forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 HNK Rijeka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/08/2013 : 19:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

penal za 1 1

ništa od toga

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/08/2013 : 19:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
a ti to pratiš prek kristalne kugle ;)

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/08/2013 : 19:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

a ti to pratiš prek kristalne kugle ;)

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 25/08/2013 : 19:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Bravo Vargic!

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 25/08/2013 : 20:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

Naravno da nije. Dežuran sam, imam posla. Nastavljamo sutra.

+
E moj fikuse,ovi neki ulazu u kladionice,a ja mislio u tebe,vidim da se nema u sto ulozit.Bacanje love,zali Boze truda i muke.
Slijedom logike i cinjenicno gledano,u tvom slucaju nije bas sve tako crno,ima i malo sivila.Ipak ima i jedna dobra stvar u tvom slucaju,neces nikad oboliti na mozak,iz vrlo jednostavnog razloga,zato sto ga nemas.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.

Edited by - roby05 on 25/08/2013 22:10:52
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 25/08/2013 : 20:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
dva nula. Pokrivac!!!

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/08/2013 : 20:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
dobar gol

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/08/2013 : 20:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

dva nula. Pokrivac!!!

rekel si da ne mogu trčat a zabijaju golove pred kraj tekme, sunce ti tvoje ;)

Edited by - dosada on 25/08/2013 20:40:03
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 25/08/2013 : 20:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
pa jel gledas tekmu? da mogu trcati vec bi bilo 4-5 golova

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 25/08/2013 : 20:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
pobjeda Rijeke dva nula i to bez najvaznijih igraca koji su odmarali.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/08/2013 : 20:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
meni samo nije jasno zakaj Kek prije utakmice nije kukakl kak mu igračui ne mogu izdražat taj ritam, kak su mu ključni igrači ozljeđeni ili umorni (vidim ne igra Benko, ni Sharbini..nisu bili u početnoj) i sl. kaj on stvarno nikaj nije navčil od trenerskih velikana Igora Tudora i Krune Jurčića...
jebemti Tudora i onog tko je takvu plačipičku postavil na klupu Hajduka (:

Čestitke Riječanima na nopva 3 boda!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/08/2013 : 20:52:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

danas u 7 protiv HD. osik Knezevica mislim da nitko nece imati snage trcati:)

evo ulozil na HD, nadam se da znaš o cemu pišeš

nadam se samo da nisi neku ogromnu sumu

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 25/08/2013 : 20:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

meni samo nije jasno zakaj Kek prije utakmice nije kukakl kak mu igračui ne mogu izdražat taj ritam, kak su mu ključni igrači ozljeđeni ili umorni (vidim ne igra Benko, ni Sharbini..nisu bili u početnoj) i sl. kaj on stvarno nikaj nije navčil od trenerskih velikana Igora Tudora i Krune Jurčića...
jebemti Tudora i onog tko je takvu plačipičku postavil na klupu Hajduka (:

Čestitke Riječanima na nopva 3 boda!

svaka cast na postu.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/08/2013 : 20:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

danas u 7 protiv HD. osik Knezevica mislim da nitko nece imati snage trcati:)

evo ulozil na HD, nadam se da znaš o cemu pišeš

nadam se samo da nisi neku ogromnu sumu

ma mojih 90% listića je za petaka, tak je bil i ovaj!

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 25/08/2013 : 22:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by roby05

quote:

Naravno da nije. Dežuran sam, imam posla. Nastavljamo sutra.

+
E moj fikuse,ovi neki ulazu u kladionice,a ja mislio u tebe,vidim da se nema u sto ulozit.Bacanje love,zali Boze truda i muke.
Slijedom logike i cinjenicno gledano,u tvom slucaju nije bas sve tako crno,ima i malo sivila.Ipak ima i jedna dobra stvar u tvom slucaju,neces nikad oboliti na mozak,iz vrlo jednostavnog razloga,zato sto ga nemas.

Siguran sam da možeš bolje. Kad bi si recimo, skinuo pravopis, i točno znao kad upotrijebiti č ili ć, ovaj post bi ti izgledao kudikamo inteligentnije.

Nisam ti ja odavde,opet si nesto falio.Uhvati se ti krastavca,svak prica o onom sto mu najvise fali.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/08/2013 : 22:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
zato su Slovenci pametni i imaju samo Č

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 25/08/2013 : 22:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Sta je sad?Odjednom si u zbilji,ne govoris metaforicki!?Ja sam lijepo napisao da je za mene prica zavrsena,ali nastavio si podjebavati.Bez obzira,nema ljutnje,sto se mene tice.Nemam namjeru ovdje nikome prebrojavati krvna zrnca.Uostalom,covjeku kvarimo topic,pa nema smisla...

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 25/08/2013 : 22:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Kakve to ima veze sto ne stavljam č i ć.Tako sam navikao,pa sta,bolje i to nego neki sto stavljaju sh za š ili w za v.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/08/2013 : 22:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

kak i mi kajkavci

i sad u novoj sredini kad trebam koristiti standrni pravopis imam grdih problema

Edited by - dosada on 25/08/2013 22:55:02
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 25/08/2013 : 22:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pošto si novi stat ćemo na loptu. Samo jedan savjet - nauči se svađati. Trebat će ti. Ovako ostavljaš dojam osobe koja uzmiče. Ajd bok.

Ma j..i se ti i svadjanje,zasto bi se svadjao ovdje i na ovakav nacin.Mislim da to uopce nema smisla,svi mi imamo neke zute minute i trenutke slabosti na nesto.Uostalom sta mozemo postici s time?Po meni nista!Ja vjerujem da prilicno dosta ljudi i nije onakva u stvarnom zivotu,kakva je na forumima.S druge strane,nismo svi ni isti,zar ne!?Gotovo sa ovim,sve ok.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/08/2013 : 23:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by lwood

Imaju i malo č

Hiljadu mi obdukcija Darkwooda imaš pravo!

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/08/2013 : 00:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05
Nisam ti ja odavde,opet si nesto falio. Uhvati se ti krastavca, svak prica o onom sto mu najvise fali.

.."Pa dok nam netko fali, dotle smo valjda živi.."
Mani Gotovac

opet svoju potragu zavrsavam ovdje. Moj krastavac je postao fan NK Rijeka. Pravi lokal patriota.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17224 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/08/2013 : 00:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Također, pravila lijepog ponašanja ne poznaju psovanje. Kao što rekoh, nauči se svađati. Psovanje je nekulturno i izraz je bijesa.

.ebo ti ja punishera

kad bi samo htio obratit pozornost na likove koji ne psuju ali vrijedjaju ili, likove koji ne psuju ali su bijesni

sorry, mnogi na forumu drugacije reagiraju neg u zivo
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/08/2013 : 18:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
izgleda da Rijeka pregovara sa Kramaricem. danas on i njegov menadjer vidjeni na Kantridi

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 27/08/2013 : 19:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

izgleda da Rijeka pregovara sa Kramaricem. danas on i njegov menadjer vidjeni na Kantridi

Očekivano.
Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000