Author |
Topic |
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 30/08/2013 : 23:58:56
|
quote: Originally posted by IGMAN2 Drugi problem... pa drugi problem mi je zadnja strana... Baš je i ne razumijem...ali to je valjda do mene.
To je zato što se radi o dijelu jedne šire fabule Marka Stojanovića iz Leskovca, koju raspreda po albumima "Vekovnika" i "Beskrvnih", i svake godine pošalje ovakav jedan kratki strip sa nekim novim crtačem na Salon. A onda to uključi u sljedeći album.
Drugim riječima, ima "Nastaviće se" ali možda ne nužno sa Harisom. Neka me on ispravi ako griješim, naravno. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7114 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 31/08/2013 : 11:40:47
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
quote: Originally posted by IGMAN2 Drugi problem... pa drugi problem mi je zadnja strana... Baš je i ne razumijem...ali to je valjda do mene.
To je zato što se radi o dijelu jedne šire fabule Marka Stojanovića iz Leskovca, koju raspreda po albumima "Vekovnika" i "Beskrvnih", i svake godine pošalje ovakav jedan kratki strip sa nekim novim crtačem na Salon. A onda to uključi u sljedeći album.
Drugim riječima, ima "Nastaviće se" ali možda ne nužno sa Harisom. Neka me on ispravi ako griješim, naravno.
I ja nisam iz prve skuzio zadnju stranicu, ali nakon ponovnog citanja sve je doslo na svoje mjesto. |
www.epicentercomics.com |
|
|
Batta
New Member
127 Posts
Member since 16/07/2011 |
Posted - 31/08/2013 : 18:18:06
|
Ima nas vise koji nisu ovo ukapirali...quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Drugim riječima, ima "Nastaviće se" ali možda ne nužno sa Harisom. Neka me on ispravi ako griješim, naravno.
I ja nisam iz prve skuzio zadnju stranicu, ali nakon ponovnog citanja sve je doslo na svoje mjesto.
|
http://corbaatilaart.blogspot.com/ |
|
|
MisterYES
Average Member
Bosnia and Herzegovina
559 Posts
Member since 01/10/2003 |
|
MisterYES
Average Member
Bosnia and Herzegovina
559 Posts
Member since 01/10/2003 |
Posted - 31/08/2013 : 20:09:39
|
Koliko sam upratio, vampir je u jednom drugom stripu ispao iz aviona. Tabla sa tom scenom mi je data kao referenca.
U ovom saznajemo kako je pad okoncao.
Hvala za lijepe rijeci svima, sa telefona pisem iz Kragujevca pa u najkracem, vezano za WW2 temu, nisam siguran ni da mi lezi a niti uzivam bas da je radim koliko Bonelli stvari, ali izgleda da me prosto sama pronalazi :) Sigurno mi nije krivo ako sam uspio odgovoriti na izazov. Da ovo je za SKC i sve sto znam je da smo predali rad, rezultati su nekad u septembru.
P.S. Zbog pohvale kadriranja. Skice/page layouts/thumbnails su By Maza (nalaze se na mom blogu ispod svake table.) |
Edited by - MisterYES on 12/09/2013 16:42:58 |
|
|
Snake Plissken
Average Member
Serbia
707 Posts
Member since 05/07/2011 |
Posted - 31/08/2013 : 22:12:51
|
Eno, azuriao sam malo temu o Beskrvnima, imate tamo dosta tabli iz prvog albuma, i ako vam se ovo dopalo, nema razloga da vam se ono ne dopadne. |
Snake Plissken wasn't born. He escaped from the womb. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
ddeki
Advanced Member
3434 Posts