio je kat je išao kod predsjednika ali se je brzo riješio i predsjednika i odjela to je naš zagor.Da istina prica nije bas klasični zagor ali mene se je jako dojmila.
Predsijednik je stvarna licnost ili neki izmisljeni lik?????Davno sam ovo citao a nemam ga doma!!
je bio je kat je išao kod predsjednika ali se je brzo riješio i predsjednika i odjela to je naš zagor.Da istina prica nije bas klasični zagor ali mene se je jako dojmila.
Ovo mi je nemoguce odgovoriti! Izdvojio bih ovih 5: Dugo putovanje, Tajni agenti, Marinci, Ratnici i Crni Osvetnik.
Po kvaliteti price sigurno mi je najbolji Dugo putovanje, ali je uzitak umanjen Chiarollinim crtezom! S druge strane najbolji za opustanje su mi Tajni agenti i Ratnici, dok su Marinci i Crni Osvetnik dobar spoj jake price i akcije.
Ista stvar i kod mene, samo što bi kod mene na trećem mjestu bio br. 10: Smrtonosna Utrka.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
--- kod pollova funkciju who votes uvijek podesiti na members only, inace se moze desiti da bude miniran. ---
Crni osvetnik je po mom misljenju najbolji maxi do sada. Mignacco se pokazao kao majstor trilerskih prica, mada je Laurentti traljav i brzoplet kao i uvijek.
Zabavno i sjajno nacrtano = Ratnici, odličan scenarij uz lošiji crtež = Dugo putovanje... Ipak Ratnici! Maxi je jedna od najboljih edicija, kao potpuno loše izdvajam samo Noćna mora na moru (ajme majko užasa li...), Čovjek s crnom maskom/Sjena na suncu (katastrofa od scenarija i Donatelli u najgoroj fazi) i Zračna banda...
Odlični su i Marinci, Čovjek na nišanu, Crni osvetnik i Tonkin gnjev...
Ovo mi je nemoguce odgovoriti! Izdvojio bih ovih 5: Dugo putovanje, Tajni agenti, Marinci, Ratnici i Crni Osvetnik.
Po kvaliteti price sigurno mi je najbolji Dugo putovanje, ali je uzitak umanjen Chiarollinim crtezom! S druge strane najbolji za opustanje su mi Tajni agenti i Ratnici, dok su Marinci i Crni Osvetnik dobar spoj jake price i akcije.
1. Crni osvetnik 2. Smrtonosna utrka (ocijenio sam scenario, crtež bih možda mogao biti na višem nivou, ali svejedno, zimske priče Zagora oduvijek su mi se sviđale) 3. Dugooooooooooo putovanje