Author |
Topic  |
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 14/08/2013 : 16:29:01
|
quote: Originally posted by dcopic
Iako jako volim Texa ne bih niti jednu njegovu priču stavio u TOP 10 naj talijenskih stripova.
Stavio bih Zagora, Nathana, Kena po dvije epizode. Pa jednu od Magičnog, Martija, Mister Noa, Dylana, Alan Forda.
Inače, nemoguća misija za odabrati najbolje!
Ovo odozgo je 100% istina. Da je ovaj poll Top 100 Bonelli stripova svih vremena, ja ipak ne bi stavio ni jednog Texa tamo, sve je to jedna te ista prica, ponovljena 600+ puta. Isto ovo vazi i za MM.
Nathan, Ken i Magicni imaju najkvalitetnije epizode/price, a i u prvih 50 Dylan brojeva ima dosta bisera. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17086 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 14/08/2013 : 16:39:13
|
quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by Rahazlam
Zanimljivo,ja nisam cito nesto pretjerano puno stripove(citam DD,MM,MN,TEXA,ZAGORA,BLEKA,MARKA uglavnom sve sto izlazi od ludensa jel mi je ovo preskupo(a nesto i preglupo)po meni je najbolji strip ikada zagor kapetan zmija ili meni draze ocean,a ona scena kad zagor roni to mi je vrh strip scene sto savim sigurno pridonosi fenomenalan,prekrasan,fantastican,cudesan(nemam rijeci skojim bi ga opisao)Ferijev crtez!!!!
Okean je meni jedna od najdrazih Zagorovih prica. Prava ona klasicna avantura!
Najbolji strip Od Zagora Demoni ludila, Tigar, Sveti breg, Zagor protiv vampira, Sloboda ili smrt... Mister No: Bilo jednom u Njujorku, Atlantik, Rio Negro... MV: Decak bele kose, Nemilosrdni... Teks: Kanadski pobunjenici, Kisa, Patagonija, Lov na coveka... Kasidija svakome preporucujem. Takodje i MOHIKANCA. Dilan Dog: Dugacki pozdrav, Lepota demona, Poslednji covek na zemlji...
Zaboravih ovo napisati, fantazija od stripa  Inače, najbolji Alan Ford mi je Vesela dolina. I to može na listu  |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12112 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 14/08/2013 : 16:59:38
|
quote: Originally posted by velka031
Zanimljivo,ja nisam cito nesto pretjerano puno stripove(citam DD,MM,MN,TEXA,ZAGORA,BLEKA,MARKA uglavnom sve sto izlazi od ludensa jel mi je ovo preskupo(a nesto i preglupo)po meni je najbolji strip ikada zagor kapetan zmija ili meni draze ocean,a ona scena kad zagor roni to mi je vrh strip scene sto savim sigurno pridonosi fenomenalan,prekrasan,fantastican,cudesan(nemam rijeci skojim bi ga opisao)Ferijev crtez!!!!
Najbolji strip Od Zagora Demoni ludila, Tigar, Sveti breg, Zagor protiv vampira, Sloboda ili smrt... Mister No: Bilo jednom u Njujorku, Atlantik, Rio Negro... MV: Decak bele kose, Nemilosrdni... Teks: Kanadski pobunjenici, Kisa, Patagonija, Lov na coveka... Kasidija svakome preporucujem. Takodje i MOHIKANCA. Dilan Dog: Dugacki pozdrav, Lepota demona, Poslednji covek na zemlji...
Zaboravih ovo napisati, fantazija od stripa  Inače, najbolji Alan Ford mi je Vesela dolina. I to može na listu 
Velka, jesi citao Kasidija?
Vidim da imamo slicne ukuse pa me bas interesuje da li ti se svideo taj serijal. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17086 Posts
Posted - 14/08/2013 : 22:37:43
|
Zaboravih ovo napisati, fantazija od stripa  Inače, najbolji Alan Ford mi je Vesela dolina. I to može na listu 
Velka, jesi citao Kasidija?
Vidim da imamo slicne ukuse pa me bas interesuje da li ti se svideo taj serijal.
Nisam  Moram to ispraviti  |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/08/2013 : 11:19:47
|
quote: Originally posted by acestroke
Iako jako volim Texa ne bih niti jednu njegovu priču stavio u TOP 10 naj talijenskih stripova.
Stavio bih Zagora, Nathana, Kena po dvije epizode. Pa jednu od Magičnog, Martija, Mister Noa, Dylana, Alan Forda.
Ovo odozgo je 100% istina. Da je ovaj poll Top 100 Bonelli stripova svih vremena, ja ipak ne bi stavio ni jednog Texa tamo, sve je to jedna te ista prica, ponovljena 600+ puta. Isto ovo vazi i za MM.
Ovo je tesko krivokletstvo
Po meni je najbolji bonelli Tex, iako mi i mozda nije najdrazi. Nepobjedivi su po meni najbolji bonelli od dugovjecnih serijala. Po meni je strip koji se najvise ponavlja Dylan. Oko Kena i Nathana se dijelom slazem, samo bi tu umjesto magicnog stavio Mister NOa |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8221 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 15/08/2013 : 11:52:52
|
pošto je ovo u bonelijevom podforumu, pretpostavljam da ne treba komplicirati s hugom prattom, manarom, gipijem, toppijem, b&m albumima...
u tom slučaju bi ja u top 10 stavio jednu zagorovu priču, dvije dilanove, jednu nathanovu i šest kenova |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 15/08/2013 : 12:05:10
|
Nathan, Ken i Magicni imaju najkvalitetnije epizode/price, a i u prvih 50 Dylan brojeva ima dosta bisera.
Nije baš. Više ti se sviđa Zagor, ali kod njega se ponavlja više stvari nego u Texu. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 15/08/2013 : 20:58:53
|
Nathan, Ken i Magicni imaju najkvalitetnije epizode/price, a i u prvih 50 Dylan brojeva ima dosta bisera.
   O cemu pricas ti????   |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 15/08/2013 : 22:05:17
|
   O cemu pricas ti????  
O onom sto je napisano odozgo. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29644 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17086 Posts
Posted - 15/08/2013 : 22:41:58
|
Mister No ima stvarno izvrsnih stripova - evo nekih koji mi padaju na pamet : Rio Negro, Atlantic, Ananga, UFO, Dvoboj na Pantanalu, Argentina, Mister No ide u rat, Leteći tigrovi, Mafija ne prašta, Bilo jednom u New Yorku (najbolji pilot "novog" doba!!)... |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 15/08/2013 : 23:13:57
|
Mister No ima stvarno izvrsnih stripova - evo nekih koji mi padaju na pamet : Rio Negro, Atlantic, Ananga, UFO, Dvoboj na Pantanalu, Argentina, Mister No ide u rat, Leteći tigrovi, Mafija ne prašta, Bilo jednom u New Yorku (najbolji pilot "novog" doba!!)...
Ovo odozgo su i kod mene vrhunci pilotovog serijala.
 |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33047 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 16/08/2013 : 08:51:39
|
Prvih 12 Kenova! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17086 Posts
Posted - 17/08/2013 : 20:06:28
|
Mister No ima stvarno izvrsnih stripova - evo nekih koji mi padaju na pamet : Rio Negro, Atlantic, Ananga, UFO, Dvoboj na Pantanalu, Argentina, Mister No ide u rat, Leteći tigrovi, Mafija ne prašta, Bilo jednom u New Yorku (najbolji pilot "novog" doba!!)...
Ovo odozgo su i kod mene vrhunci pilotovog serijala.

Generacija  |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 17/08/2013 : 20:34:53
|
Nisam znao da toliko mrzis TEXA!!! |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Posted - 17/08/2013 : 20:37:23
|
Ovo radi samo zato jer je previše ljubomoran radi činjenice da je Tex bolji od Zagora. Zato i namjerno neće da prevodi Texove epizode na engleski, jer shvaća da bi to njegova izdanja Zagija uništilo maksimalno.     |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts
Posted - 17/08/2013 : 20:39:14
|
quote: Originally posted by selanne
Ovo radi samo zato jer je previše ljubomoran radi činjenice da je Tex bolji od Zagora. Zato i namjerno neće da prevodi Texove epizode na engleski, jer shvaća da bi to njegova izdanja Zagija uništilo maksimalno.    
U pravu si. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 17/08/2013 : 22:15:55
|
Bilo jednom u New Yorku Uspomene nevidljivog Rio Negro Mafija ne prašta
Može netko objasnit u čemu je fora s gorenavedenim brojevima? Meni su sve to još i ispodprosječne epizode... |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Posted - 18/08/2013 : 13:15:16
|
O ukusima se ne raspravlja. Da se bira najgori Bonelli, ja bih prvo pomislio na Demone ludila, ali očito je većini dobar. |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Posted - 18/08/2013 : 13:37:43
|
Više da se iznose ukusi, sumnjam da ovdje netko može uvjeriti nekoga da promijeni mišljenje.  |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts
Posted - 18/08/2013 : 13:37:52
|
quote: Originally posted by selanne
. Da se bira najgori Bonelli, ja bih prvo pomislio na Demone ludila.
Imas pivo,cim se vidimo! |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Posted - 18/08/2013 : 13:43:30
|
Mi se stvarno slažemo oko svega, samo nas navijački ukusi razdvajaju.  Ali to je tvoja greška.  |
 |
|
Topic  |
|
|
|