Author |
Topic |
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 19/08/2013 : 05:24:29
|
quote: Originally posted by roby05
U svakom slucaju Zagora ne treba mijenjati.Po meni je vec promijenjen dovoljno i jos vise zadirati u to bilo bi fatalno,bar za mene.Ja sam svoje rekao,ugh...
pametno zboris brate...hauk |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5077 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 19/08/2013 : 07:57:13
|
quote: Originally posted by zlatko900
quote: Originally posted by grofica Varga
Bonelli jest pulp ali u smislu laganog komercijalnog štiva koje je pisano za razbibrigu i zabavu. Jer neki revolucionaran trag u umjetnosti neće ostaviti
A što se tiče širokih narodnih masa za njih me boli k.. što misle. Svakoj budali njegovo veselje. Ako netko voli skupljati salvete neka skuplja, ako netko voli skakati padobranom neka skače, ako netko želi imati kolekciju svih Kubrickovih filmova neka ih skupi, ako netko želi otiči na svaku utakmicu KK Zadra neka ide, ako netko želi svaki dan trčati 5 km po šumi neka trči, ako netko voli svaku jesen brati gljive neka ih bere... Mogla bi do sutra nabrajati. Ja skupljam stripove, to je moj hobi, razbibriga i moja malena strast.
Da upoznam osobu koja uzgaja orhideje i da mi krene pričati koliko vrsta orhideja postoji i kako ih se njeguje, zaljeva, na kojoj temperaturi najbolje rastu i slično to bi u mojim očima bio veliki plus kod te osobe. Iako mene za orhideje nije puno briga, kod te osobe bi barem prepoznala da ima neku strast, i s te strane bi imala neki respekt od mene. Tako da svaka osoba koja za mene misli "vidi one glupače skuplja tamo neke stripove kao malo dijete" pitala bih ga ja - A što ti imaš reći o sebi? Čime se ti baviš kada odradiš svoje obaveze u vezi škole/fakulteta, posla, obitelji/djece? Sjedneš ispred televizije, šaltaš programe i psuješ kako nema ničeg što bi te zabavilo? Smatram da nerazumijevanje masa ide najviše od onih koji nemaju neki hobi i nešto u što će se uložiti, jer da imaju išta takvog prepoznali bi i cijenili to kod onog drugog, čak i u slučaju da njihovi hobiji nemaju baš ništa zajedničko.
Kad ulovim zlatnu ribicu poželjet ću samo jednu želju-da oženim djevojku koja voli stripove. Pa zamisli taj suživot-red stripa/red ljubavi. Nema onog kvocanja "pa šta će ti to..." Eh,da...
i nema hvalospjeva za frizure - za frizuru ode 4oo kn, onda operu kosu i opet nanovo... a za stripove kažu "koje bacanje novaca..." .. navedeno dovoljno govori o mjerilu vrijednosti i nedostatku pameti
44 godine Alan Forda u HR |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 19/08/2013 : 08:48:24
|
quote: Originally posted by zlatko900 Kad ulovim zlatnu ribicu poželjet ću samo jednu želju-da oženim djevojku koja voli stripove. Pa zamisli taj suživot-red stripa/red ljubavi. Nema onog kvocanja "pa šta će ti to..." Eh,da...
A znaš kako će Zagor 12 kada nađe djevojku koja mu se sviđa? "Pa zgodna je ona i volim je. Ali ja bi jedan reboot, da recimo ima veće sise, pa frizura da je kosa ravna i da se oboja u plavo. Pa će je odvesti plastičnom kirurgu i frizeru! Neka žena bude sexy i novim generacijama!"
PS Zagor12 nemoj se uvrijedit, malo se šalim, da ne bude zabune. |
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 19/08/2013 : 10:39:59
|
Zaboravila si odjeću s uzorkom američke zastave. 'Murica! |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
Rider of the lighting
Starting Member
5 Posts
Member since 17/12/2011 |
Posted - 19/08/2013 : 12:17:13
|
Zagore12,jeste da treba modernizovati Zagora,ali ti ga brate pretera,to nije Zagor,to je nesto sasvim drugo.Kao da stavljas Princa Valijanta na Divlji Zapad,ne ide brate... |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 19/08/2013 : 13:42:28
|
quote: Originally posted by zlatko900 Kad ulovim zlatnu ribicu poželjet ću samo jednu želju-da oženim djevojku koja voli stripove. Pa zamisli taj suživot-red stripa/red ljubavi. Nema onog kvocanja "pa šta će ti to..." Eh,da...
A znaš kako će Zagor 12 kada nađe djevojku koja mu se sviđa? "Pa zgodna je ona i volim je. Ali ja bi jedan reboot, da recimo ima veće sise, pa frizura da je kosa ravna i da se oboja u plavo. Pa će je odvesti plastičnom kirurgu i frizeru! Neka žena bude sexy i novim generacijama!"
PS Zagor12 nemoj se uvrijedit, malo se šalim, da ne bude zabune.
Ma šta bi se uvrijedio, svašta, ne sviđa vam se, ja sam s tim u redu.
Ali istina je, najviše volim plavuše... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Tommy.H
New Member
Croatia
212 Posts
Member since 13/06/2013 |
Posted - 19/08/2013 : 14:03:20
|
quote: Originally posted by Zagor12
Ali istina je, najviše volim plavuše...
ma vidi ko bi rekao barem se oko jedne stvari nas dvoje slažemo. |
|
|
Tommy.H
New Member
Croatia
212 Posts
Posted - 19/08/2013 : 15:21:20
|
quote: Originally posted by fikus
quote: Originally posted by Tommy.H
Ali istina je, najviše volim plavuše...
ma vidi ko bi rekao barem se oko jedne stvari nas dvoje slažemo.
Divno je osjećati se kao žena, ha?
nebih znao mozda mi ti mozes reci kako je to ? |
|
|
Tommy.H
New Member
Croatia
212 Posts
Posted - 19/08/2013 : 15:42:50
|
quote: Originally posted by fikus
Mogu. Draga.
ma ovo nema smisla nisam se dosao ovamo prepirati s nekim mulc.. koji misli da je zabavno šaliti se na racun tuđih misljenja i ukusa nego raspravljati o stripovima. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 19/08/2013 : 19:35:08
|
Glupe li ideje za "moderniziranje" zagora bas ga nisi moderniziro nego si ga samo sjebo i to zestoko sjebo jebo ga ti odakle ti padne napamet ta ideja!!! |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 19/08/2013 : 19:37:12
|
Idaalje se slazem s mojim prijedlogom napraviti jednu fenomenalnu posljednju epizodu onako na nekih tisucu stranica i krvavu bitku izmedu bijelaca i indijanaca(po cijeloj americi)i da nam zagi napokon bude pokojni!!! |
|
|
zlatko900
Average Member
945 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 19/08/2013 : 19:37:58
|
To je ono što bi promijenilo Zagora u očima fanova,a lako je moguće-da bi se još više zainteresiralo čitaoce da se i tako nešto počne crtati. Pa barem crtač može Zagoru nacrtati ženu po želji,haha. A kad pročitamo strip i vratimo se u stvarnost-pa zar nije izgled manje bitan od toga kakva je ko osoba,da ima "ono nešto"???.Ljepota je prolazna,ali duša nije prelazna... |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 19/08/2013 : 19:51:11
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Bonelli je stavljen u pulp-štivo zato što nije poznat u svijetu. Da su snimili neke poštene filmove s ovim junacima onda bi bili hvaljeni naveliko.
A ko da snimi talijani nebi to bilo poznato u svijetu,to trebaju ameri snimiti a cudi me sto nece bar bleka ili marka pa da nije bilo njih amerika sad nebi bila slobodna |
|
|
Tommy.H
New Member
Croatia
212 Posts
Posted - 19/08/2013 : 19:52:40
|
Bonelli je stavljen u pulp-štivo zato što nije poznat u svijetu. Da su snimili neke poštene filmove s ovim junacima onda bi bili hvaljeni naveliko.
istina. a ne oni snime onoga DD koji ima toliko gresaka da to u zivotu nisam vidio(glavni glumac brandon routh neznam ko normalan moze njega staviti za dd pa covjek je visok 190 i tezak preko 100 kg pa koko pn moze glumiti dylana ,frizura kriva, nema graucha, auto mu je crni umjesto bijeli,i najbolje od svega dylan ima u filmu amercki naglasak pa mislim gdje toga ima) i to sam sve vidio iz 2 minutnog trailer nisam nikad smogao hrabrosti da pogledam film imam ga na kompu full hd ali jenostavno nakon onoga trailera nemogu to gledati. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 19/08/2013 : 19:56:44
|
istina. a ne oni snime onoga DD koji ima toliko gresaka da to u zivotu nisam vidio(glavni glumac brandon routh neznam ko normalan moze njega staviti za dd pa covjek je visok 190 i tezak preko 100 kg pa koko pn moze glumiti dylana ,frizura kriva, nema graucha, auto mu je crni umjesto bijeli,i najbolje od svega dylan ima u filmu amercki naglasak pa mislim gdje toga ima) i to sam sve vidio iz 2 minutnog trailer nisam nikad smogao hrabrosti da pogledam film imam ga na kompu full hd ali jenostavno nakon onoga trailera nemogu to gledati.
Ja sam cuo davno za taj film aki to je jedino sto sam cuo to ni u kinu nije bilo jel ima to ikakve veze s dylanom(pravim dylanom) |
|
|
Tommy.H
New Member
Croatia
212 Posts
Posted - 19/08/2013 : 20:02:51
|
quote: Originally posted by Rahazlam
istina. a ne oni snime onoga DD koji ima toliko gresaka da to u zivotu nisam vidio(glavni glumac brandon routh neznam ko normalan moze njega staviti za dd pa covjek je visok 190 i tezak preko 100 kg pa koko pn moze glumiti dylana ,frizura kriva, nema graucha, auto mu je crni umjesto bijeli,i najbolje od svega dylan ima u filmu amercki naglasak pa mislim gdje toga ima) i to sam sve vidio iz 2 minutnog trailer nisam nikad smogao hrabrosti da pogledam film imam ga na kompu full hd ali jenostavno nakon onoga trailera nemogu to gledati.
Ja sam cuo davno za taj film aki to je jedino sto sam cuo to ni u kinu nije bilo jel ima to ikakve veze s dylanom(pravim dylanom)
iskreno neznam u traileru sam vidi lika u dylanovom odijelu kako razgovara s nekim zombijima i kat sam vidio sve te greške nisam ni gledao film niti neču pogledao sam malo komentare po youtube i vidio sam da svi dylanovi fanovi se bune da je katastrofa od filma. |
|
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 19/08/2013 : 21:06:44
|
Pa i ja bi rat samo ne bih pobio sve indijance kakvog to ima smisla |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 19/08/2013 : 21:29:44
|
quote: Originally posted by tinton
Pa i ja bi rat samo ne bih pobio sve indijance kakvog to ima smisla
Kako nema nebi valjda da indijanci ubiju sve bijelce?????? |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 19/08/2013 : 22:25:20
|
Glupe li ideje za "moderniziranje" zagora bas ga nisi moderniziro nego si ga samo sjebo i to zestoko sjebo jebo ga ti odakle ti padne napamet ta ideja!!!
Tvoja ideja o kraju serijala je još debilnija pa te ne zasipam uvredama iako bih možda trebao.
Btw. zar nitko nije shvatio, a to sam rekao više puta, da ja u ovog Zagora ne bi dirao već bi moja verzija bila potpuno nova edicija u potpuno različitom univerzumu, namijenjena potpuno različitim čitateljima (i tržištu)? |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Tommy.H
New Member
Croatia
212 Posts
Posted - 19/08/2013 : 22:29:36
|
Glupe li ideje za "moderniziranje" zagora bas ga nisi moderniziro nego si ga samo sjebo i to zestoko sjebo jebo ga ti odakle ti padne napamet ta ideja!!!
Tvoja ideja o kraju serijala je još debilnija pa te ne zasipam uvredama iako bih možda trebao.
Btw. zar nitko nije shvatio, a to sam rekao više puta, da ja u ovog Zagora ne bi dirao već bi moja verzija bila potpuno nova edicija u potpuno različitom univerzumu, namijenjena potpuno različitim čitateljima (i tržištu)?
svatio sam ja sto si ti htio reci ali mislim da ti ideja nije isplativa jer jednostavnije je napraviti novoga lika nego raditi novu ediciju staroga jer to bi uvrijedilo regularne citatelje(jer zagor vise nebi bio unikat i kat bi netko spomenu zagora ne bi znao na kojega se misli) i a nezna se kako bi se prodavalo. najbolje bi ti bilo izmisliti svojega lika i pokusati ralizirati ideju. |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3015 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 19/08/2013 : 22:31:07
|
Zagore12...Niste dostojni toga imena.Oduzimam vam sve zasluge i titule koje ste dosad imali,razrjesavam vas svega toga od ovog trenutka.Straza,vodite ga! |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
Edited by - roby05 on 19/08/2013 22:32:27 |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 19/08/2013 : 22:41:28
|
quote: Originally posted by roby05
Zagore12...Niste dostojni toga imena.Oduzimam vam sve zasluge i titule koje ste dosad imali,razrjesavam vas svega toga od ovog trenutka.Straza,vodite ga!
Zanimljivo kako sada svi pljuju po mojoj ideji, a kada je Igman napravio kratki strip po vrlo sličnom principu nitko nije ni zucnuo, štoviše...
@Tommy.H: Tu si u pravu, ali sitne preinake koje bi dovele do toga da oba stripa postanu unikat su veoma lako izvedive. Naprimjer, dovoljno je i promijeniti ime (ovoj mojoj verziji, naravno), da pravi Zagor ostane jedinstven.
|
|
|
|
Topic |
|