Bit će dobar crtež, samo manje Sediolija, više Vernija...
Ovaj Venturi me na prikazanim tablama oduševio! Pojačanje na kvadrat! Kao Mario Gomez za Fiorentinu (btw. Burattinijev omiljeni klub! - ja ga osobno pitao na CRŠ-u za kog druka)
Ovaj Venturi me na prikazanim tablama oduševio! Pojačanje na kvadrat! Kao Mario Gomez za Fiorentinu (btw. Burattinijev omiljeni klub! - ja ga osobno pitao na CRŠ-u za kog druka)
Mislim da on i živi u Firenci.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Zar će Venturi ostat na Zagoru, mislio sam da ce samo ovaj kolorac uradit
Ostace, ostace. I treba! Dobar crtac po ovome sto sam dosada video, pravo osvezenje!
Danas u dnevnom listu ,,Blic" ima lep clanak o Paolu Bisiju i Alesandru Binjaminiju u Kragujevcu na strip konferenciji .
Bisi kaze: ,,Da bi se radio ovaj posao, potrebna je velika strast i strpljenje. Ocigledno je da ne moze svaki dan biti isti ponekad crtezi izlaze sami iz olovke, bez ikakvog napora, dok je drugim danima potrebna mnogo veca koncentracija jer taj posao ide iz glave, zbog cega sate i sate provodimo savijeni nad radnim stolom.
I jos dodaje da on crta oko 10 do 12 tabli mesecno, sto bi znacilo da je za jedan broj od 94 strane potrebno otprilike devet meseci rada. Znaci da Bisi jednu trodelnu epizodu crta oko godinu i po dana.
Taj mi je podatak bio zanimljiv, pa sam pomislio da ga stavim na forum i da je ova tema najvise odgovarajuca.
Originally posted by going going I jos dodaje da on crta oko 10 do 12 tabli mesecno, sto bi znacilo da je za jedan broj od 94 strane potrebno otprilike devet meseci rada. Znaci da Bisi jednu trodelnu epizodu crta oko godinu i po dana.
Hoču taj posao i firmu!
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Ostace, ostace. I treba! Dobar crtac po ovome sto sam dosada video, pravo osvezenje!
Za villu vec znamo da je car, a verni tom tablom dokazuje da to postaje velikim koracima..samo dalje maestro,da se dokazes in nevjernim tomama...
Nikad im se neće dokazati, za to se ne brini... Samo oni odrasli na Ferriju će ga prigrliti "kao svoga", jer nakon maestra ima netko tko će ga podsjećati na njega!
Ja sam na nekoj poziciji ni za ni protiv Vernija. Nemoguće je naći nekog crtača a da bar nije ''uzeo'' neku pozu od drugog crtača. Pa i sam Vila je recimo uzeo za Texa 623 momenat sličan Ferijevoj naslovnici Okruti Havak. Ali to Vilu ne čini plagijatorom. verni je i rekao da hoće da crta Ferijevim stilom. Na žačost to i utiče na dinamiku njegovog crteža. No neki kadrovi iz epizode o poslednjem duelu sa Mortimerom pokazuje da može on bolje. Scene nad vodopadom i dolazak u izgorelu kuću. No za naslovnice nije.
Kako se da naslutiti po "čvornatoj" ruci koja napreduje prema usamljenom šatoru u trteniku (?) izgleda da ce Bure da iskoristi Brinidizijev talenat za horor ugođaje