forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 AGARTHI COMICS izdanja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 31/08/2013 : 14:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Ja sam u petak u Stocu kupio Jan Dix br. 3. Kvalitet je odličan ali na prvoj strani ima jedna greška - tamo stoji naslov 4. broja.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17579 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 31/08/2013 : 19:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

Bilo bi dobro da postave negdje bolji sken, ovaj stari nije isti http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/zg-zg-aga-3-rijecno-zlato/32517/0/
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/09/2013 : 13:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:
Originally posted by PijaniPatak
Ali Zagor jos ceka na procenu...Beware, tu sam bas bas strog

Toga me najviše i strah. Napisao sam ti koliko ima teksta a zamisli kad po 10. put čitaš neku epizodu - pet puta još u SD izdanju, pa onda 5 puta čitanje prijevoda, pa još možda koji put kad ga upišu... za popizdit.

Verujem, muče te slatke glavobolje (meni su slatke)
Sa koliko prevodioca i lektora uopšte raspolažete? Upratio sam Anju Pravuljac u MV (zbilja odličan prevodilac) i "Redakciju AC" i tebe u lekturi (čini mi se).

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/09/2013 : 13:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Date patku da proveri, em zna, em nije učestvovao u pisanju
Tako je lakše i za vas :)

Samo tri reči na ovo:ahh, i

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/09/2013 : 13:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

@ PijaniPatak

quote:
Gde su sad Neverne Tome?

Evo ja sam jedan od tih Nevjernih Toma, i jako mi je drago da sam se prevario.
Štoviše, i u znak podrške sam nabavio 3. Martina (to bih ionako uzeo) i 2. Zagija (to moguće i ne bih).
Makar, tko se jednom opeče puše i na hladno, a i zgodno je zadržati mrvicu skepse i za ubuduće.
U svakom slučaju, samo naprijed Agarthi.!

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 02/09/2013 : 13:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Sa koliko prevodioca i lektora uopšte raspolažete? Upratio sam Anju Pravuljac u MV (zbilja odličan prevodilac) i "Redakciju AC" i tebe u lekturi (čini mi se).

Samo Anja, Omar Fehimović (on radi najviše posla, ali je potpisan na Zg#1, Dixu i Skrivenom Licu), i ja. Osim mene, dio provjera obavlja i Almir nakon upisa, tipa ako vidi da odjednom tekst nestane iz oblačića 5 minuta prije nego treba da ode u štampu i sl.

Svakako će nam trebati još ljudi, samo je pitanje dana, tako da se ne moraš brinuti, već si primijećen.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/09/2013 : 13:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
E jelenskihmurogovabi ga, nije mi namera bila nametanje vec je pitanje bilo iz cistog kurioziteta

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 02/09/2013 : 14:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Šta misliš kako sam ja dobio ovaj posao?
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 02/09/2013 : 22:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
Da se nas pita,mi bismo svi uzeli po jednu stranicu da prevedimo samo da izdanja sto prije izadju

Nemam potpis...
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 03/09/2013 : 00:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Hmm... neki crowd-sourcing event, nije to ni skroz mahnita ideja. Samo da ne ispadne da Agarthi zarađuje na leđima jadnih ljubitelja stripa iz BiH.
Go to Top of Page

Atebash
New Member

Bosnia and Herzegovina
136 Posts

Member since 11/09/2002

Posted - 03/09/2013 : 00:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Atebash's Homepage  Send Atebash a Private Message  Reply with Quote
Nek' zaradjuje, samo neka izdaje po 10 stripova sedmicno :D
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 03/09/2013 : 07:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
pa bolje da zaraduje, nego ne :D

There can be only one, me!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 03/09/2013 : 10:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmm... neki crowd-sourcing event, nije to ni skroz mahnita ideja. Samo da ne ispadne da Agarthi zarađuje na leđima jadnih ljubitelja stripa iz BiH.

Čisto sumnjam da Agarthi ostvaruje profit na prodaji stripova u ovim,blago rečeno,nazadnim vremenima u dragoj nam i rascjepkanoj BiH...Kako je prošao Oči i tama? Da li se uspjelo prodati više od pedesetak primjeraka?

Wtf?

Edited by - bagi on 03/09/2013 10:04:44
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 03/09/2013 : 12:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šta misliš kako sam ja dobio ovaj posao?

Isto spontanim ali planskim nametanjem?

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

goghy
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 11/12/2012

Posted - 03/09/2013 : 13:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send goghy a Private Message  Reply with Quote
ne znam da li nas ima 50-ak, ili više ili manje,... ali vlasnik sam stripa " Oči i tama ",...već dugo nisam pročitano tako nešto zanimljivo,kolika je granica između genija i ludila, preporučam svakome tko nije pročitao.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 03/09/2013 : 14:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Isto spontanim ali planskim nametanjem?

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 03/09/2013 : 14:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi
Čisto sumnjam da Agarthi ostvaruje profit na prodaji stripova u ovim,blago rečeno,nazadnim vremenima u dragoj nam i rascjepkanoj BiH...Kako je prošao Oči i tama? Da li se uspjelo prodati više od pedesetak primjeraka?

Ma ne, više mislim na taj projekat volonterskog prevođenja (upisa teksta, lektorisanja, jel ima neko da bi dizajnirao logoe za neka nova izdanja za dž? ) što je Magico pomenuo. To bi sigurno ubrzalo stvari ali ne bi ni 5 stripova objavili a već bi počele kružiti priče kako izrabljujemo volontere za svoj profit.

Ovako imamo neki ritam (primarno štampe) koji finansijski firma može izdržati i bilo koje ubrzavanje nije moguće trenutno. Kad se otvore nove prostorije striparnice pa to prestane biti dodatni odliv sredstava (nadam se), onda možemo razgovarati i o novim izdanjima i ubrzavanju starih. Naravno, Almir će me sada napasti što uopšte pričam o ovome i da nisam u pravu iz jednog ili drugog razloga, ali ovako ja nekako vidim situaciju.

Što se tiče prodaje, kad bih i znao ne bih smio reći bez Almirovog odobrenja tako da vam je bolje njega pitati na našem forumu.
Go to Top of Page

MisterYES
Average Member

Bosnia and Herzegovina
559 Posts

Member since 01/10/2003

Posted - 03/09/2013 : 15:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit MisterYES's Homepage  Send MisterYES a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi.Kako je prošao Oči i tama? Da li se uspjelo prodati više od pedesetak primjeraka?

Da sam prije par dana u Kragujevcu imao kod sebe 10 komada Oči i Tama, otišli bi svi kao halva, ali imao sam samo 1 Može se racunica izvesti i iz toga ;)
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 03/09/2013 : 17:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MisterYES

quote:
Originally posted by bagi.Kako je prošao Oči i tama? Da li se uspjelo prodati više od pedesetak primjeraka?

Da sam prije par dana u Kragujevcu imao kod sebe 10 komada Oči i Tama, otišli bi svi kao halva, ali imao sam samo 1 Može se racunica izvesti i iz toga ;)

Da,računica je jasna-prodao si jedan primjerak.Zna li netko gdje je otišlo ostalih 49?
Šalu na stranu,stvarno bih volio da Agarthi uspije ali uzevši u obzir trenutačno (a bogami i zadugo buduće sudeći po činjenicama) stanje u BiH ne vidim prosperiteta nigdje,pogotovo ne u prodavanju stripova po kioscima...

Wtf?

Edited by - bagi on 03/09/2013 17:14:14
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 03/09/2013 : 17:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

E jelenskihmurogovabi ga, nije mi namera bila nametanje vec je pitanje bilo iz cistog kurioziteta

Nadam se erotskoj karijeri
Šalim se nadam se besplatnim prijevodima da mogu čitati i talijanske originale.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17105 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 03/09/2013 : 20:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goghy

ne znam da li nas ima 50-ak, ili više ili manje,... ali vlasnik sam stripa " Oči i tama ",...već dugo nisam pročitano tako nešto zanimljivo,kolika je granica između genija i ludila, preporučam svakome tko nije pročitao.

Rijetko dobar strip
Go to Top of Page

goghy
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 11/12/2012

Posted - 03/09/2013 : 20:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send goghy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Rijetko dobar strip

eto, onda se mi iz osk razumijemo
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 03/09/2013 : 21:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iz nekog dobrog razloga se i meni svidjelo broj sporednih likova koji su odlično koncipirani.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19468 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 03/09/2013 : 21:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Evo ja sam iznenaden.....da postoje stripoljubci a da (jos) nisu procitali Oci i tama...a jos gore da nisu procitali Vjesticu....dva vrhunska ostvarenja maestra Gigi Simeonea...velika preporuka.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12208 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/09/2013 : 21:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Evo ja sam iznenaden.....da postoje stripoljubci a da (jos) nisu procitali Oci i tama...a jos gore da nisu procitali Vjesticu....dva vrhunska ostvarenja maestra Gigi Simeonea...velika preporuka.

Ja nisam! Preskupo mi je Libellusovo izdanje ,,Oci i tame" , tako da jedva cekam da stigne u stripoteku Darkvud i da kupim strip!

Kad smo vec kod toga Emire, da li mozda znas kada je uvoz za Srbiju?

Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000