sad sam u dilemi da li da ostavim ovaj sa dvije naslovne u kolekciji ili onaj prvi...ovaj sa dvije naslovne ima manu što je oko pola cm kraći od ostalih..
ako hoces mozemo da trgujemo za to ... ja skupljam te zagore sa "fabričkom greškom"
Ja sam bio u dilemi i uzeo tu sa dve naslovnice (kupljeno zato sto je "Vudu" koji mi je falio bio zajedno spakovan sa tom u remitendi), a staru dao bratu kojem inace poklanjam svoje duplikate
sad sam u dilemi da li da ostavim ovaj sa dvije naslovne u kolekciji ili onaj prvi...ovaj sa dvije naslovne ima manu što je oko pola cm kraći od ostalih..
ako hoces mozemo da trgujemo za to ... ja skupljam te zagore sa "fabričkom greškom"
Onaj sa jednom naslovnom ti vjerovatno ima grešku u štampanju. Vidi od stranice 260 pa do kraja(ponavlaju se pasice). Tako da si ako si se riješio onog "faličnog" nabavi ga opet
Pitam zato jer pretpostavljam da velika većina forumaša koja voli Zagora ima Zagor extra, koje je ipak bolje.
Ja kupujem.Prodao sam extru i sad kupujem klasik.Uvijek sam želio kompletnu priču u jednom komadu.Čak sam i moje Zagore iz ZS kad sam ih skupljao prepravljao tako da sam odstranio zadnju naslovnicu i eventualno drugi strip iza zagora te ih lijepio i pravio svoj klasik. Klasik prije klasika
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.