Glumac Cyclopsa nije mogo glumit, jer je otišo u glupog Supermana glumit nekog običnog jadnika. A to što su ga ubili meni ne smeta. Mogo je uopće ne glumit, kao Nightcrawler, no mislim da bi to ljudima još više smetalo. Znam da meni bi. Mogli su reć da je na drugom kraju svijeta i radi na nekom drugom slučaju, no to baš ne bi imalo smisla. Ipak je bio vođa X-Men tima, koliko god loše prikazan. A Nightcrawler nije bio pravi član tima ovih filmskih X-Mena, pa njegovo odsustvo nema neki prevelik utjecaj. To što je cool i jedan od najboljih likova je druga stvar.
Prof X prebaci svoju svijest u komatoznog pacijenta. Dakle, živ je na neki način, iako mu tijelo umre.
Jean dobro umre. Ne vidim problem. A u stripu je umirala 3-4 puta. Istina, tamo je bilo bolje, no ipak.
Ovo za zatvorsku kaznu se slažem. A valjda im je pobjego. No, scena dizanja mosta je zakon.
Sačekajmo film prije nego li donesemo ovako oštre sudove.
Upravo tako .
Hmmm, nz, za jedinicu sam se nadao da ce biti uspon u odnosu na pad u trojci i na kraju sam dobio slabasan film, s boljom glumackom postavom nego u prvoj trilogiji, ali supljom pricom punom rupa, a ova dvojka mi po ovim slikama u spidermanovom topicu izgleda uzasno. Ko zna, mozda me stvarno ugodno iznenadi no cisto sumnjam.