forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 BIJELA LISTA
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 69

Lexx
New Member

Netherlands
172 Posts

Member since 04/09/2002

Posted - 24/08/2003 : 15:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lexx a Private Message  Reply with Quote
Zdravo Sejo, zdravo svima,
Ma nije me bilo neko vrijeme, ima i drugih stvari u zivotu pa se ne stigne stalno biti u toku..
Procitao sam crnu listu malo kasnije, nakon sto sam stavio ovaj moj tekst u bijelu listu..
Sta da kazem?
Meme je Comicman prijatno iznenadio svojim gestom nakon toliko vremena, pa sam se zato osjetio ponukanim da to svoje iskustvo podijelim sa vama "stripovcima". Kontam da nikad nije zgorega onoga pohvaliti koji je toga vrijedan. E sad sto drugi ljudi imaju mozda nekih sitnih razmirica sa tom istom osobom.. Boze moj.. valjda ce se i to srediti , pa ce Jovan i tebe da iznenadi jednog lijepog dan sa MM 103 ili MM 104 ako se ne varam?!
'Ajd' svima jedan prijateljski pozdrav iz NL i do ponovnog javljanja..
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/08/2003 : 17:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Ovo je stvarno bezobrazno!10 mjeseci kasnije bi mu ja jebao sve po spisku a ti si sretan sto si dobio stripove.
Jebote ima zeljko pravo o ludim NL ;-)).

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 24/08/2003 : 19:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Stvarno si zafrko ovo prelijepo pismo iz Holandije,covjek presrecan sto je dobio strip poslije 10 mjeseci a ti seinfelde tako.
Nisi uzeo u obzir da je u Holandiji legalna trava,pa ti 10 mjeseci ne predstavlja prepreku.
Cekaj samo dok legaliziraju travu u Svedskoj i ja cu ga staviti na bijelu listu

Alen A 1799
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 24/08/2003 : 19:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
Nakon dva tjedna, vracam se, sjedam za komp i pogledam malo crnu i bijelu listu kad opet fajt:-)))

Nema govneta znaci more je cisto.
Go to Top of Page

lukaso
Starting Member

Croatia
26 Posts

Member since 18/08/2003

Posted - 24/08/2003 : 20:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lukaso a Private Message  Reply with Quote
Jaše staru kobilu Oklahoma Kid
a u prvoj ulici zabi se u zid
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 24/08/2003 : 20:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lukaso

Jaše staru kobilu Oklahoma Kid
a u prvoj ulici zabi se u zid

Nema govneta znaci more je cisto.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/08/2003 : 20:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by seinfeld

Ovo je stvarno bezobrazno!10 mjeseci kasnije bi mu ja jebao sve po spisku a ti si sretan sto si dobio stripove.
Jebote ima zeljko pravo o ludim NL ;-)).

eh moj picmajstor
ja sam uvijek u pravu

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.
Those who filmed it were devoured alive by cannibals!
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 25/08/2003 : 14:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

kako sam krenuo pajke će me tući...

ako misliš na francuskog Dobermana s_r_a_nj_e

Sledeci put prvo pitaj jer si stvarno poceo da upucujes ljude na mene a da niti jedan od tih filmova nemam!?!?! Ispada da ne zelim da im posaljem film i sl.
Bracu Marx nikada nisam imao a Leptiricu imam neki los snimak na nekoj VHS kaseti...secas se da sam hteo da ti dopunim Invaziju telokradica sa njom?...sledeci put razmisli o tome sta radis jer mi je vec neprijatno da ljudima objasnjavam da nemam te filmove za koje ti tvrdis da ih imam...eto, da znas za sledeci put
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 25/08/2003 : 14:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Zeljko je idi(j)ot hehehe ;-)!

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Go to Top of Page

mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 25/08/2003 : 18:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mephisto_III an ICQ Message  Send mephisto_III a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajke

quote:

Sledeci put prvo pitaj jer si stvarno poceo da upucujes ljude na mene a da niti jedan od tih filmova nemam!?!?! Ispada da ne zelim da im posaljem film i sl.
Bracu Marx nikada nisam imao a Leptiricu imam neki los snimak na nekoj VHS kaseti...secas se da sam hteo da ti dopunim Invaziju telokradica sa njom?...sledeci put razmisli o tome sta radis jer mi je vec neprijatno da ljudima objasnjavam da nemam te filmove za koje ti tvrdis da ih imam...eto, da znas za sledeci put

Imas,imas al`nedas!

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/08/2003 : 18:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mephisto_III

quote:

quote:

Imas,imas al`nedas!

Daj Pajke ne budi takav, daj ljudima...
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 26/08/2003 : 08:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message  Reply with Quote
Ma, dacu vam ja....
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 26/08/2003 : 08:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message  Reply with Quote
Ja trazim ''Sveto mesto'', takodje film od Kadijevica....kazu da je jos zesci od Leptirice..
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/08/2003 : 15:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pa moj Pajke imaš li ti išta od filmova...
šta god spomenem ti nemaš...sramota
sjećam se da si mi htio to poslati
ali sam mislio da je riječ o divixu...

sajnfelde ti si ćalovina

Go to Top of Page

DacDiesel
New Member

Croatia
144 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/09/2003 : 11:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DacDiesel a Private Message  Reply with Quote
Hvala MALA SIRENICE na pohvalama.Lijepo je to vidjeti.Zaista je to lijepo vidjeti

My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly - my friends...
Go to Top of Page

Hacker
Starting Member

USA
35 Posts

Member since 31/07/2003

Posted - 02/09/2003 : 19:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Hacker an AOL message  Send Hacker an ICQ Message  Send Hacker a Yahoo! Message  Send Hacker a Private Message  Reply with Quote
Novi sam ovde ali dajem glas za proaptera decko je stvarno posten cim je dobio pare poslao mi je do jaja ocuvane stripove

Drogom u raj
Go to Top of Page

mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 03/09/2003 : 01:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mephisto_III an ICQ Message  Send mephisto_III a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hacker

Novi sam ovde ali dajem glas za proaptera decko je stvarno posten cim je dobio pare poslao mi je do jaja ocuvane stripove

Drogom u raj

A mislis na Portera-dilera!

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 03/09/2003 : 19:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mephisto_III

[quote]Originally posted by Hacker

Drogom u raj

A mislis na Portera-dilera!

1833
Go to Top of Page

Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts

Member since 07/07/2003

Posted - 04/09/2003 : 14:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Anton Mikl a Private Message  Reply with Quote
Eto spisak onih s kojima je meni bilo drago surađivati:
Guffy(več treči put naručio od njega)
Columbo(poslao mi je jedan besplatan strip)
A ovdje če najvjerojatnije biti i pot(bolje rečeno njegova žena)

Striptiz je bolest koja nastaja, ako se previše čita stripove.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3994 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 04/09/2003 : 16:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message  Reply with Quote
Stavljam "deda"-u s foruma na bijelu listu! Surađivasmo (i još ćemo) i suradnja je bila više nego odlična. Tek toliko da se zna. ;)

http://free-vt.htnet.hr/rollercoaster/americancomix.htm
THERE, THERE
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/09/2003 : 19:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Bidi slovenačka legenda odmah do Tomasa Otta

Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 05/09/2003 : 17:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message  Reply with Quote
Stavljam zveleša. Suradna je rezultirala trodimenzionalnim stripovima na mojem stolu (sa priloženim specijalni naočalama za čitanje u 3D).
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 05/09/2003 : 18:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
jos sad miha jedan trip pod jezik
prst u uvo
i pivaj :))))

(malo tko ce ovo skuzit al neka)
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 05/09/2003 : 18:17:50  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message  Reply with Quote
Ne kužim.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3994 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 06/09/2003 : 03:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message  Reply with Quote
E, baš mi je drago da je stiglo prije vikenda. Da imaš šta za čitanje. :)
Degman, jel to dole klape pivaju nadrogirane? U, j***te, to nisam znao!!!

http://free-vt.htnet.hr/rollercoaster/americancomix.htm
THERE, THERE
Go to Top of Page
Page: of 69 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000