forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 HNK Rijeka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/08/2013 : 18:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:
Originally posted by dosada

kak vas pere euforija, ali nakon toliko godina mišje rupe ajde da i Rijeka malo proviri.

jebe te Rijeka jer se ne deremo Ubij Srbina kao u ostatku Hr osim Istre:)
Forza Fiume (ovo ti znaci Naprijed Rijeko tj. Snazno Rijeko ali nije u duhu naseg jezika)

ocigledno ne pratis postove dosade, velikog "ljubitelja" drugih nacija u Hr:)

Mislim da si ga krivo shvatio, a.i ko sam ja da ga branim?

ja sam mislio na ovo tvoje da samo na utakmicama Rijeke i Istre ne viču ubi Srbina

ok ne vicu i na tekmama Livorna:)

Ni RNK Splita ili NK Zagreba

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/08/2013 : 18:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mamalaze ili ne shvacas neke stvari ili te ipak neke jebe pa meni predbacujes gluposti....

uostalom vidiš koliko si se raspisal predbacujuci meni glupsoti samo na osnovu jednog bezazlenog komentara, to je ipak neki teži slucaj kod tebe u pitanju (:

ovaj komentar je i jos najnevazniji:) profesore argument ad homini se ne priznaje kao opravdanje:)

vrijedjajuci i omalovazavajuci sugovornika ne znaci da si u pravu.

ajde ipak nisi lažnjak vec stvarno piješ...

mislim daj pogledaj malo glazbene teme ili neke ozbiljnije rasprave pa da vidiš koliko ja ikog mrzim, osim primitivaca i fanatika bilo koje vrste. A ni njih ne mrzim samo ih ne volim!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/08/2013 : 18:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
slazem se za Zagreb, za rnk split nisam znao, ali sam se nadao da zbog imena za njih ipak navija sve ono pametno u Splitu:) ajd drago mi je da ima jos nas normalnih:)
ps. nakon ovoga posta letim sa foruma od globota pa da te pozdravim:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/08/2013 : 18:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

slazem se za Zagreb, za rnk split nisam znao, ali sam se nadao da zbog imena za njih ipak navija sve ono pametno u Splitu:) ajd drago mi je da ima jos nas normalnih:)
ps. nakon ovoga posta letim sa foruma od globota pa da te pozdravim:)

ima i budala koji simpatiziraju RNK ali u biti kod organiziranog navijanju nema vrijeđanja (osim suca)

pozdrav i tebi

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/08/2013 : 18:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

mamalaze ili ne shvacas neke stvari ili te ipak neke jebe pa meni predbacujes gluposti....

uostalom vidiš koliko si se raspisal predbacujuci meni glupsoti samo na osnovu jednog bezazlenog komentara, to je ipak neki teži slucaj kod tebe u pitanju (:

ovaj komentar je i jos najnevazniji:) profesore argument ad homini se ne priznaje kao opravdanje:)

vrijedjajuci i omalovazavajuci sugovornika ne znaci da si u pravu.

ajde ipak nisi lažnjak vec stvarno piješ...

mislim daj pogledaj malo glazbene teme ili neke ozbiljnije rasprave pa da vidiš koliko ja ikog mrzim, osim primitivaca i fanatika bilo koje vrste. A ni njih ne mrzim samo ih ne volim!

ok. pod pretpostavkom da si obrazovana osoba moram ti reci da se prvo cisti u svom dvoristu (znaci prvo se obracunavamo sa nasim primitivcima i mamlazima). nisam bas mislio uvrijediti te jer ni sam nemam lose misljenje o tebi, ali sa svojim provokacijama mi se cinilo da te jebu vise odredjeni narodi a ne profili ljudi. idioti su uvijek idiota bez obzira bili "nasi" ili "njihovi" a protiv njih se treba boriti.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/08/2013 : 18:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
ok. pod pretpostavkom da si obrazovana osoba moram ti reci da se prvo cisti u svom dvoristu (znaci prvo se obracunavamo sa nasim primitivcima i mamlazima). nisam bas mislio uvrijediti te jer ni sam nemam lose misljenje o tebi, ali sa svojim provokacijama mi se cinilo da te jebu vise odredjeni narodi a ne profili ljudi. idioti su uvijek idiota bez obzira bili "nasi" ili "njihovi" a protiv njih se treba boriti.

..ako tako razmišljaš onda stvarno ne vidim kak krivo tumačiš moje upise. Samo primjer koliko sam samo pisal "protiv" Hajduka u zadnja dva dana a navijač sam Hajduka 30 godina (oduvijek), ali kad su gluposti u pitanju onda pišem i protiv rođenog oca.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/08/2013 : 18:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

..ako tako razmišljaš onda stvarno ne vidim kak krivo tumačiš moje upise. Samo primjer koliko sam samo pisal "protiv" Hajduka u zadnja dva dana a navijač sam Hajduka 30 godina (oduvijek), ali kad su gluposti u pitanju onda pišem i protiv rođenog oca.

poslao sam ti pm, ali i ovdje ti se ispricavam ako sam te uvrijedio. jednostavno i sam volim reagirati na provokacije pa se glupavo izrazim. pa vidis mi nick:) inace se volim svadjati ali ne volim bas ljude vrijedjati pa sam ovdje stvarno malo pretjerao.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/08/2013 : 18:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ma lako je meni za vrijeđanje (ne doživljavam ga), ali ne volim kad me se lažno optužuje. Prvo me optužiš da sam ksenofob (ok, stvar nerazumijavanja onog kaj pišem) a drugo da te vrijeđam iako je stvar obrnuta. E to mi je bilo glupo!

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 23/08/2013 : 18:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
I mene je mamlaz opra na pocetku.Pa sta ces,tako valjda mora bit,takav je zivot,danas mrtav sutra ziv pa uokolo... mamlaze posla san ti poruku na HZV.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/08/2013 : 18:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
kao kaj moreš i sam skužiti po datuma pristupu forumu i broju upisa nisam ja ovdje od jučer. Zna mene mamlaz dobro i zato mi je glupo da se služi lažnim optužba i floskulama sawitcha ili welea (bivših forumaša). Koji su se dobro pokazali kak razmišljaju na jednom drugom forumu i koliko sam bil upravu kad sam ih dio po dio razotkrival tko su i kaj su...

Edited by - dosada on 23/08/2013 18:49:53
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/08/2013 : 18:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

I mene je mamlaz opra na pocetku.Pa sta ces,tako valjda mora bit,takav je zivot,danas mrtav sutra ziv pa uokolo... mamlaze posla san ti poruku na HZV.

sta je to hzv? neka nova bolest ili stranka:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/08/2013 : 18:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

kao kaj moreš i sam skužiti po datuma prisupu forumu i broj upisa nisam ja ovdje od jučer. Zna mene mamlaz dobro i zato mi je glupo da sse služi lažnim optužba i floskulama sawitcha ili welea (bivši forumaša). Koji su se dobro pokazali kak razmišljaju na jednom drugom forumu i koliko sam bil upravu kad sam ih dio po dio razotkrival tko su i kaj su...

kao sto ti napisao u pm prvo se cisti vlastito dvoriste od kretena. sta mene briga za tamo neke sawice i velete. jebu me moji kreteni jer sa mnom zive i odlucuju i utjecu na moj zivot.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/08/2013 : 18:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kao kaj moreš i sam skužiti po datuma prisupu forumu i broj upisa nisam ja ovdje od jučer. Zna mene mamlaz dobro i zato mi je glupo da sse služi lažnim optužba i floskulama sawitcha ili welea (bivši forumaša). Koji su se dobro pokazali kak razmišljaju na jednom drugom forumu i koliko sam bil upravu kad sam ih dio po dio razotkrival tko su i kaj su...

kao sto ti napisao u pm prvo se cisti vlastito dvoriste od kretena. sta mene briga za tamo neke sawice i velete. jebu me moji kreteni jer sa mnom zive i odlucuju i utjecu na moj zivot.

misliš ono maloprije kad si mi poslal praznu poruku

da, slažem se imaš odgovor na pički materinoj tj. u PM

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 23/08/2013 : 18:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

kao kaj moreš i sam skužiti po datuma pristupu forumu i broju upisa nisam ja ovdje od jučer. Zna mene mamlaz dobro i zato mi je glupo da se služi lažnim optužba i floskulama sawitcha ili welea (bivših forumaša). Koji su se dobro pokazali kak razmišljaju na jednom drugom forumu i koliko sam bil upravu kad sam ih dio po dio razotkrival tko su i kaj su...

A lepo ti mamlaz reče da se prvo počisti svoje dvorište.
Ima li još neko da se pokazal kako razmišlja, a da je na ovom forumu, recimo?
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 23/08/2013 : 18:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
jebu me moji kreteni jer sa mnom zive i odlucuju i utjecu na moj zivot.

Baš tako

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/08/2013 : 18:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ne kuzimo se i gotovo. meme jebe raspad ekonomije i gospodarstva u hr, siromastvo, nezaposlenost, losa zdravstvena zastita, gospodarski kriminal i slicno. a tebe jebe sto tamo nekakvi mamlazi pjevaju cetnicke pjesme. sori nismo u istoj prici. nis od intelektualizma.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/08/2013 : 18:58:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
računaj da se mamlaz i ja dopisujemo i preko PM-a i ovdje paralelno a ja se ne ponavljam. Objasnil sam ja njemu i to vlastito dvorište bez brige. A mogu i tebi ako hoćeš!

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 23/08/2013 : 19:01:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

računaj da se mamlaz i ja dopisujemo i preko PM-a i ovdje paralelno a ja se ne ponavljam. Objasnil sam ja njemu i to vlastito dvorište bez brige. A mogu i tebi ako hoćeš!

Ne meni, svima, kao što si prozvao njih pred svima.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/08/2013 : 19:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ti si krivo shvatio vlastito dvoriste. mislio sam da cistis vlastito dvoriste od hrvatskih nacionalista.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/08/2013 : 19:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
nijedan nacionalizam kod nas nije pozitivan jer se temelji na mrznji drugih nacija. a bit je u tome da se unutar svojih treba obracunati sa vlastitim glupanima.
ps. sve mi je teze vodit ove gluposti. Ja da sam bog svim ljudima na zemlji bi podario inteligenciju pa bi mozda bilo bolje, tj. racio bi pobijedio nekakve atavizme kpjima nas danas plase.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/08/2013 : 19:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne kuzimo se i gotovo. meme jebe raspad ekonomije i gospodarstva u hr, siromastvo, nezaposlenost, losa zdravstvena zastita, gospodarski kriminal i slicno. a tebe jebe sto tamo nekakvi mamlazi pjevaju cetnicke pjesme. sori nismo u istoj prici. nis od intelektualizma.

ne kaj pjevaju nego kaj pozivaju na mržnju i podjelu društva/grada a time onda propada grad i gospodarski. Posjeti Vukovar pa pitaj zakaj postoji klubovi u kojima je svima osim jednom narodu zabranjen ulaz, zakaj policajci kojima ova država daje plaću placaju porez u drugoj državi i troše novac u njoj i tamo osnivaju obitelji. Misliš da to nema vez s gospodarstvom i misliš da netko ima volje investirati u takvo društvo!?

p.s. a od intelektualizma i raspravi o društvenim problemima elipse zemaljske možemo kad se odlucis secirati problem po problem, a ne ovak naširoko i nadugačko i još k tome kaj povremeno ti šalješ prazne poruke ili poruke u kojima se ne vidi tko je kaj napisal (zbrkano citiranje)!

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 23/08/2013 : 19:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne kaj pjevaju nego kaj pozivaju na mržnju i podjelu društva/grada a time onda propada grad i gospodarski. Posjeti Vukovar pa pitaj zakaj postoji klubovi u kojima je svima osim jednom narodu zabranjen ulaz, zakaj policajci kojima ova država daje plaću placaju porez u drugoj državi i troše novac u njoj i tamo osnivaju obitelji. Misliš da to nema vez s gospodarstvom i misliš da netko ima volje investirati u takvo društvo!?

p.s. a od intelektualizma i raspravi o društvenim problemima elipse zemaljske možemo kad se odlucis secirati problem po problem, a ne ovak naširoko i nadugačko i još k tome kaj povremeno ti šalješ prazne poruke ili poruke u kojima se ne vidi tko je kaj napisal (zbrkano citiranje)!

Lepo je romel rekao za tebe: budala.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/08/2013 : 19:13:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a hrvatski nacionalisti na prosvjedima u tom gradu su pozivali na suzivot svih? nisam vidio da si protiv toga.
a greske u pisanju su jer pisem sa sugavog mobitela u bircu.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/08/2013 : 19:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

ti si krivo shvatio vlastito dvoriste. mislio sam da cistis vlastito dvoriste od hrvatskih nacionalista.

pa oni ne predstavlaju neki problem u RH, okupe se jednom godišnje u Čavoglavama napiju se i najedu uz Thompsona i varte se kucama. MP tom prilikom fino zaradi i to je to. A i toliko su minorni u društvo da stvarno ne zaslužuju pažnju jer na izborima na prelaze izborni prag za razliku od susjeda gdje radikali postaju predsjednici država i sl. Ali opet ni ta činjenica nas više ne treba uopće brinuti, jer smo sigurni od pretenzija na našu zemlju slijedecih nekoliko desetljeća, najmanje!

p.s. u PM-u sam ti napisal na koje nacine se postavljam kad skrecem na vrijednosti svakog čovjeka! Od vlastite obitelji do obrazovanih ustanova i sportskih terena.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/08/2013 : 19:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

nijedan nacionalizam kod nas nije pozitivan jer se temelji na mrznji drugih nacija. a bit je u tome da se unutar svojih treba obracunati sa vlastitim glupanima.

Ne brini ti glupani su svedeni na malobrojnu skupinu i politički potpuno beznačajnu. Ponavljam, na izborima ne prelaze ni prag a kamoli da mogu iole sudjeovati u vlasti.
Naš je največi (a i svjetski) problem lopovluk i korpucija a to nema nikakv nacionalni predznak i predstavlja veliku opasnost za društvo.

Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000