Mislim da bi trebalo nekako postaviti da se poruke ne mogu uređivati poslije x minuta. Znam da druge skripte foruma to imaju. Valjda ne bi bio problem Markosu da to napravi. Ovako se gubi integritet foruma pa se dobije čušpajz
ne vidin razlog zašto se poruke ne bi mogle minjat,brisat itd.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Jasno mi je da je edit za starije postove i topice onemogućen jer su se neki dali u teška brisanja. No, moram primjetiti da mi to nikako ne odgovara. Trabao sam nekoliko puta izmjeniti neke starije postove, nešto dodati i oduzeti, promjeniti naslov malo, popis poneki i ne može. Frustrira. Također mi je tražiti stalno od nekog za dozvolu nekako bezveze. A da se stvari vrate kao što su bile?
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.