Moram da priznam da neka pitanja nisu uopste laka i nemaju jednostavne odgovore. U svakom slucaju odgovorio sam ono sto je najblize mojim stavovima. E sad koliko je ova anketa relevantna, pitanje je? Ispade da sam tu negde sa Alexis Tsipras. Mislim gde njega nadjose
quote:Originally posted by ken2 za dsormaza je logično da ga je američki test smjestio na lijevu stranu jačeg autoriteta, jer naši desničari su po pitanju nekih dostignuća socijalne države lijeviji od ljevičara
Možda me rezultat testa tamo smjestio jer sam na ona pitanja vezana uz velike korporacije i multinacionalne kompanije odgovarao uglavnom negativno o njima. I kod onih pitanja socijalne tematike vodio sam se za kršćanskim socijalnim naukom. Na sva ostala pitanja odgovarao sam predvidljivo.
Mislio sam da ču biti potpuno u levom donjem uglu ali... A istina je i da kod nekih par pitanja uopšte nisam skužio šta žele da pitaju, pa sam odgovorio potpuno na slepo, samo da sam mogao ič dalje
nazalost neznam emgleski...ali ja sam staljinista u dusi i titoista u srcu...okanite se liberalizma dok jos.ima vremena za spas vasih dusa...jednog dana elhamdulilah sljedbenici liberalizma svoju ce politicku akrivnost sprovodit u gulagu
quote:Originally posted by ken2 za dsormaza je logično da ga je američki test smjestio na lijevu stranu jačeg autoriteta, jer naši desničari su po pitanju nekih dostignuća socijalne države lijeviji od ljevičara
Možda me rezultat testa tamo smjestio jer sam na ona pitanja vezana uz velike korporacije i multinacionalne kompanije odgovarao uglavnom negativno o njima. I kod onih pitanja socijalne tematike vodio sam se za kršćanskim socijalnim naukom. Na sva ostala pitanja odgovarao sam predvidljivo.
pretpostavljam da si sve odgovorio predvidljivo nema tog europskog desničara kojeg će ovaj test smjestiti gore desno svi, apsolutno svi će biti gdje i ti i papa svi će po pitanju korporacija odgovoriti kao i ljevičari i svi će po pitanju socijalnih prava i zdravstva odgovoriti kao ljevičari
if you tolerate this, then your children will be next