forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Najbolja epizoda talijanskog stripa?????
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/08/2013 : 16:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Iako jako volim Texa ne bih niti jednu njegovu priču stavio u TOP 10 naj talijenskih stripova.

Stavio bih Zagora, Nathana, Kena po dvije epizode. Pa jednu od Magičnog, Martija, Mister Noa, Dylana, Alan Forda.

Inače, nemoguća misija za odabrati najbolje!

Ovo odozgo je 100% istina. Da je ovaj poll Top 100 Bonelli stripova svih vremena, ja ipak ne bi stavio ni jednog Texa tamo, sve je to jedna te ista prica, ponovljena 600+ puta. Isto ovo vazi i za MM.

Nathan, Ken i Magicni imaju najkvalitetnije epizode/price, a i u prvih 50 Dylan brojeva ima dosta bisera.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17086 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/08/2013 : 16:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:
Originally posted by Rahazlam

Zanimljivo,ja nisam cito nesto pretjerano puno stripove(citam DD,MM,MN,TEXA,ZAGORA,BLEKA,MARKA uglavnom sve sto izlazi od ludensa jel mi je ovo preskupo(a nesto i preglupo)po meni je najbolji strip ikada zagor kapetan zmija ili meni draze ocean,a ona scena kad zagor roni to mi je vrh strip scene sto savim sigurno pridonosi fenomenalan,prekrasan,fantastican,cudesan(nemam rijeci skojim bi ga opisao)Ferijev crtez!!!!

Okean je meni jedna od najdrazih Zagorovih prica. Prava ona klasicna avantura!

Najbolji strip
Od Zagora Demoni ludila, Tigar, Sveti breg, Zagor protiv vampira, Sloboda ili smrt...
Mister No: Bilo jednom u Njujorku, Atlantik, Rio Negro...
MV: Decak bele kose, Nemilosrdni...
Teks: Kanadski pobunjenici, Kisa, Patagonija, Lov na coveka...
Kasidija svakome preporucujem.
Takodje i MOHIKANCA.
Dilan Dog: Dugacki pozdrav, Lepota demona, Poslednji covek na zemlji...

Zaboravih ovo napisati, fantazija od stripa
Inače, najbolji Alan Ford mi je Vesela dolina. I to može na listu
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12112 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/08/2013 : 16:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

quote:

Zanimljivo,ja nisam cito nesto pretjerano puno stripove(citam DD,MM,MN,TEXA,ZAGORA,BLEKA,MARKA uglavnom sve sto izlazi od ludensa jel mi je ovo preskupo(a nesto i preglupo)po meni je najbolji strip ikada zagor kapetan zmija ili meni draze ocean,a ona scena kad zagor roni to mi je vrh strip scene sto savim sigurno pridonosi fenomenalan,prekrasan,fantastican,cudesan(nemam rijeci skojim bi ga opisao)Ferijev crtez!!!!

Najbolji strip
Od Zagora Demoni ludila, Tigar, Sveti breg, Zagor protiv vampira, Sloboda ili smrt...
Takodje i MOHIKANCA.

Velka, jesi citao Kasidija?

Vidim da imamo slicne ukuse pa me bas interesuje da li ti se svideo taj serijal.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17086 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/08/2013 : 22:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Najbolji strip
Takodje i MOHIKANCA.

Velka, jesi citao Kasidija?

Vidim da imamo slicne ukuse pa me bas interesuje da li ti se svideo taj serijal.

Nisam
Moram to ispraviti
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/08/2013 : 11:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Iako jako volim Texa ne bih niti jednu njegovu priču stavio u TOP 10 naj talijenskih stripova.

Stavio bih Zagora, Nathana, Kena po dvije epizode. Pa jednu od Magičnog, Martija, Mister Noa, Dylana, Alan Forda.

Ovo odozgo je 100% istina. Da je ovaj poll Top 100 Bonelli stripova svih vremena, ja ipak ne bi stavio ni jednog Texa tamo, sve je to jedna te ista prica, ponovljena 600+ puta. Isto ovo vazi i za MM.

Ovo je tesko krivokletstvo

Po meni je najbolji bonelli Tex, iako mi i mozda nije najdrazi. Nepobjedivi su po meni najbolji bonelli od dugovjecnih serijala. Po meni je strip koji se najvise ponavlja Dylan. Oko Kena i Nathana se dijelom slazem, samo bi tu umjesto magicnog stavio Mister NOa

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8221 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/08/2013 : 11:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
pošto je ovo u bonelijevom podforumu, pretpostavljam da ne treba komplicirati s hugom prattom, manarom, gipijem, toppijem, b&m albumima...

u tom slučaju bi ja u top 10 stavio jednu zagorovu priču, dvije dilanove, jednu nathanovu i šest kenova

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/08/2013 : 12:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nathan, Ken i Magicni imaju najkvalitetnije epizode/price, a i u prvih 50 Dylan brojeva ima dosta bisera.

Nije baš. Više ti se sviđa Zagor, ali kod njega se ponavlja više stvari nego u Texu.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 15/08/2013 : 20:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

O cemu pricas ti????
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 15/08/2013 : 22:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

O cemu pricas ti????

O onom sto je napisano odozgo.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29639 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/08/2013 : 22:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Nojev let, Bilo jednom u NY, Sedam gradova Cibole, Moby Dick...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17086 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 15/08/2013 : 22:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Mister No ima stvarno izvrsnih stripova - evo nekih koji mi padaju na pamet : Rio Negro, Atlantic, Ananga, UFO, Dvoboj na Pantanalu, Argentina, Mister No ide u rat, Leteći tigrovi, Mafija ne prašta, Bilo jednom u New Yorku (najbolji pilot "novog" doba!!)...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 15/08/2013 : 23:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mister No ima stvarno izvrsnih stripova - evo nekih koji mi padaju na pamet : Rio Negro, Atlantic, Ananga, UFO, Dvoboj na Pantanalu, Argentina, Mister No ide u rat, Leteći tigrovi, Mafija ne prašta, Bilo jednom u New Yorku (najbolji pilot "novog" doba!!)...

Ovo odozgo su i kod mene vrhunci pilotovog serijala.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33040 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 16/08/2013 : 08:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Prvih 12 Kenova!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17086 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/08/2013 : 20:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovo odozgo su i kod mene vrhunci pilotovog serijala.

Generacija
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 17/08/2013 : 20:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisam znao da toliko mrzis TEXA!!!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/08/2013 : 20:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ovo radi samo zato jer je previše ljubomoran radi činjenice da je Tex bolji od Zagora. Zato i namjerno neće da prevodi Texove epizode na engleski, jer shvaća da bi to njegova izdanja Zagija uništilo maksimalno.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 17/08/2013 : 20:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Ovo radi samo zato jer je previše ljubomoran radi činjenice da je Tex bolji od Zagora. Zato i namjerno neće da prevodi Texove epizode na engleski, jer shvaća da bi to njegova izdanja Zagija uništilo maksimalno.

U pravu si.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/08/2013 : 21:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
prevodi on i Texa

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 17/08/2013 : 21:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Bilo jednom u New Yorku, Uspomene Nevidljivog, Demoni Ludila.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 17/08/2013 : 22:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Bilo jednom u New Yorku
Uspomene nevidljivog
Rio Negro
Mafija ne prašta

Može netko objasnit u čemu je fora s gorenavedenim brojevima? Meni su sve to još i ispodprosječne epizode...

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/08/2013 : 13:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
O ukusima se ne raspravlja. Da se bira najgori Bonelli, ja bih prvo pomislio na Demone ludila, ali očito je većini dobar.

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 18/08/2013 : 13:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

O ukusima se ne raspravlja.

Pa forum služi upravo tome da se raspravlja o ukusima...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/08/2013 : 13:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Više da se iznose ukusi, sumnjam da ovdje netko može uvjeriti nekoga da promijeni mišljenje.

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 18/08/2013 : 13:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

. Da se bira najgori Bonelli, ja bih prvo pomislio na Demone ludila.

Imas pivo,cim se vidimo!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/08/2013 : 13:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Mi se stvarno slažemo oko svega, samo nas navijački ukusi razdvajaju.
Ali to je tvoja greška.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000