Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/08/2013 : 22:26:09
|
sa patentom |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
spanta
Starting Member
Serbia
22 Posts
Member since 15/11/2008 |
Posted - 13/08/2013 : 10:54:24
|
Sto da mre? Bilo bi interesantno da Zagorov svet proglase alternativnim univerzumom koji se od našeg razlikuje po tome što uticaj Duha sa sekirom dovodi do toga da Indijanci i belci počinju da se razumeju i žive u miru jedni pored drugih. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 13/08/2013 : 17:15:00
|
quote: Originally posted by spanta
Sto da mre? Bilo bi interesantno da Zagorov svet proglase alternativnim univerzumom koji se od našeg razlikuje po tome što uticaj Duha sa sekirom dovodi do toga da Indijanci i belci počinju da se razumeju i žive u miru jedni pored drugih.
kao što su i dokazali nebrojeno puta u samome stripu. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 14/08/2013 : 02:35:51
|
Sto da mre? Bilo bi interesantno da Zagorov svet proglase alternativnim univerzumom koji se od našeg razlikuje po tome što uticaj Duha sa sekirom dovodi do toga da Indijanci i belci počinju da se razumeju i žive u miru jedni pored drugih.
Da al to se nije dogodilo u pravom zivotu pa nek se nedogodi ni u stripu u svakom slucaju bolja odluka je da bijelci pobiju sve indijance(sto su i napravili samo malo duzim putem)!!!! |
|
|
spanta
Starting Member
Serbia
22 Posts
Member since 15/11/2008 |
Posted - 14/08/2013 : 13:52:43
|
quote: Originally posted by Rahazlam Da al to se nije dogodilo u pravom zivotu pa nek se nedogodi ni u stripu u svakom slucaju bolja odluka je da bijelci pobiju sve indijance(sto su i napravili samo malo duzim putem)!!!!
Pusti stvarni život. Ovako bi mogli da puste mašti na volju i da se igraju mogućim alternativama.
Kad bi se držali stvarnog života, Zagor bi naj***o u prvih godinu dana samo od reume, a potencijalno i upale pluća, s obzirom da živi u kolibi bez vrata i prozora Da ne pominjemo lekovite uticaje života u močvari. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 14/08/2013 : 14:35:24
|
quote: Originally posted by Rahazlam Da al to se nije dogodilo u pravom zivotu pa nek se nedogodi ni u stripu u svakom slucaju bolja odluka je da bijelci pobiju sve indijance(sto su i napravili samo malo duzim putem)!!!!
Kad bi se držali stvarnog života, Zagor bi naj***o u prvih godinu dana samo od reume, a potencijalno i upale pluća, s obzirom da živi u kolibi bez vrata i prozora Da ne pominjemo lekovite uticaje života u močvari.
lol... istina... film o Zagoru bi se zvao "Into the Wild Mo-hi-la"... |
Edited by - nagor on 14/08/2013 14:37:34 |
|
|
Dranki
Senior Member
2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 14/08/2013 : 14:43:30
|
Svejedno mi je šta god da urade, ali neka sačekaju da prvo ja umrem na kraju mog serijala |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
|
|
Zagor i Chico
New Member
Croatia
214 Posts
Member since 14/05/2011 |
Posted - 19/08/2013 : 14:43:24
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Da al to se nije dogodilo u pravom zivotu pa nek se nedogodi ni u stripu u svakom slucaju bolja odluka je da bijelci pobiju sve indijance(sto su i napravili samo malo duzim putem)!!!!
Čovječe ti bi samo ubijao indijance hahaha |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 19/08/2013 : 14:48:09
|
quote: Originally posted by Zagor i Chico
Da al to se nije dogodilo u pravom zivotu pa nek se nedogodi ni u stripu u svakom slucaju bolja odluka je da bijelci pobiju sve indijance(sto su i napravili samo malo duzim putem)!!!!
Čovječe ti bi samo ubijao indijance hahaha
Fašist i rasist... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 19/08/2013 : 17:20:17
|
Pusti stvarni život. Ovako bi mogli da puste mašti na volju i da se igraju mogućim alternativama.
Kad bi se držali stvarnog života, Zagor bi naj***o u prvih godinu dana samo od reume, a potencijalno i upale pluća, s obzirom da živi u kolibi bez vrata i prozora Da ne pominjemo lekovite uticaje života u močvari.
Ako ćemo o vratima i prozorima, onda tu nema straha. Reč "promaja" postoji samo u srpsko-hrvatskom jeziku stoga Zagoru promaja ne može ništa...ni na engleskom ni na italijanskom |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 19/08/2013 : 18:24:42
|
Da, draft, iako rijec ima vise znacenja, pa je Patak mozda mislio da ne postoji rijec kao kod nas gdje samo jedna rijec opisuje to znacenje. ;)
EDIT: Koliko vidim Patak se ipak zajebao |
Edited by - King Warrior on 19/08/2013 18:25:33 |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 19/08/2013 : 18:58:47
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Nemoj mi reći da sam se duplo zajebAo i da postoji i kod nemaca promaja
Postoji. Znaci nisi duplo vec trostruko |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 19/08/2013 : 19:15:32
|
quote: Originally posted by Zagor12
quote: Originally posted by Zagor i Chico
Čovječe ti bi samo ubijao indijance hahaha
Fašist i rasist...
|
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1917 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 22/08/2013 : 11:22:39
|
Postoji, postoji: Durchzug ili Luftzug. Koristi se i u svakodnevnom govoru u smislu "na jedno uho mu udje, na drugo izadje". Na njemackom: Er schaltet auf Durchzug (on ukljucio promaju). |
|
|
soulfly tribe
Average Member
Croatia
755 Posts
Member since 26/02/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19698 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 22/08/2013 : 14:47:58
|
Sad vise nisam ni ja siguran, ne znam jel trolla ili je ozbiljan |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 22/08/2013 : 15:12:39
|
quote: Originally posted by ZoranC
Postoji, postoji: Durchzug ili Luftzug. Koristi se i u svakodnevnom govoru u smislu "na jedno uho mu udje, na drugo izadje". Na njemackom: Er schaltet auf Durchzug (on ukljucio promaju).
oh, majn got!!! |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 23/08/2013 : 00:08:30
|
quote: Originally posted by tinton
Sad vise nisam ni ja siguran, ne znam jel trolla ili je ozbiljan
Malo trollam malo sam ozbiljan |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 02/11/2013 : 16:44:24
|
Pravo je čudo da nije dobio malariju :) |
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 02/11/2013 : 20:41:37
|
Toliko ima stranica ovog topica, ali nitko se nije osvrnuo na jedini mogući kraj Zagor-sage; Traper Walter Doney nalazi čuvenu lisicu na sive mrlje i razuvjerava sve nevjerne Tome koji su tvrdili da ona ne postoji.
To je jedini mogući kraj, sve ostalo je samo tlapnja. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
Topic |
|